ahojte som tu novy :)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
ahojte som tu novy :)
cawte som zo Slovenska a mam 17 rokov. som pedofil zamerany na chlapcov no nikdy by som im nedokazal ublizit. nikomu som to nepovedal ani rodicom ani kamaratom lebo sa bojim co by si o mne mysleli a nechcem stratit doveru u ludi. ako pedofil sa bojim o zivot jak i v puberte tak aj v dospelosti. nenavidim otazky preco si nenajdes babu a pod. uz ma unavuju a pomaly mi dochadzaju vyhovorky. mam strach ze ked na mna uz teraz pozeraju takto ako budu pozerat v takej 25, ako ma budu brat a preco sa nechcem ozenit ale zaroven sa bojim osameleho zivota ktory ma postupne psychicky zdepta neviem ake zamestnanie si mam najst vysku a pod. neviem comu sa mam venovat a neviem ako mam reagovat na otazky o zenach. ak mate niekto podobne skusenosti prosim napiste vopred dakujem. kazda malickost sa bude hodit
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
Re: ahojte som tu novy :)
Ahoj
Podobny problem jako ty resi/l z nas skoro kazdy.
Ja osobne jsem se zenam nebranil, najendu stranu proc to nevyzkouset, at aspon vim o co prichazim .
Ano, otazky stylu: A co zensky?, take nesnasim, ale uz ke me nejak neproudi. Ted si hold ve veku kdy kazdy kluk chce babu a vsude se s ni schce chlubit, kamosum chce vypravet co vsechno delali a samozdrejme si to vetsina z nich i dost pribarvi. Vubec si z toho nedelej hlavu. Ja se nikaj nepokousim vymlouvat, rikam pravdu... Nemam na ne cas. ... nebo proste ze mi to za to nestoji, vzdyt co z toho mam? Prachy na to nemam, cas take ne, stresu mam dostatek a nechci si ho preidelavat tim, jestli se ji dostatecne venuju, ci jsem neco spatneho neudelal, nechci byt omezovan... No a co na oplatku mam od ni? Lasku... Sex? - zatim jsem si to vzdy umel sam udelat lip, nez me nejaka slecna ...
Co se tyce toho co by jsi mel delat.. Muzu dat jednu zakladni radu. Delej to co te bude bavit.
Muzes mi prosimte popsat sve zacatky? Tim myslim, jak jsi prisel na to ze jsi pedofil, kdy jsi to zjistil, pripadne jake mas zkusenosti s detmi.
Podobny problem jako ty resi/l z nas skoro kazdy.
Ja osobne jsem se zenam nebranil, najendu stranu proc to nevyzkouset, at aspon vim o co prichazim .
Ano, otazky stylu: A co zensky?, take nesnasim, ale uz ke me nejak neproudi. Ted si hold ve veku kdy kazdy kluk chce babu a vsude se s ni schce chlubit, kamosum chce vypravet co vsechno delali a samozdrejme si to vetsina z nich i dost pribarvi. Vubec si z toho nedelej hlavu. Ja se nikaj nepokousim vymlouvat, rikam pravdu... Nemam na ne cas. ... nebo proste ze mi to za to nestoji, vzdyt co z toho mam? Prachy na to nemam, cas take ne, stresu mam dostatek a nechci si ho preidelavat tim, jestli se ji dostatecne venuju, ci jsem neco spatneho neudelal, nechci byt omezovan... No a co na oplatku mam od ni? Lasku... Sex? - zatim jsem si to vzdy umel sam udelat lip, nez me nejaka slecna ...
Co se tyce toho co by jsi mel delat.. Muzu dat jednu zakladni radu. Delej to co te bude bavit.
Muzes mi prosimte popsat sve zacatky? Tim myslim, jak jsi prisel na to ze jsi pedofil, kdy jsi to zjistil, pripadne jake mas zkusenosti s detmi.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Ahoj a vítej u nás
Pravda nemáme to vůbec jednoduché. Určitě je lepší moc o sobě nerozkřikovat, že jsi pedofil. O mě to například ví jen ségra, která to bere naštěstí v pohodě. I když to někdy může lákat to vykřičet všem, aby člověk už dále nemusel lhát a přetvařovat se, tak je určitě lepší to v téhle době držet spíš v tajnosti. Z příběhu jiných pedofilů, se můžeš dozvědět, že oni se někomu svěřili se svojí "orientací" a povětšinou to dopadlo i dobře, ale určitě je dobré to hodně promyslet popřípadě, že by jsi to chtěl někomu říct. Je to na celí život a takové svěření a člověk, který se ted může zdát v pohodě, tak za 10 let to může být úplně jinak a může ti kuli tomu udělat spousty problémů.
Otázky kolem holek taky nesnáším Ty jsou opravdu hrozný, ale myslím, že si třeba časem zvyknou... U mě to teda až tak nikdo neřeší (naštěstí), ale to bude asi spíš tím že mě mají doma za lenocha
V horším případě to můžeš potom svést třeba na homosexualitu v lepším na moc práce, vytížení ve škole atd... Ale jo výmluvy sou na nic a je to nepříjemné a asi každý z nás to nejspíš také poznal
A co se týče výběru budoucího zaměstnání popřípadě Vš. To si musíš vybrat už sám. Záleží jen na tobě čemu by jsi se chtěl věnovat,co tě baví a co by tě naplňovalo. Určitě to bude, ale důležitý výběr, protože když už to máme takto těžké, bylo by dobré dělat aspoň něco, co nás baví Takže určitě vybírej uváženě.
Mezitím než jsem tohle sepsal napsal kial a toto by mě také zajímalo
Pravda nemáme to vůbec jednoduché. Určitě je lepší moc o sobě nerozkřikovat, že jsi pedofil. O mě to například ví jen ségra, která to bere naštěstí v pohodě. I když to někdy může lákat to vykřičet všem, aby člověk už dále nemusel lhát a přetvařovat se, tak je určitě lepší to v téhle době držet spíš v tajnosti. Z příběhu jiných pedofilů, se můžeš dozvědět, že oni se někomu svěřili se svojí "orientací" a povětšinou to dopadlo i dobře, ale určitě je dobré to hodně promyslet popřípadě, že by jsi to chtěl někomu říct. Je to na celí život a takové svěření a člověk, který se ted může zdát v pohodě, tak za 10 let to může být úplně jinak a může ti kuli tomu udělat spousty problémů.
Otázky kolem holek taky nesnáším Ty jsou opravdu hrozný, ale myslím, že si třeba časem zvyknou... U mě to teda až tak nikdo neřeší (naštěstí), ale to bude asi spíš tím že mě mají doma za lenocha
V horším případě to můžeš potom svést třeba na homosexualitu v lepším na moc práce, vytížení ve škole atd... Ale jo výmluvy sou na nic a je to nepříjemné a asi každý z nás to nejspíš také poznal
A co se týče výběru budoucího zaměstnání popřípadě Vš. To si musíš vybrat už sám. Záleží jen na tobě čemu by jsi se chtěl věnovat,co tě baví a co by tě naplňovalo. Určitě to bude, ale důležitý výběr, protože když už to máme takto těžké, bylo by dobré dělat aspoň něco, co nás baví Takže určitě vybírej uváženě.
Mezitím než jsem tohle sepsal napsal kial a toto by mě také zajímalo
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Ahoj
No to že ti je 17 tak maš na vyber ako si zaistit svoju buducnost.
Je to len na tebe akov cestou sa vydaš zo skusenosti by som ti doporučil poobzerat sa po pedagickej škole.
Je to lepšie ako mat žit samostatny život bez deti. Ta škola by ti pomohla v tomto.
A čo sa tyka toho že ta otravuju zo ženamy tak stači odpovedat dnešnej dobe je to moderne a tebe to zatial vyhovuje a byta to zbytočne roztylovalo a nevedel by si sa sudredit na VS.
Taktiež je množnost ist robit dobrovolnika do nejakeho centra ak maš napady a dokažeš zabavit deti. ola bi to pre teba dobra prax.
Podivaj ja mam približne 30 rokov. Žijem sám pracu s detmi som mal a taktiež rodinu za ten čas sa ti može prihodit čokolvek a možno budeš mat štastie na vlasnu rodinu.
No to že ti je 17 tak maš na vyber ako si zaistit svoju buducnost.
Je to len na tebe akov cestou sa vydaš zo skusenosti by som ti doporučil poobzerat sa po pedagickej škole.
Je to lepšie ako mat žit samostatny život bez deti. Ta škola by ti pomohla v tomto.
A čo sa tyka toho že ta otravuju zo ženamy tak stači odpovedat dnešnej dobe je to moderne a tebe to zatial vyhovuje a byta to zbytočne roztylovalo a nevedel by si sa sudredit na VS.
Taktiež je množnost ist robit dobrovolnika do nejakeho centra ak maš napady a dokažeš zabavit deti. ola bi to pre teba dobra prax.
Podivaj ja mam približne 30 rokov. Žijem sám pracu s detmi som mal a taktiež rodinu za ten čas sa ti može prihodit čokolvek a možno budeš mat štastie na vlasnu rodinu.
-
- Registrovaný uživatel
dakujem za odpovede vidim ze su tu fajn ludia ktori sa vyznaju a vedia pomoct. takze vsetko zacalo ked som mal 15 rokov. baby ma nijak nepritahovali a co chalani obdivovali na zenskych telach ja vobec. nijak som sa o to nezaujimal ale vtedy to bolo take ze vsak mam na to este cas a to raz pride a ako som bol starsi jedneho dna som pochopil ze neco neni v poriadku. spociatku som myslel ze som teply lebo sa mi pacili chlapci ale ked som si predstavil spoluziakov a dopselych vobec to nebolo ono lebo ma nelakal nijaky sexualny zazitok ani nic z muzskeho tela. najprv som bol v tom ze asi som uplne bez lasky, ze nemozem k nikomu nic citit. asi po pol roku ma napadlo pozret sa na net a pozriet si nieco o pedofiloch ze mozno sa najdem ale v kutiku duse som prosil ze nech nie pedofil hoci co ine len nech nie pedofil a ako naschval vsetky priznaky pedofilie sa mi podobali. deti teda hlavne chlapci vo veku 5-14 ale stale som mal pocit ze niesom lebo som absolutne netuzil po sexe ani po znasilneni ale len byt s nimi venovat sa im a travit s nimi cas. ked som hladal na nete dalej dosiel som az sem a uz mi bolo vsetko jasne chvilu mi trvalo sa sem zaregistrovat zo zaciatku som sa bal ale potom vsak nemam co stratit aj tak uz nebudem iny a tak som tu a skusenosti z detmi zatial nemam len v skole na chodbach spoluziakov surodenci a pod. ale nikoho kto ma pozna by ani vo sne nenapadlo ze zrovna ja som pedofil. a mam este jednu otazocku..... niekedy ma deti az tak nepritahuju skor to citim ako keby som mal byt sam. niekedy chcem zmenit svoju minulost aby ma nikto nepoznal nemal nikoho s nikym sa nebavil a bol proste sam. mavate aj vy taky pocit niekedy???
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Ahoj Mato!
To,ze mas pocity,ze se ti s nikym nechce komunikovat,uzavrit se do sebe a nikoho nevidet,to mohou byt priznaky deprese,vznikle na podklade neuskutecnitelnosti svych predstav.
Jako nejlepsi lek bych ti doporucil zacit navazovat obezretny kontakt s chlapci,ke kterym pocitujes naklonnost.
Pokud k tomu nemas dostatek prilezitosti,muzes se proste zacit seznamovat(kamaradit) se svymi vrstevniky(zhruba od 15-18let),kteri maji mladsi bratry ci jine pribuzne(deti) v tvem preferovanem veku. Tito starsi kamaradi ti svoji pritomnosti poskytnou jednak urcite "alibi" pred okolnim svetem,a zaroven i kontrolu-aby nedoslo k necemu nepatricnemu.
Nicmene,kazdopadne bud' velmi opatrny,a drz sve emoce vcetne jejich projevu "na uzde",jak je to jen mozne.
Zdravi
lsiv
To,ze mas pocity,ze se ti s nikym nechce komunikovat,uzavrit se do sebe a nikoho nevidet,to mohou byt priznaky deprese,vznikle na podklade neuskutecnitelnosti svych predstav.
Jako nejlepsi lek bych ti doporucil zacit navazovat obezretny kontakt s chlapci,ke kterym pocitujes naklonnost.
Pokud k tomu nemas dostatek prilezitosti,muzes se proste zacit seznamovat(kamaradit) se svymi vrstevniky(zhruba od 15-18let),kteri maji mladsi bratry ci jine pribuzne(deti) v tvem preferovanem veku. Tito starsi kamaradi ti svoji pritomnosti poskytnou jednak urcite "alibi" pred okolnim svetem,a zaroven i kontrolu-aby nedoslo k necemu nepatricnemu.
Nicmene,kazdopadne bud' velmi opatrny,a drz sve emoce vcetne jejich projevu "na uzde",jak je to jen mozne.
Zdravi
lsiv
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
rozmyslali ste niekedy niekto nad adopciou? teda aspon ti ktori ziju sami...
-
- Registrovaný uživatel
Ahoj Mato,
uz jsme to zde trochu probirali: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=61
uz jsme to zde trochu probirali: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=61
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Mato píše:rozmyslali ste niekedy niekto nad adopciou? teda aspon ti ktori ziju sami...
Já docela ano. Bylo by super si adoptovat holčičku Třeba časem to bude více možné...
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
Pokud jde o rodicovske city a jejich proziti,nevidel bych rozdil v pohlavi ditete.
-
- Registrovaný uživatel
je tu ale 1 problem.... mal by som cca 30 rokov a dospel by som k rozhodnutiu ze si adoptujem chlapca, tak tych par rokov mi to bude pripadat ako super, ale co potom ked vyrastie.... repsektive 15 rokov a viac... budem ho mat stale rad tak ako predtym? a budem mu stale tak rozumiet ako predtym? budem prenho vzorom ako predtym?
-
- Registrovaný uživatel
V pripade,ze dite adoptujes a budes ho vlastnorucne vychovavat,budes v urcitem smyslu jako jeho rodic,a zadne eroticke touhy k nemu s nejvetsi pravdepodobnosti nepocitis. Nastesti,to tak opravdu funguje-znam to z vlastni praxe(rodinneho zivota).
Viz. http://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=286
P.S. Sve dite budes milovat(jako rodic) vzdy,nehlede na jeho vek,ci jine okolnosti..
Viz. http://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=286
P.S. Sve dite budes milovat(jako rodic) vzdy,nehlede na jeho vek,ci jine okolnosti..
-
- Registrovaný uživatel
wauuu tolko toho viete som vazne rad ze som sa dostal na toto forum... a mimochodom dokaze pedofil zmenit svoju orientaciu uprostred zivota alebo naopak ze nepedofil "normalny" zase na pedofila?
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť
-
- Registrovaný uživatel
Tak to opravdu nevim..
Je mozne,ze pedofil dokaze svoji orientaci kontrolovat(jeji projevy),a snad i trochu "zmirnit"=zlepsit vztah(telesny kontakt) vuci teleiofilnim zenam ci muzum. Zdali je mozne svoji orientaci zmenit uplne,o tom ponekud pochybuji.
Nicmene,mohou se vyskytnout i zajimave a vyjimecne ukazy-napr. pribeh jednoho z clenu:
http://www.pedofilie-info.cz/konecne-vim-kdo-jsem/
Je mozne,ze pedofil dokaze svoji orientaci kontrolovat(jeji projevy),a snad i trochu "zmirnit"=zlepsit vztah(telesny kontakt) vuci teleiofilnim zenam ci muzum. Zdali je mozne svoji orientaci zmenit uplne,o tom ponekud pochybuji.
Nicmene,mohou se vyskytnout i zajimave a vyjimecne ukazy-napr. pribeh jednoho z clenu:
http://www.pedofilie-info.cz/konecne-vim-kdo-jsem/
S tou adopciou Je to tak ako to piše Isiv no to plati pre realnu rodinu a nie pre adopciu a cudzie dita. Ak si ty adoptuješ dieta dajme tomu, nemuselo by na teba platit to že na to dieta budeš pozerat ako na svoje. A to znamena že možeš mat knemu sexualne city a pudy.
To čo pisal isiv plati len u pedofilov ktorý maju svoje vlastne deti. No taktiež nevilučujem že sa časom naučiš tie pocity menit na tie rodičovske.
Mna čo naučilo rodičovstvo som aplikoval na dalšie deti a naučil sa ich v realu vnimat inak ako pedofil.
To znamena že netužim po nich tak ako to je definovane erotickou naklonnostou ale ako rodičovskym pristupom.
Neviem ako reaguješ na nahe telo dietata v realu napr. niekde u bazena... Ak ti toto sposobuje problemy neviem si predstavit ako by si to dieta kupal. Proste si na taketo situacie musiš zvyknut ako je nahota aby ti to nerobilo problemy buducnosti. Vzhladom na to že to nebude tvoje vlastne dieta...
A čo sa tyka zmeny orientacie tak tam sa to menit neda len prisposobovat danym situaciam ktore preživaš danom obdoby. Proste môžem suhlasit Isivom..
To čo pisal isiv plati len u pedofilov ktorý maju svoje vlastne deti. No taktiež nevilučujem že sa časom naučiš tie pocity menit na tie rodičovske.
Mna čo naučilo rodičovstvo som aplikoval na dalšie deti a naučil sa ich v realu vnimat inak ako pedofil.
To znamena že netužim po nich tak ako to je definovane erotickou naklonnostou ale ako rodičovskym pristupom.
Neviem ako reaguješ na nahe telo dietata v realu napr. niekde u bazena... Ak ti toto sposobuje problemy neviem si predstavit ako by si to dieta kupal. Proste si na taketo situacie musiš zvyknut ako je nahota aby ti to nerobilo problemy buducnosti. Vzhladom na to že to nebude tvoje vlastne dieta...
A čo sa tyka zmeny orientacie tak tam sa to menit neda len prisposobovat danym situaciam ktore preživaš danom obdoby. Proste môžem suhlasit Isivom..
-
- Registrovaný uživatel
mna nikdy nelakalo nahe telo dietata ani nic so sexom chvalabohu. tak by to snad bolo mozne neskor adoptovat dieta. urcite by som ho miloval nadovsetko a v zivote neublizil. ale bojim sa zmeny povahy ked to vyrastie... isiv mi napisal ze ho budem aj nadalej milovat ale uz nebudem mat pohlady na tu peknu tvaricku a tak uz to skratka nebude dieta a moj vztah k nemu sa zmenit nemusi ale ja sa mozem zmenit.... preto som namiesto adopcie uvazoval nad nejakym zamestnanim kde by boli deti stale. neexistuje daco take ako starostlivost o tyrane deti ako zamestanie? alebo praca v detskom domove alebo nieco take? keby ste mali nejake napady rad ich uvitam viem ze ucitela robit nechcem ale ani veduceho tabora.... to nieje moc pre mna...
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť
No vztach k dietati sa nezmeni a ani tvoje city. Jedine čo sa zmeni bude len pristup k tomu dospievajucemu mlademu člveku. On sa stale bude spoliehat na tvoju podporu a pomoc a bude ta mat rád idealnom pripade...
Čo sa tyka zamestnania existuju formy ktore kde by si sa mohol uplatnit a to je 3 sektor.
To znamena rôzne volnočasove centra napr.. Alebo je tu ina možnost a to su projekty na ktorych by si sa mohol podielat. A to su založit si take centrum alebo viužit europsku dobrovolnicku službu - EDS.
http://www.iuventa.sk/sk/Eurodesk/Programy/Mladez-v-akcii/Akcia-2-Europska-dobrovolnicka-sluzba-EDS-.alej
Neviem kolko maš rokov ale ak splnaš podmienky tak by to stalo za zvaženie.
Potom tu je podobny projekt zamerany na rôzne formy pomoci mladym ludom a detom a to je ICM.
http://icm.sk
Neviem na kolko si schopny pracovt takychto zariadeniach no každom pripad sa informuj aky projekt alebo dobrovlna či už medzinarodna alebo len lokalna služba by ti vyhovovala.
Popripade ak sa ujmeš a dokažeš že si schopny pracovat socialne sfere tak maš možnost že ta tam aj zamestnaju...
Asi tolko k možnostiam ake maš a taktiež aj školy a praxe...
Čo sa tyka zamestnania existuju formy ktore kde by si sa mohol uplatnit a to je 3 sektor.
To znamena rôzne volnočasove centra napr.. Alebo je tu ina možnost a to su projekty na ktorych by si sa mohol podielat. A to su založit si take centrum alebo viužit europsku dobrovolnicku službu - EDS.
http://www.iuventa.sk/sk/Eurodesk/Programy/Mladez-v-akcii/Akcia-2-Europska-dobrovolnicka-sluzba-EDS-.alej
Neviem kolko maš rokov ale ak splnaš podmienky tak by to stalo za zvaženie.
Potom tu je podobny projekt zamerany na rôzne formy pomoci mladym ludom a detom a to je ICM.
http://icm.sk
Neviem na kolko si schopny pracovt takychto zariadeniach no každom pripad sa informuj aky projekt alebo dobrovlna či už medzinarodna alebo len lokalna služba by ti vyhovovala.
Popripade ak sa ujmeš a dokažeš že si schopny pracovat socialne sfere tak maš možnost že ta tam aj zamestnaju...
Asi tolko k možnostiam ake maš a taktiež aj školy a praxe...
-
- Registrovaný uživatel
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Zcela souhlasím, a i když dítě nemám, vím, že bych měl rád kluka úplně stejně jako holčičku...lsiv píše:Pokud jde o rodicovske city a jejich proziti,nevidel bych rozdil v pohlavi ditete.
Píšeš, že bys dospěl k rozhodnutí, že si adoptuješ chlapce. V tom případě předpokládám, že bys taky zodpovědně posoudil, z jakého důvodu si ho adoptuješ a co to vlastně pro tebe, nebo spíš pro vás oba znamená. Já bych asi nemohl a nechtěl adoptovat holčičku, protože bych k ní jako k adoptované a tedy "nevlastní" možná cítil víc než rodičovské city. Já bych především chtěl mít partnerku a s tou třeba případně bychom si mohli adoptovat holčičku, to by pak už bylo jiné i pro mě a nedělalo by mi to problém, které jsem nastínil.Mato píše:mal by som cca 30 rokov a dospel by som k rozhodnutiu ze si adoptujem chlapca, tak tych par rokov mi to bude pripadat ako super, ale co potom ked vyrastie.... repsektive 15 rokov a viac... budem ho mat stale rad tak ako predtym? a budem mu stale tak rozumiet ako predtym?
To záleží zřejmě na tom, jaký spolu budete mít vztah, hodně také závisí na tvých osobnostních rysech, ale také na tom, jak bys k němu v jeho dospívání, adolescenci případně v dospělosti přistupoval.Mato píše:budem prenho vzorom ako predtym?
Jinak ještě k tomu, co zde padlo dále a jak psal ksoft, že ho rodičovství ledasčemu naučilo - tak musím říct, že i učitelství mě ledasčemu naučilo a přístup k dětem před tím a nyní mám o něco jiný. Dřív jsem strašně byl rád, že můžu být v nějaké společnosti nějakých dětí. Teď sice mě společnost dětí také těší, ale ty děti, které vidám každý den v práci, mi dost často lezou na nervy, a tak na prázdniny se mnohdy těším jako na smilování, a když odpadne nějaká hodina, den nebo jinak nastane volno, tak jsem neskutečně rád a strašně si to užívám. Je fakt dost rozdíl věnovat se dětem ve svém volném čase částečně pro svoje potěšení, a nebo s nimi pracovat - pro mě je to mnohdy docela tvrdá dřina, i když je to v globálu samozřejmě práce, kterou jsem si jednak vysnil a jednak přece jenom jsou i chvíle, které si skutečně užívám, zvlášť když vidíte, že vás mají děti rádi (teda alespoň některé :-).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!