fenix píše:Dobře, takže se radši budem tvářit, že nás děti nezajímají. A můžete si psát co chcete, ale pedofilové jsme právě proto, že nás zajímají i po té sexuální stránce. IKdyž je to pro každého jinak důležité, nemůžem si hrát na to, že to tak není.
Na chat nechodím, nemám na to čas, takže k tomuto vláknu nemám moc co říct. Ale nedalo mi to, abych nezareagoval na fénixův příspěvek. Vlastně to ani nebude reakce přímo na něj, spíš jenom chci napsat, co pro mě osobně sexuální zájem o děti znamená.
Ilustroval bych to na jedné události z oddílu. Uprostřed programu za mnou přiběhla pětiletá holčička, že jí teče krev z nosu. Popadl jsem ji a běželi jsme na záchod. Sklonit se nad umyvadlem, studený kapesník na nos, druhý na krk a chvíli počkat, až se krev sama zastaví. Mezitím jsem z ní sundal tričko (naštěstí měla náhradní) a pečlivě ho vypral ve studené vodě. Podařilo se, krev pustila do poslední kapičky. Pak jsem jí nechal, ať se umyje. Byla příliš malá a neviděla na zrcadlo, tak ji vzal do náruče, trochu ji zdvihl a nechal ji, ať si sama myje obličej. Pak jsem ji propustil šel dát tričko sušit.
Pro někoho by to mohla být nepříjemná záležitost. Pro tu holčičku určitě byla
Ale pro mě to byl velice silný emocionální zážitek. Malá krasná holčička potřebovala pomoc. A ze všech vedoucích se obrátila zrovna na mě
Pomohl jsem ji
Držel jsem ji v náručí
Poděkovala mi za to
A jak krásně se mě usmála (tak teď bych potřeboval smajlík s významem "vznáším se deset metrů nad zemí").
A tady je pravda a nemám potřebu to zastírat, že silný emocionální zážitek s toho udělala právě moje sexualita. Líbilo se mi, co jsem četl nedávno v jedné knížce, totiž že mužům byly dány do srdce tři silné touhy: touha podstoupit boj, zažít dobrodružství a zachránit krásnou paní. Platí to i pro nás pedofily, jen ta poslední touha se změnila na touhou zachránit krásnou holčičku
Ekvivalentním gynekofilním zážitkem by mohlo být třeba potkat na parkovišti krásnou dvacetiletou sexy vypadající slečnu v minisukni, která je zoufalá z toho, že nemůže nastartovat auto, a hledá někoho, kdo by jí pomohl. Tipuji, že narazit na skupinku mladých mužů, šli by jí ochotně pomoci všichni najednou. Jenom na rozdíl ode mne by si ji asi v náručí nepochovali
Nicméně můj sexuálně motivovaný zájem o děti není pro mne důvodem k tomu, abych z toho zážitku dělal něco víc. Není důvodem pro to, aby z té holčičky (byť jenom pohledem) sundával něco dalšího než to tričko. Není důvodem pro to představovat si v sexuálních fantaziích, co by mohlo být kdyby, nebo to s někým rozebírat.
A až budu mít potřebu zavtipkovat na téma, že asi nebudu "správný" pedofil, neb všichni z médií dobře víme, co by pedofil udělal sám s malou holčičkou na záchodě, že
tak tedy až budu mít potřebu si zavtipkovat, učiním tak v osobním rozhovoru s pedofilním kamarádem. A budu si přitom dávat pozor na to, abych vtipkoval na svůj účet, a ne na účet dětí.