Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

fenix píše:Jenže zveřejnit to takhle je jako když do kamery řeknu "nezneužívám holčičky" a v televizi jen ustřihnou to ne a hned je tam "zneužívám holčičky".
Ano, přesně v této zkratce by jakýkoliv redaktor celostátních novin mohl diskuzi z 26.2. (a určitě nejen z toho dne) použít do svého článku, a jen kvůli tomu by na celý ČEPEK byl vržen velmi negativní stín u mnoha lidí z řad veřejnosti. Je to prostě tak.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Dobře, takže se radši budem tvářit, že nás děti nezajímají. A můžete si psát co chcete, ale pedofilové jsme právě proto, že nás zajímají i po té sexuální stránce. IKdyž je to pro každého jinak důležité, nemůžem si hrát na to, že to tak není.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Že nás děti zajímají i po sexuální stránce, by nemělo být apriori to nejdůležitější. Mnohem větší důraz bychom měli klást na psychickou a citovou stránku věci. Že se o ženách dokáží hnusně bavit chlapi v hospodě, ještě neznamená, že jsou takové řeči nutné, a ani že se ženám líbí. U žen se tak nějak očekává, že budou objektem sexuálního zájmu u mužů, ale i tak si myslím, že většina žen více ocení něco jiného a že sexistické řeči je spíš znechutí a nebudou se jim líbit. U dětí tím spíš. Měli bychom se snažit sami sebe kultivovat, aby v našem prožívání pedofilie směrem k dětem bylo více skutečného zájmu o dobro dítěte, více skutečné a opravdové, nezištné a nesobecké lásky, než abychom otevřeně dávali průchod svým sexuálním myšlenkám a představám, které "zhmotníme" v psaném textu zde na webu nebo jinde. Dítě je velmi vzácná "věc", než abychom museli neustále zdůrazňovat "sexuální" stránku. Ano, děti nás přitahují, ale nejen sexuálně. Pedofilové by se měli soustředit na kultivaci sebe sama, aby k dětem - těm čistým bytostem - přistupovali také čistě.

Možná jsem to napsal příliš idealisticky, ale takhle to vnímám. Pro mě je pedofilie něco, co mi umožňuje vidět obrovskou krásu tam, kde jiní třeba nevidí nic "zvláštního". A pokud někdo vnímá děti skrz svou pedofilii hlavně sexuálně, nepovažuji to za správné. S tím souvisí i ty různé sexistické řeči nebo dvojsmyslné vtípky. Prostě to, co si chlapi dovolí říkat v hospodě o ženách, si v žádném případě nemůže dovolit říkat pedofil o dětech. Měli bychom k dětem (ale i k ženám a ostatním lidem, ale k dětem především) přistupovat s úctou.
vokoun

Nový příspěvek od vokoun »

Jako zastupce nepedofilni spolecnosti musim suše konstatovat : Kazs má pravdu. Opet uhodil hrebicek presne na hlavicku at se vam to libi nebo ne. Budte vdecni za to, ze ho tu mate ;-)
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

fenix píše:Jo to bude ono, jednalo se zrovna o šeptání, člověk si nemůže pamatovat všechno že. :D
Já jsem teda i proti zveřejňování normálních zpráv takovým stylem jak to udělal Kasz, to stejně namá žádný smysl, ale on svůj názor těžko změní ikdyž ho několik lidí žádalo aby to smazal. Jak jsem psal už i v té době bylo jasné, že se jedná o házení dětí do bazénu.

Jane nešlo mi o to, že by proti ní někdo bojoval, ale že v ní někdo vidí něco sexuálního a hned na to má takové nevhodné narážky.
Víš možná se Kaszovi omluvit za to jak jsi ho tu osočoval, že porušuje dohody by nebylo úplně na škodu. Jen se nad tím zamysli prosím. Díky
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Napadá mě otázka, jestli je ten chat prioritně určen pro pedofili kterým má pomoci, usnadnit vzájemnou komunikaci mezi sebou, a vnést trochu světla, pokud jsou všichni schopní pochopit význam psaného projevu; anebo je především určen pro média, zvědavou veřejnost a osoby které vysoce pobuřuje že někdo jde s nahými dětmi do sauny nebo s nimi spí v posteli když jsou nemocné (a ano, v rámci uklidňující léčebné kúry se s nimi pomazlí). Je nutné každý krok popsány na chatu vysvětlovat a důsledně obhajovat? Jen proto aby si to někdo nezasvěcený špatně nevyložil?
Je mi jasné, že tahle moje reakce nezůstane bez povšimnutí a správci, moderátoři, administrátoři se ted budou předhánět v lepší odpovědi a v mých citacích. Nevhodné chování "Anonyma" občas strhne nejenom MarkM, ale je to důvod k již tři stránkové diskuzi?
A hlavní otázka, na kterou není úplně jednoduché odpovědět. Bavit se slušně o dětech v podání některých, znamená nebavit se o nich vůbec? Z toho vyplývá, je nutný chat pro širokou mediální veřejnost, který má, jak se tvůrci webu domnívají, reprezentovat, vůbec k něčemu? Často se mi dostalo odpovědí v obvyklých frázích. Zkuste se nad tím místo stále stejných odpovědí vážně zamyslet.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

A je nutné o dětech neustále mluvit v dvojsmyslných narážkách a nevhodných vtípcích? Proč se stejná situace opakuje už poněkolikáté?

A dobře píšeš, že bavit se slušně o dětech pro některé znamená nebavit se o nich vůbec, protože to slušně už ani neumí, protože zábavu vidí v tom, když napíšou "ta má ale hezkou xxxxx", hned poté, co jiný pošle nějakou rozkročenou nebo nerozkročenou nahotinku. O tom má být zdejší chat?

Pravidla jsou u nás jasná, je zde dovoleno o dětech diskutovat pouze slušně, bez dvojsmyslných a sexistických narážek. Kdyby na chatu probíhala vždy slušná diskuze, není třeba se něčím takovým, jako zde řešíme, vůbec zabývat. Jenže to tak není. Je to apel na ty, kteří na chat chodí a kteří tak vytvářejí tamní atmosféru.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

dodo píše:Víš možná se Kaszovi omluvit za to jak jsi ho tu osočoval, že porušuje dohody by nebylo úplně na škodu. Jen se nad tím zamysli prosím. Díky
Jo, to je v poho, já to ani neberu jako nějakou "křivdu", jsem nad věcí. Proto jsem také hned nejdřív chtěl, aby na tu dohodu odkázal, protože by mi bylo silně proti srsti, aby se nemohlo kopírovat sklo chatu, které je veřejné - koneckonců kopírovali jsme sklo na fórum, například když přišli různí anonymové po naší první účasti na Prague Pride.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Tak od toho je na chatu správce, aby dohlížel na dodržování pravidel. Již v minulosti jsem psal, že pokud nemají správci, moderátoři (říkejte si jak chcete) čas/možnost se opravdu skutečně aktivně plně věnovat webu (fórum+chat), mělo by se to řešit. Ať už větší aktivitou moderátorů, a pokud toto není možné, což chápu, tak omezením funkcí webu. Ono už v adrese je totiž "info", takže to omezení by bylo vyloženě na informační charakter plus předem stanovené konzultační hodiny na chatu. V tom případě by šlo již o stránky pro veřejnost, jak se mi stejně zdá, že to tímto směrem stejně směřuje.

Ale už se opravdu nebavme o tom co kdo kdy kde napsal, a odpovězte si radši sami, jestli má chat sloužit k falešné reprezentaci, nebo má být pro zábavu nás, kde se nemusíme stydět napsat, že se nám líbí některé dítě sexuálně. A narážka že má "pěknou xxx" jak si psal, mi nepřijde jako porušení pravidel. Porušením pravidel se to totiž stává až ve chvíli když to takto někdo necítí a vidí vtom (paradoxně) víc sexuality než ten který to prvně napsal. Protože ne vždy je potřeba hledat za vším xxxxxx, znásilňování, a další věci, na které myslí především takový purytáni, kterým vadí cokoliv se napíše. Pak je namístě udělat z toho informační web. A o tom by měla být tato diskuze, a ne co komu vadí na chatu.
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 3. 3. 2015, 15:52:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vulgarita
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Kaszi, za použitou vulgaritu se omlouvám, chtěl jsem to popsat tak jak to je. Nicméně ta věta tam ted schází aby vše vyznělo tak jak jsem chtěl.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

FlyInRoom píše:Tak od toho je na chatu správce, aby dohlížel na dodržování pravidel. Již v minulosti jsem psal, že pokud nemají správci, moderátoři (říkejte si jak chcete) čas/možnost se opravdu skutečně aktivně plně věnovat webu (fórum+chat), mělo by se to řešit.
Víš, ono to taky záleží na uživatelích. Od stálých uživatelů tak nějak předpokládám, že konverzaci na chatu usměrní a pohlídají. Proto se také vše loguje, aby na chatu nemuseli být moderátoři neustále. Je to jako s veřejným parkem. Město postaví krásný veřejný park s dětským hřištěm s herními prvky pro děti. Za několik týdnů, měsíců nebo let je tento park zdevastován. Buď by ten park musela policie hlídat 24 hodin denně, a nebo se dají nainstalovat kamery se záznamem... ale také se může stát, že si město řekne "hm, lidi se neumí chovat, neumí si vážit toho, co mají, takže žádný park už ve městě stavět nebudeme".

A ještě něco - když přijde do parku policajt, ještě si pak někteří lidé stěžují, že nějaké neslušné jednání vůbec řeší. Také situace, kterou důvěrně z našeho chatu znám já i jiní moderátoři, kteří přišli "zasáhnout".

Chat má sloužit ke slušné online diskuzi. K ničemu jinému. A ano, tato slušná diskuze by měla být i vizitkou webu. Na nějaký třeba firemní web lidé také nedávají plebs, který je v jejich firmě přítomen (třeba neuklizené WC), ale snaží se, aby stránky firmu reprezentovaly co nejlépe. O všech webových stránkách bys mohl říct, že jsou jen falešnou reprezentací, protože skutečnost je vždycky jiná. Co zveřejním na internet (ať už fotku nebo text) si vždy pečlivě vybírám. Ty ne?

Tyto komunitní stránky mají za cíl pedofily ve všech směrech kultivovat. Nikoliv nechávat volný průchod jejich (někdy skutečně třeba i nechutným) sexuálním fantaziím.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

FlyInRoom píše:Ale už se opravdu nebavme o tom co kdo kdy kde napsal
Bez konkrétních případů je ta diskuze příliš obecná a třeba takový Fenix toho zneužívá a snaží se to vztahovat na úplně jiné věty, které nikomu nevadí.
FlyInRoom píše: kde se nemusíme stydět napsat, že se nám líbí některé dítě sexuálně
to se nemusíme stydět. několikrát jsem psal na chat, že mě děti sexuálně přitahují. Jenže napsat normálně že tě přitahují děti je něco jiného než dělat náznaky že s nimi děláš něco víc než je zdrávo. A takové narážky padají i od lidí kteří se bijou v prsa, jak je děti sexuálně nezajímají.
efix píše:Plyšáček již svoje nevhodné vyjadřování uznal (všechna čest)
Uznal, slíbil a při první příležitosti nedodržel
fenix píše:Jenže zveřejnit to takhle je jako když do kamery řeknu "nezneužívám holčičky" a v televizi jen ustřihnou to ne a hned je tam "zneužívám holčičky".
A myslíš že Kasz nějaké slovo upravil, tak jak nebylo napsáno?
Když někdo přijde na chat nevydí kompletní historii zpráv. A pokud uvidí jen a poze takové zprávy, ani nebude pátrat po nějakém vysvětlení. například když já jsem včera večer vstoupil na chat, bylo tam pokud mě paměť neklame jen a pouze 5 zpráv, snažím se je napsat co nejpřesněji co si pamatuju:
1) Já bych to dělal holčičce rukou.
2) Nevím co bych holčičce chutnal, ale čichal bych jí k pipce.
3) To já bych vědel co bych ji chutnal...
4) Ne vždy sexuální aktivita musí holčičce ublížit.
5) Kubovi holčičky to taky chtěli.

A teď mi řekni, že ani u jedné z nich necítíš silný sexuální podtext.

(pozn. na konec: I když ta poslední je svým způsobem normální, bez sexuálního podtextu a v podstatě i pravdivá, psát takovou větu, v takové diskuzi, na sklo, bez Kubovi přítomnosti, mi přišlo horší než ty ostatní věty.)
Děkuji
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Větu "Kubovy holčičky to taky chtěly" jsem napsal já, jako reakci na něčí větu, ze které se mohlo zdát, že když to děti chtějí, je sex s nimi v pořádku. Tady je krásně vidět, jak z mojí věty, která sex s dětmi rozhodně odmítá, udělají vytrhávači z kontextu nejhorší větu celé konverzace.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan

Gabriel Svoboda píše:Větu "Kubovy holčičky to taky chtěly" jsem napsal já, jako reakci na něčí větu, ze které se mohlo zdát, že když to děti chtějí, je sex s nimi v pořádku. Tady je krásně vidět, jak z mojí věty, která sex s dětmi rozhodně odmítá, udělají vytrhávači z kontextu nejhorší větu celé konverzace.
z ničeho jsem ji nevytrhával, prostě v době kdy jsem přišel nebyl kontext na skle. a pokud přijde reportér, nebo nováček, ani on kontext neuvidí. a ani po něm nemůžeš chtít aby znal všechny příkazy (/show 100). Ani já je neznám.
Děkuji
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Na druhou stranu, Gabrieli, právě tady máš možnost se k tomu vyjádřit, a vím, že tuto větu používáš v tom významu, jak jsi napsal, pokaždé. Jenže diskuze je i o tom, že někteří nemusí hned vše pochopit, nečtou třeba každý řádek chatu apod. Dá se to ale dovysvětlit, že jo. Kdyby novinář překroutil větu, taky máš možnost požádat o opravu.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Kasz píše:Že nás děti zajímají i po sexuální stránce, by nemělo být apriori to nejdůležitější. Mnohem větší důraz bychom měli klást na psychickou a citovou stránku věci.
S tím(celým tím příspěvkem) já samozřejmě souhlasím, ale mám prostě pocit, že se to tady s tím idealizováním pedofilů pro ostatní někdy přehání. FlyInRoom to napsal dobře.
Kasz píše:... když napíšou "ta má ale hezkou xxxxx", hned poté, co jiný pošle nějakou rozkročenou nebo nerozkročenou nahotinku. O tom má být zdejší chat?
Ale taky bys měl vidět i to že když to někdo napíše, tak ho i někdo upozorní, že to není vhodný. Třeba jako já posledně Plyšáčka. Stejně jako jsme se mu nebo i ksoftovi snažili několikrát vysvětlit, že to co napsal neni vhodný. Ale zrovna u Plyšáčka to moc cenu taky nemá ... Ono ty diskuze na chatu nejsou většinou tak špatný jak se je tu teď snažíte prezentovat. Jen se poslední dny neřeší nic jiného než pár věcí dokola a už mě to nebaví. A rozhodně nemám zájem se kvůli tomu pořád dohadovat.
Jan.F píše:Fenix toho zneužívá a snaží se to vztahovat na úplně jiné věty, které nikomu nevadí.
A to si zase vymýšlíš, protože přesně tu větu třeba Plyšáček vzal zřejmě nějak sexuálně, protože podle toho na ni začal reagovat a musel jsem mu vysvětlovat, že to tak není, ale to už jsem tu psal.

Pátou větu vysvětlil Gabriel a je na ní přesně vidět, jak jde všechno otočit, čtvrtá věta je pravdivá.
A ty tři první, kdo je asi psal??

Podle mě si Jan.F už docela dost vymýšlí a problém je v tom, že on nepochopí dost věcí, ikdyž se mu to pak snažíme vysvětlit
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jan.F píše:z ničeho jsem ji nevytrhával, prostě v době kdy jsem přišel nebyl kontext na skle. a pokud přijde reportér, nebo nováček, ani on kontext neuvidí. a ani po něm nemůžeš chtít aby znal všechny příkazy (/show 100). Ani já je neznám.
No dobře, ale Gabrielova věta je skutečně v pořádku. Zase k tomu nelze přistupovat úplně bezkontextově. Ale o to ani nejde, v původní situaci s Markem také nejde o to, co napsal, ale šlo o to, že jeden tvrdil "to a to jsi napsal" a druhý říkal "ne, to jsem nenapsal". Gabriel tady potvrzuje, že větu napsal, a vysvětluje, jak byla myšlena. Což je naprosto v pořádku.
Forst Jan

Kasz píše:No dobře, ale Gabrielova věta je skutečně v pořádku.
Neříkám že je nepravdivá, ani že má nějaký silný sexuální podtext. A souhlasím s tím že opravdu byla míněná jako varování. Z mého pohledu ale její použití, mě osobně přišlo trochu neuctivé ke Kubovi.
Ale myslím že včera to na mě zapůsobilo víc emotivněji, teď když už mělo čas trochu si to usednout, tak není tak špatná.

i věta 4 je pravdivá a v pořádku (jen prostě přišla pro mne v nevhodnou chvíli).

Ale pro téma téhle diskuze jsou myslím asi stejně nejpodstatnější věta 2 (1. věta je prostě odpověď na něco, samotná vypadá špatně, ale mohlo být spoustu vět předtím, které její význam můžou úplně otočit - jen je potřeba vědět, že někdo může přijít přesně v ten nejméně vhodný okamžik)
Děkuji
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

fenix píše:Podle mě si Jan.F už docela dost vymýšlí a problém je v tom, že on nepochopí dost věcí, i když se mu to pak snažíme vysvětlit.
Tak a dost nechutností, Jane. Tvé citace jsou velice nepřesné. A dostalo se Ti už i dostatečného vysvětlení na chatu, o čem jsme debatovali, když jsi jako "policista" vtrhl na chat. Na co si prosím Tě hraješ?!

Docela Tě i Jane chápu, když sis přečetl mé věty na chatu, že jsi byl naštván či rozesmutněn.
Jan.F píše:Uznal, slíbil a při první příležitosti nedodržel.
Sliboval jsem, že se budu SNAŽIT chovat lépe a můj záměr je nyní o to silnější. Ale hned ze mě dělat člověka, co nedrží slovo. Proč?

Zkusím znovu vysvětlit pozadí naší diskuse kolem ochutnávání a očichávání dětí.
Chlapci poslali fotografii milého oblečeného dítěte a dotazovali se jeden druhého, zda to je chlapec či dívka.
Napsal jsem, že rozhodně a bez diskuse chlapec. Že se v tom vyznám. Že to zkrátka poznám na první pohled - tedy rozlišování prostřednictvím zraku.
Tu se někdo dotázal, zda bych to poznal i jinými smysly.
Tato otázka mě zaujala - z odborného hlediska, a začal jsem ji rozvíjet.
Jako nejvíce diskutabilní mi přišly smysly chuť a čich.
Zcela na teoretické úrovni jsem začal řešit, že nevím, co bych u dítěte ochutnával, abych rozpoznal, zda se jedná o chlapce či o dívku. Nic jsem nejmenoval ani nenavrhoval. Smyslem chuti by to asi nikdo nepoznal. A navíc by takové počínání bylo každopádně divné či nevhodné.
Poté jsem začal teoretizovat o čichu. Za dvě místa na těle, kde by se to dalo snad rozpoznat, jsem označil krk a okolí pohlaví. Ale nepsal jsem ani o tom, že jsem to někdy dělal, ani to, že to tak provádím, ani žádné perverzní plány do budoucna. Vše čistě na vědecké úrovni.
Jane, zajímalo by mě, proč i tyto věty taháš nehorázně na forum, když jsem Ti před více než 10 přítomnými lidmi na chatu jasně vysvětlil, proč jsme o tom psali. A ty máš chuť se v tom matlat a nechutně převalovat zde a tahat do toho další a další lidi.
Tvé jednání potvrzuje i Tvé minulé výpovědi, že nedokážeš vycházet a jednat s lidmi. Ale neboj, my Tě nezavrhujeme - alespoň mě jsi nadále sympatický. Ale již nemohu napsat, jako včera, že na mě pozitivně působíš. Nyní mě nejvíce "vychovávají" Kasz a Efix. Zdá se mi, že se nacházíš ve velice nebezpečné situaci, jelikož...
Jan.F (hrubky opravil Plyšáček) píše:Ano sexuálně mě přitahují děti a v mých fantaziích s nimi mám sex, ale na druhou stranu když někde potkám dítě, určitě v něm nevidím "pouhý sexuální objekt", dokážu si s nimi hrát jako normální dospělý a nemyslet přitom na to, na co myslím jindy sám. Jen nemám tu "lásku" a "zamilovanost" do dětí, jako jiní lidé tady, jenže rozvíjet se tímto směrem mi přijde že pro mne by to bylo přesný opak toho co bych měl dělat.
Jelikož děti nemiluješ, ale vidíš v nich sexuální objekty, přijde mi, že jsi v nesmírně nebezpečném stavu - sám píšeš o depresích. Mnoho pedofilů zastavila právě láska před sexuálním kontaktem s dítětem. Ty nám pomáháš bavit se o dětech slušně, snad i my Tobě nějak můžeme pomoci, aby ses cítil více v pohodě a nebyl nebezpečný.

Prosil jsem o čas a klid ke změně.
Plyšáček píše:Již výše jsem se za mé minulé chování na chatu omlouval. Doufám, že mne už necháte být a dáte mi příležitost prokázat vnitřní proměnu.
Nyní nemám z této diskuse již dobrý pocit a pro mě osobně je kontraproduktivní.

Jane, jsi tu nový. Zkus si pomalu zvyknout na naše charaktery i vrtochy a nehraj si na policistu ani učitele. Sám jsi měl opletačky s policií díky DP - na rozdíl ode mne, Fenixe či Marka. Sám píšeš sprosté vtipy do vlákna Pro odreagování. Jsem za humor vděčný, ale některé věci tam od Tebe byly hodně sprosté - a i Kasz Tě káral. Takže od této chvíle Tě sleduji, kamaráde.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 3. 3. 2015, 18:09:05, celkem upraveno 2 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Jelikož děti nemiluješ, ale vidíš v nich sexuální objekty, ...
Já si nemyslím, že by kvůli tomu měl být nějak hned nebezpečnější než kdokoliv jiný, ale spíš to trochu vysvětluje, proč je tak citlivý na ty sexuální řeči. Možná až moc. Kdo myslí jen na sex, tak všude vidí jen sex, i tam, kde vůbec není. :)
Tak možná i toto může být pro Jana.F k zamyšlení. *book*