[14.5. 20:42:51] ?ekni?eptej Filip : Každý správny pedofil musí vlastniť sáčok cukríkov a vreckovku napustenú v chloroforme

Je to úchyl ten Filip. A ešte aj nechutné fotky posiela a zahlcuje nimi chat. Samých oblečených kutíkov. No fuj. Môže sa hanbiť.Gabriel Svoboda píše:Kdyby si někdo myslel, že úchylně na chatu píší jen GL:
[14.5. 20:42:51] ?ekni?eptej Filip : Každý správny pedofil musí vlastniť sáčok cukríkov a vreckovku napustenú v chloroforme
Já naprosto souhlasím s tím, že jsi ho nevyhodil; jasně jsem napsal, že to oceňuju. Stěžuju si jen na to, že jiní byli vyhozeni za řádově menší prohřešky.Marco Freeman píše:Stěžoval si, proč ho upozorňuji na takovou "maličkost" vůči velkému problému, ale sám teď píše, proč jsem ho za nevhodné řeči nevyhodil? Gabrieli, protořečíš si.
Marco, nejprve píšeš o Plyšáčkovi a potom o Járovi. Ale jelikož nejmenuješ Járu, může to na nezasvěcené působit, že je to jen o Plyšáčkovi. A působí to na mě hodně nevhodně.Marco Freeman píše:Plyšáčkovi...
První prohřešek to nebyl, ale já s ním nikdy ani pořádně nemluvil. Když začal psát,...
Teenbla mám moc rád. Je to pro mě nesympatičtější BL.teenbl píše:Tak s tím razantně nesouhlasím. S Plyšáčkem nemám žádný osobní problém, narozdíl od většiny z Vás ho znám i osobně.
Ale pre teba je tam vhodnejšia obrazová príloha.vokoun píše:Super panove, to je zase poctenicko :-D lepsi nez Zena a zivot !! Diky!!