Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

Som velmi sklamany stoho ako chovaju ludia na chate. Prešiel nejaky čas a spravanie uživatelov je ešte horšie ako minulosti.
Mam už dost toho ako tam do mna alebo plyšaka puštaju ludia typu Forst nebo Marko.
Stale sa musim branit pred obvinovanim s niečoho hnusneho uražanim a vyhazovanim chatu od Forsta.
Forst neustale provokuje a posiela ludi preč ludi napr i Gabiho za to že ho považuje za uchyla. Alebo včera v noci pisal aky je štasny že vyhnal mojich kamaratov s chatu ked tam bol jeden byvaly dlhodoby uživatel tak odišiel aby sa tam nahodov nezaplietol dohadok.
Potom tam 1911 mna vyprovokoval stym že leziem plyšakovi do zadnice ked ho za niečo pochvalim.
Minulosti s plyšaka robilo srandu vela ludi ale ten čas je davno preč.
Dalej Marko a Sim. vyhrozoval vyhodenim za to že sa branim a už na to nemam nervy.
A hlavne ked sam Marko tam pisal uchylne kontextu pašovania kutikov krabici s dierkami. Keby tam prišiel niekto s medii bol by ohen na streche... Tak ked platia nove pravidla tak hadam pre každeho a ni len pre vyvolenych.

Poprosil by som kompetetnych aby stym niečo robily a ludi ako Forst potrestaly kvôly nemu sa tam už neda
pisat a ludia odchazaju.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Do Plyšáčka jsem se "pustil" těmito dvěma zprávami (hádám, že se naráží na ně):

Marco Freeman -> Plyšáček : Ahoj. Jsem rád, že tě tady mám. Rád bych ti oznámil, že nyní tě již nebudu napomínat. Stejně jako u každého u tebe platí, že jsem tě již napomenul (a víckrát), tudíž za dvojsmysl či podobné nevhodné věci budeš vykopnut. Stejně jako někdo jiný, kdo již za podobné věci byl napomenut. Jelikož už si s tím nebudu dávat práci, tak bych tě upozornil, aby sis každou větičku před tím, než ji pošleš, pozorně prostudoval.
Marco Freeman -> Plyšáček : Myslím to tak, že nezáleží, jestli dvojsmysl přijde dnes, zítra nebo za sto let. Budeš vykopnut, protože jsi byl již v minulosti několikrát napomenut. Přijde mi to spravedlivé vůči ostatním, nevidím důvod, proč tebe neustále jen napomínat bez následků.

Nevidím v tom nic, čím bych na něj útočil. Upozornil jsem ho předem na to, že pokud bude opět psát dvojsmysly/narážky, na které v minulosti již stokrát byl napomenut, že si nebudu dávat práci s opětovným napomínáním, ale prostě ho vyhodím. Oznámil jsem mu to, aby měl o důvod víc se tomu vyhýbat.

Ksoftovi jsem vyhozením nevyhrožoval, protože směrem k němu jsem ani o vyhození napsal. Obviňuje mě, že se do něj pouštím, nicméně to byl on, kdo mi začal včera na chatu nadávat na základě zpráv výše napsaných, které jsem napsal Plyšáčkovi. Následně mě obvinil z toho, že jsme s Jeremym psali o pašování dětí do jiných zemí za účelem sexu. Vyňal to z této diskuze:

(Diskuze započala kvůli hokeji Česko x Švédsko.)
Jeremy -> Nexferseus : Maj sa. Fandíme švédom
Marco Freeman -> Jeremy : Já ti dám Švédy. :D
Marco Freeman -> Jeremy : Ale jen ty dospělé, malé Švédy si nechám. :D
Jeremy -> Marco Freeman : No tak ´Ta poprosím, pošli nejakých. Nad 8 rokov ich už aj tak nechceš a mne zase nevadia. Ale dohodnime sa tak do 16 rokov :D
Marco Freeman -> Jeremy : Ok. :D
Jeremy -> Marco Freeman : Mám Ti poslať adresu? Nechaj v krabici dierky na dýchanie, prosím. Som úchylný, ale zase s mierou :D
Marco Freeman -> Jeremy : Tse, za pár dní mám cestu na Slovensko, tak bych ti je předal osobně, na co balíky. :D

Tudíž jsem se ho ptal, jak přišel v této konverzaci na nějaký plán toho, že budeme kutíky pašovat za účelem sexu. Místo odpovědi se mi dostalo vět, že jsem mladý, nezkušený a sám nevím, o čem v této konverzaci vlastně byla řeč (přestože já sám jsem ji psal, takže si troufám tvrdit, že vím, o čem jsem psal), že to pochopím, až budu starší (tudíž bych poprosil někoho "staršího", aby mě zasvětil, kde jsem řekl, že s kutíky plánuji sex či něco podobného). Na moji otázku mi nebyl schopný odpovědět, jelikož odpovídal na vše možné, na co jsem se neptal, jen ten můj pravý otazník zůstal nedotčený.

S přáním hezké neděle,
Marco F.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Marco. Vážím si Tebe i Tvé práce pro ČEPEK a z BL jsi mi nejsympatičtější (společně s Teenblem).
Překvapil mě Tvůj rázný tón, kterým jsi mne upozorňoval na zpřísněná pravidla na chatu.
Respektuji to. Stejně, po moudré úvaze jsem se rozhodl, že na chat budu chodit méně. Plyšáček tedy bude na tomto místě stále vzácnější.

Forst, který začal morální revoluci na chatu, je mi krajně nesympatický, na forum nechodí vůbec, zato na chatu se usadil jak žába na prameni, hraje si tam na šerifa a jen někdo napíše něco, co se týká dětí, začne na něj zostra štěkat. Není mi tam od té doby dobře. Celé hodiny se tam řeší malicherné dohady, že mi to přijde až trapné.

Sleduji úžasný posun chování u Maxe - Ksofta, je jako proměněný. I jeho vztah ke mně se zlepšil. Možná si někdo pamatujete, že v minulosti jsme se chtěli vzájemně vraždit. Včera mi jej bylo až líto - celý večer se s někým hádal o hloupostech. Zbytečně se nechal vtáhnout do bahna a použil i pár ostřejších výrazů. Když začal Marco konverzaci o počasí, dokonce se nechal zblbnout a stáhnout do tohoto plkání...

Na pedofilním webu očekávám především témata a konverzaci o pedofilii, sexualitě a o dětech. Souhlasím, že slušnou. Ale to, co se poslední dobou řeší na chatu, je vážně pochybné.

Co se týká mého vztahu k BL: Nevnímám žádnou "válku" mezi GL a BL. Na chatu z jejich strany cítím opravdu jistý odstup od GL, které často označují za sprosté. Já to tak nevnímám. A je mi to líto.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 10. 5. 2015, 14:11:05, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

Ty si fakt blazon zase pišeš nezmysli som ti to asi10krat napisal aky kontextto malo al ty to samozrejme neuznaš že pišeš uchylne. A ano mam ten poocit že obmezuješ ostatnych ako je plyšak a tym padom aj ostatnych aby nemohlipisat normalne. Moc ta ovlivnila bohužial negativne. Ty a forst ste zničili ten chat na nepznanie. Proste sa tam už neda normalne pisat. Som na vas alergicky a to ni len ja aleaj ostatny uživatelia. Kde su tie stare časy kedsamohly pisat zažitky zo dna a všetko bolo pooriadku. Teras kvoly vam tam odchazaju ludia.
Marco Freeman

Plyšáček píše:Forst, který začal morální revoluci na chatu, je mi krajně nesympatický, na forum nechodí vůbec, zato na chatu se usadil jak žába na prameni.
Nikdo nemá povinnost chodit na fórum. Dost lidí je aktivní jen na chatu.
Plyšáček píše:Na chatu z jejich strany cítím opravdu jistý odstup od GL, které často označují za sprosté.
Myslíš odstup BL od GL? (Jestli jsem to pochopil správně.) Já si nemyslím, že bych si od všech GL držel odstup, s některými GL si docela dost dobře rozumím.
max1 píše:Ty si fakt blazon zase pišeš nezmysli som ti to asi10krat napisal aky kontextto malo al ty to samozrejme neuznaš že pišeš uchylne.
Vyzývám tě tedy i zde na fóru - označ část konverzace, kde jsem napsal či naznačil, že se chystám s nějakými kutíky provozovat sexuální aktivity. Máš tu konverzaci překopírovanou zde - tak jen chytni tu část a zkopíruj ji sem.
Psal jsem o tom, že bych Jeremymu dal kutíky - malé Švédy. Ale na tom nevidím ani dvojsmysl, ani nějakou narážku. Takže kde píši úchylně? *dont_know*
max1 píše:A ano mam ten poocit že obmezuješ ostatnych ako je plyšak a tym padom aj ostatnych aby nemohlipisat normalne.
Když si píšete normálně, tak se ani neozývám. Plyšáček byl milionkrát napomenut, tudíž jsem mu oznámil, že již ho napomínat nebudu. Na tom nevidím omezování.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Max1 a Plyšáček mají pravdu, na chatu se už normálně psát nedá.

Marco, co se týče pašování kutíků v krabci. Max tu psal o tom, že by to vypadalo špatně pokud by přišel na chat někdo z médií. A ten někdo by si přeci mohl přečíst jen o posílání kutíků v krabici a nezajímal by ho kontext.
Aspoň takhle jste vysvětovali nevhodnost našeho psaní taky ne?
Ta diskuze mu zřejmě přišla z nějakého důvodu nevhodná, úchylná. Teda když někomu pošleš kutíka v krabici asi ho nebude mít na chození na procházky. :D
To ani nepíšu kvůli vhodnosti nebo nevhodnosti takového psaní, ale chat je už právě jen o takovém dohadování. Tak se Marco nediv, že to jednou použil někdo i na tebe.
Problém je v tom, že co napíše Max1 nebo Plyšáček musí být hned špatné aniž by se někdo zamyslel nad tím jak to mysleli, protože jsou to přece úchyláci.
Naposledy upravil(a) fenix dne neděle 10. 5. 2015, 15:06:41, celkem upraveno 1 x.
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Tak jste mě po čase zase přinutili se vyjádřit, protože zase se to extrémně manipuluje s fakty, které na chatu zazněly. Začal bych pro začátek tím, že ksoft několikrát jednoznačně porušil pravidla, takže tím pádem bych jakékoliv jeho stěžování na úroveń chatu bral s rezervou. Vše svaluje na nějakou válku BL a Gl, která na chatu rozhodně není a nikdy podle mého nebyla. Netvrdím, že mi někteří GL nejsou nesympatičtí, ale stejný problém mám s některými BL, navíc jak jsem již několikrát zmiňoval s mnohými GL si pokecám lépe než s většinou BL.
Argumenty o ksoftově obraně jsou opravdu úsměvné, od kdy jsou útoky na ostatní obrana? Ihned po Marcově upozornění Plyšáčka, (které beru pouze jako varování někoho, kdo sám několikrát přiznal, že s daným jednáním měl problém), začal Marcovi psát, ať ho nesere, a že je magor, za to měl podle pravidel už dávno letět. Obvzlášť v jeho případě, kdy má ban zrušený podmíněně.
I9II pouze konstatoval, jak to vidí, žádná provokace v tom nebyla-
Další úsměvná věc z včera byla, když přišel Simgiran a konstatoval, že nějaký uživatel měl podle svého chování už dávno letět a Gabriel řekl, že myslí Forsta. To poměrně poukazuje na naprostou ztrátu soudnosti Gabriela jako moderátora chatu, protože bylo očividné, že ten kdo ten den očividně porušoval pravidla je především Max1. Forst včera nic nějak výjimečného nepsal. Opravdu v tom nevidím nic jiného než periodicky se opakující obhajobu Max1 z strany Gabriela. Rozhodně ale odmítám, že bych zastával Forsta, nemám problém mu říct, když s něčím nesouhlasím, to samé například i BL.
Za úplně nejtrapnější z strany Maxe spatřuji jeho věty o tom, jak je Kasz na jeho straně a že jestli Marco vyhodí Plyšáčka za nevhodné řeči, tak Gabriel vyhodí jeho.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

To, že jsem simgiranovi odpověděl, že by měl být vyhozen Forst, souvisí s tím, že kdykoli Plyšáček přijde na chat, Forst mu okamžitě začne psát, že by měl odejít, i když Plyšáček ještě vůbec nic nenapsal (natož něco neslušného). Kdyby si takto Forst zasedl na nějakého méně stabilního uživatele, než je Plyšáček, mohl by ho snadno opravdu vyštvat.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Páni to se to zvrhává.

Mmch proč by poslaného Švéda nešlo mít na procházky. (No ještě že blond není můj typ, takže ani na procházky)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jen krátké vyjádření admina - na výše uvedené konverzaci i vtipu Marco Freemana a Jeremyho nevidím nic závadného. Ostatní hodnotit nebudu. Dobrou noc.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

max1 píše:Som velmi sklamany stoho ako chovaju ludia na chate. Prešiel nejaky čas a spravanie uživatelov je ešte horšie ako minulosti.
Mam už dost toho ako tam do mna alebo plyšaka puštaju ludia typu Forst nebo Marko...
Uznávam, že Jan vie byť poriadne nepríjemný ku konkrétnym ľuďom o ktorých si vytvoril zlú mienku, takže odporúčam označiť ho ako ignorovaného a bude po probléme.
max1 píše:A ano mam ten poocit že obmezuješ ostatnych ako je plyšak a tym padom aj ostatnych aby nemohlipisat normalne. Moc ta ovlivnila bohužial negativne.
Moderátor je hlavne od toho, aby obmedzoval diskusiu, ak sa začne posúvať za hranice subjektívnych mantinelov konkrétneho moderátora. Myslím, že tie Marcove sú postavené veľmi citlivo a žiadne ovplyvnenie mocou som nepostrehol. Bol som svedkom jediného prípadu, keď Marco niekoho vyhodil a to po vzájomných urážkach. Človek opitý mocou by Ťa po tej poslednej urážke na chate adresovanej primo k nemu, okamžite kopal z chatu a sám snáď uznáš, že by to bolo oprávnene. Pokiaľ ide o konkrétnych ľudí, ktorým je bránené v tom, aby písali "normálne", hneď ma napadá jeden užívateľ, ktorý by to mal brať ako službu pre neho samého, keďže jeho normalita mi príde nevypočítatelne nestabilná. A nemyslím tým Teba :)
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

No takže sa mi len potrdilo že uchylne sa na chatu môžu pisat len vyvoleny.
Viac ktomu nemam čo napisat.
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

max1 píše: No takže sa mi len potrdilo že uchylne sa na chatu môžu pisat len vyvoleny.
Hm, prošla jsem si tu jejich konverzaci a taky tam nevidím nic špatného, ani nijakou dvojsmyslnou narážku. Smysl tam zaznívá jen jeden, a ten uchylné nezní. Nebude to spíš tím, že to úchylně napsané není?
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Jen moje menší poznámka: Tuším zde jednu dobu zazněly věty, že Jan.F všechno vnímá jako narážky na sex, a že tím ničí chat. A teď, když někdo napíše větu o tom, jak někomu dá malé Švédy, okamžitě někoho napadne, že s nimi chce provozovat sexuální aktivity. Něco mi říká, že tu bude více lidí, co vidí za každým slovem ve větě sex...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Allein, trochu zaměňuješ akci a reakci.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

To jste docela jinde, protože nejde o to, že mi bysme za tím viděli něco sexuálního. Jak jsem tu už psal, ale musím to vysvětlit ještě jednou. Vždycky snad i vám šlo o to, jak to bude vypadat, když někdo přijde a uvidí něco napsané bez kontextu.
Takže třeba někdo uvidí v tomto případě jen jak chce jeden pedofil poslat po druhém kutíka staršího 8mi let, ale chce ho na to co s ním bude dělat živého, protože není zas tak úchylný aby mu stačil mrtvý.

Nebo si najednou myslíte, že todle musí každý kdo přijde na chat pochopit správně? :D
Marco Freeman

fenix píše:Takže třeba někdo uvidí v tomto případě jen jak chce jeden pedofil poslat po druhém kutíka staršího 8mi let, ale chce ho na to co s ním bude dělat živého, protože není zas tak úchylný aby mu stačil mrtvý.
S mrtvým kutíkem bych si fotbal moc nezahrál. Navíc nejsem takový úchyl, abych si ho přibil na nějakou tyčku a představoval si, že chytá míč v bráně. Například takto? :)
fenix

Marco mě nemusíš vysvětlovat co by si s ním dělal, o to tu vůbec nejde. Buď jsi to vůbec nepochopil nebo to děláš schválně.

Vždycky snad i vám šlo o to, jak to bude vypadat, když někdo přijde a uvidí něco napsané bez kontextu.
Nebo si najednou myslíte, že todle musí každý kdo přijde na chat pochopit správně?

Pokud na chat přijde člověk co nemá pedofili moc v lásce, těžko si představí, že chceš poslat kutíka na to aby jsi s ním hrál fotbal.
Marco Freeman

V tom případě to dnes na chatu byla hrůůůza. Diskutovalo se tam o tom, jaké sladkosti mají děti rádi. A posílaly se dokonce fotky cukrátek v "pedofilních" rukách! Kdyby přišel někdo z veřejnosti, okamžitě by si myslel, že se bavíme o našich "taktikách", jak na děti před školou.
fenix

Pořád je to něco jiného než posílání si dětí v krabicích. A hlavně jsem to psal kvůli těm narážkám na to, že v tom vidíme něco sexuálního, abych vysvětlil o co jde. A ze stejného důvodu bylo naše psaní tak nevhodné.
Ale je mi jasné, že to nemá cenu, protože co napíšete vy je v pořádku ať už jsou to krabice nebo prciny.