Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Větu "no nekdy teče vic ale to je již tak že to delaš ty ji" považuji bez diskuze za hranou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Vytržená z kontextu možná za hranou je.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Teď zase na sebe budete pokřikovat vy dva, jo?

Samozřejmě že je tato věta hodně za hranou.
Vytržená i nevytržená, je nevhodná.
Vůbec se zmiňovat o tělesných projevech u holčičky při sexuálním kontaktu s mužem...
Co je komu do toho! Správně by to člověk vůbec neměl vědět.

Také bych ksofta (max1) umlčel. Třeba ne hned vykopnutím.
Ale stále visí ve vzduchu moje původní otázka: Co tady ksoft vůbec pohledává, když má doživotní BAN? Gabriel se tady pohoršuje nad půldenním umlčením, ale ten člověk sem již neměl ani páchnout.
Nicméně je pravda, že se poslední dobou chová nesmírně slušně (rozhodně více než já) a dokonce dnes na chatu někoho citlivě upozornil, že se o dětech nevyjádřil nejvhodněji...
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne sobota 11. 4. 2015, 23:02:09, celkem upraveno 1 x.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ksoft je pokud vím zabanován. Každá jeho minuta na chatu i fóru je pouze minutou trpělivosti a ochoty administrátorů. Kasz by ho mohl nyní zabanovat kdykoliv na jakoukoliv dobu. Ksoft sem totiž nemá povolený přístup a může být vyhozen jen na základě toho, že sem leze, i když to má zakázané. Takže myslím, že je jedno, jestli to bylo 600 minut nebo 10 000, protože kdyby sem nelezl přes zákaz, tak by žádný ban dostat nemohl.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Gabrieli, jestli nevidíš, že je za hranou, tak skutečně budeme muset udělat nějaká striktnější opatření, nějaká nová pravidla, aby bylo jasné, že taková věta už sama o sobě porušuje pravidla slušné a vhodné diskuze pedofilů o dětech.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Marco Freeman: Jestli je to takhle, mělo to tak být odůvodněno hned v daný okamžik. K umlčení by se nemělo hledat ospravedlnění až dodatečně.
Plyšáček píše:Vůbec se zmiňovat o tělesných projevech u holčičky při sexuálním kontaktu s mužem...
Co je komu do toho! Správně by to člověk vůbec neměl vědět.

Také bych ksofta (max1) umlčel.
A sebe bys neumlčel? Mám to brát jako svérázné pokání, nebo opravdu popíráš, že jsi psal totéž, co on?
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Gabriel Svoboda píše:Marco Freeman: Jestli je to takhle, mělo to tak být odůvodněno hned v daný okamžik. K umlčení by se nemělo hledat ospravedlnění až dodatečně.
Nevím, proč by se mělo hledat ospravedlnění. Jak jsem psal, Ksoft byl jednou zabanován a důvod k vyhazování je nyní už on sám.
Plyšáček
Na trestné lavici

Gabriel Svoboda píše:A sebe bys neumlčel? Mám to brát jako svérázné pokání, nebo opravdu popíráš, že jsi psal totéž, co on?
Psal jsem v obecné rovině, abych sdělil podstatnou informaci a moc na sebe neprozradil.

Řešil jsem polyorgastické stavy - spíše obecně, ne vlhnutí holčiček při interakci s mužem či dokonce se mnou... To jsem nepsal.

Ale je mi líto, že jsem si celou diskusi nestihl uložit. Bylo tam pár zajímavých postřehů, které by se mohly hodit do mé připravované celoživotní studie...
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Fakt by to chtělo zveřejnit ten log. To, že Plyšáček tvrdí, že psal lépe než ksoft, je na mě opravdu silná káva.
Kasz píše:Gabrieli, jestli nevidíš, že je za hranou, tak skutečně budeme muset udělat nějaká striktnější opatření, nějaká nová pravidla, aby bylo jasné, že taková věta už sama o sobě porušuje pravidla slušné a vhodné diskuze pedofilů o dětech.
V tom případě předpokládám, že budou potrestáni i lidé, kteří psali tyto nechutně detailní příspěvky a témata:

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=4296&p=26075#p26075
http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=74&t=3904
http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=53&t=1660

Nicméně dosud potrestáni nebyli, takže se nemůžeš divit, že se já divím, že je to najednou trestné bez předchozího upozornění.
Plyšáček
Na trestné lavici

Gabrieli, je od Tebe laskavé, že se zde zastáváš Ksofta. Jen dej pozor, aby si tady někdo vážně neuvědomil, že ten člověk tady nemá vůbec co dělat - už nikdy... Také se na něj těším, ale pořád bych na něj tolik neupozorňoval...

Nevím, kde jsem poznamenal, že jsem psal lépe než Ksoft.
Vše jsem psal neutrálně a teoreticky o dětské sexualitě - žádné případy, kdy dospělý muž stimuluje holčičku a žádné osobní zkušenosti s nimi.
Pohoršila mě jen poslední Ksoftova věta, napsaná bohužel nešťastně "jako návod".
Za ni byl dle mého právem vykopnut.

Zcela zcestné mi již přijde Tvé počínání, kdy v předchozím příspěvku upozorňuješ na jiná, dle Tvého, nevhodná témata. Kupříkladu moje téma FGM - ženská obřízka je popisem (značně decentním) toho, co se děje na nejrůznějších místech planety. Žádné nevhodné opěvování dívčí krásy, žádné návody a osobní nechutnosti.

Zase živíš bulvární témata ze včerejší noci? Máme to zapotřebí, příteli? :)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Plyšáček píše:Nevím, kde jsem poznamenal, že jsem psal lépe než Ksoft. .. Pohoršila mě jen poslední Ksoftova věta, napsaná bohužel nešťastně "jako návod". Za ni byl dle mého právem vykopnut.
No teď to právě píšeš, že jsi psal lépe než ksoft. Podle mě jsi psal stejně jako on, a to jak v celé konverzaci, tak při porovnání obou zveřejněných vět.
Plyšáček píše:Zcela zcestné mi již přijde Tvé počínání, kdy v předchozím příspěvku upozorňuješ na jiná, dle Tvého, nevhodná témata. Kupříkladu moje téma FGM - ženská obřízka je popisem (značně decentním) toho, co se děje na nejrůznějších místech planety. Žádné nevhodné opěvování dívčí krásy, žádné návody a osobní nechutnosti.
Ty v tom tématu možná píšeš decentně a bez nechutností, ale u ostatních to už tolik neplatí. Každopádně včerejší konverzace na chatu byla přesně totéž, šlo pouze o popis toho, co se prostě děje, bez návodů a osobních nechutností.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Plyšáček píše:V citovaném úryvku jsem psal o mnohonásobných orgasmech, avšak bavili jsme se v obecné rovině a myslel jsem spíše své. Ksoftovu (max1) reakci jsem nestihl přečíst před smáznutím, děkuji tedy za to, že společně s celým (právem zřejmě rozhořčeným národem) si ji mohu přečíst v tomto dalším stěžovatelském vláknu. Jeho reakce byla vskutku již za hranou a nevhodná.
To podle mě znamená, že až to co psal ksoft mělo být nevhodné.

Přijde mi dost úsměvné, že tu ksofta v klidu necháte a najednou když se to hodí začnete psát, že tu nemá vůbec co dělat. Posledních pár měsíců nijak špatně nepsal.
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Pohoršila mě jen poslední Ksoftova věta, napsaná bohužel nešťastně "jako návod".
Za ni byl dle mého právem vykopnut
Ano maš pravdu zle som to formuloval sorry. Ale za to si tiež môžeš tak trochu sam ked sa všade chvališ ako uspokojuješ deti alebo o tom stale pišeš. Davaj si pozor na to neupozornuj zbytočne na seba potom ta ludia budu aj tak vnimat
A ja som už len podvedome uviedeol priklad na tebe nechtiac. Spravne malo byt dospela skusena osoba (pachatel) Ja som považoval du diskusiu za prinosnu ako aj uvadzaš že ti to pomohlo v niečom čo som aj rad ak by si chcel tak taketo temy by sa maly riešit mimo chatu. A vidiš že predca ten zly ksoft ma dobre myšlienky o ktorych už piše velmi vela rokov.

Gabi tu piše k veci čo sa stalo na chate a vhodnosti zakroku voči mne a celkovo o vnimani tem podla jednotlivych ludi že čo sa nepači jednemu druhemu to nevadi ...

No mojmu pôsobenie na webu že by som mal byt zakazany atd považujem za neopravnene trdenie kedže som dostal ban za nič simgiram prišiel na chat a dal mi ban. Vdaka Jan F. že si to tak zariadil aspon som sa venoval inym činnostiam a zmenil som pristup k nazorom a prehodnotil ich.

A ako pišu ostatny maly ma vyhodit hned no vdaka tomu že to neurobily som mohol aspon čitat a zapajat sa do zaijmavych diskusi. Teras sa môžem zabavit na inom mieste a na čepku pisat k veci a slušne a taktiež by som ocenil že ked sa niekomu nepači diskusia nech upozorni a ja stym nebudem mat problem.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jsem nucen znovu opět otevřít téma chování uživatelů na chatu, a to z tohoto důvodu:

1246828 - 2015-04-22 21:06:27 - Plyšáček -> Anonym384: Láska. :) To je bezva. Těším se... *kissed* Ví ona o tom? Už jste spolu něco dělali?
1246829 - 2015-04-22 21:07:05 - Anonym384: Du se zaregistrovat a najit n?co p?es co vám m?žu postovat vhodné obrázky za chvilku sem tady :D
1246830 - 2015-04-22 21:07:12 - Marco Freeman -> Plyšáček: Prosím, formuluj své dotazy tak, aby nezavád?ly dvojsmysly.
1246831 - 2015-04-22 21:07:22 - Marco Freeman -> Plyšáček: Obzvlášť, pokud jde o nováčka.
1246832 - 2015-04-22 21:07:46 - Anonym384 -> Plyšáček: je to složitý máme spíše platonický vztah ale zahrnuje mě láskou a miluje mě
1246833 - 2015-04-22 21:08:53 - Plyšáček -> Marco Freeman: Pardon. Ale tam nebyl dvojsmysl. testoval jsme jej, zda s ní má poměr - byt o neznělo dvojsmyslně: sex. prostě jen pro jistotu, kdyby potřeboval akutní zásah, ať to víme od začátku...

Nechci, aby se nováčkům kladly dotazy typu "Už jste spolu něco dělali?" apod.

Také by bylo fajn, kdyby nebyl nováček podrobován "výslechu" a návodnými otázkami typu "Viděl jsi ji nahou?" nebo "Už sis ji nafotil?" apod.

Zároveň dnešním dnem dochází k dodatkům v pravidlech chování uživatelů na webu a chatu:

- Zásah moderátora na chatu je zakázáno na chatu kritizovat, nesouhlas a rýpání mohou být důvodem pro vyhození daného uživatele nebo také pro vypnutí chatu. Nelíbí-li se Vám rozhodnutí či zásah moderátora, vložte stížnost na fórum.

- Na chatu je zakázáno nováčky podrobovat nevhodným výslechům a dávat jim nevhodné "návodné" otázky typu "Kolik dětí jsi viděl nahých? Už jsi něco měl s nějakým dítětem?" apod.

- Cokoliv je psáno na chatu na skle, může být zveřejněno na fóru. Cokoliv je řečeno v soukromé zprávě nebo v šeptané zprávě, může být doslovně zveřejněno, pokud to dokazuje nevhodné chování uživatele. Soukromá zpráva může být zveřejněna, uzná-li to administrátor za vhodné a neobsahuje-li osobní informace.

- Za opakování (i jen drobného) prohřešku bude následovat týdenní BAN na chatu. Za neustálé opakované nevhodné řeči ze strany stálých uživatelů může být chat dočasně vypnut.
Plyšáček
Na trestné lavici

Pokud se zeptám nováčka, zda spolu s jeho dívkou něco dělali, nemusím se vyptávat na sexuální aktivity.
Mohlo mě zajímat, zda spolu už byli na procházce, zda spolu hráli nějaké hry, zda spolu dělali legrácky ap.
Navíc je to velice milý a inteligentní člověk, který by rozhodně neodpovídal na chatu, který je jako "výkladní skříň".
Třeba mi za tuto reakci dá i poděkování. Jsem moc rád, že je mezi námi....
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tak se ptej jinak, formuluj tu otázku jinými slovy tak, aby se nedala interpretovat dvojsmyslně. Jsem u tebe na dvojsmysly vysazený, takže bacha na to.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Původně jsem to sem ani dávat nechtěl, ale pokud to má být takhle.
Pak teda asi ani nebylo v pořádku jak se 1911 ptal K3i4L na to co s ním dělá, když se před ním nahá 7mi letá holka ohne, tedy ohne tak aby ji viděl zezadu ...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Kasz píše:Zásah moderátora na chatu je zakázáno na chatu kritizovat, nesouhlas a rýpání mohou být důvodem pro vyhození daného uživatele nebo také pro vypnutí chatu. Nelíbí-li se Vám rozhodnutí či zásah moderátora, vložte stížnost na fórum.
Když chceš zdvojnásobit počet příspěvků na fóru ... A pak číst komentáře od lidí, kteří na chatu nebyli a neznají kontext ...
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jde o to rýpání a následně že moderátor musel vždycky svůj krok "obhajovat". Není to příjemné. Nechť se uživatelé smíří s tím, že co řekne nebo udělá moderátor, tak je třeba to respektovat a ne se do něj pak hned pouštět.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

fenix píše:Původně jsem to sem ani dávat nechtěl, ale pokud to má být takhle.
Pak teda asi ani nebylo v pořádku jak se 1911 ptal K3i4L na to co s ním dělá, když se před ním nahá 7mi letá holka ohne, tedy ohne tak aby ji viděl zezadu ...
Keial není nováček.
A neptal sem se co to s ním dělá ale co si myslí, že by to s ním udělalo(jakožto s nepedofilem).