Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Někdo píše humorně a někdo "humorně". :)
fenix

Nový příspěvek od fenix »

To že nechodím na chat není ústupek ani trucování, ale nechci chodit dál za lidmi se kterými si stejně nerozumím a pak mají ještě na fóru potřebu řešit co kdo a proč napsal. Nehledě na to, že i s kolegama v práci si můžu lépe popovídat o dětech než na takovém chatu. :D Na chat si chci jít prostě normálně pokecat a odreagovat se. Ale rozhodně to není kvůli tomu, že bych měl potřebu mluvit nějak úchylně .

Např. do hospody taky chodím hlavně jen s lidmi, se kterými si mám co říct a nepomluví mě hned za rohem.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Plyšáček

Nový příspěvek od I9II »

Mohl by plyšáček už více nepsat, že bych si splnil sexuální sny zabitím všech uživatelů chatu?
S mým sadismem to prý nemá nic společného, tak ani nevím proč to psal(nebo se nedokáže vyjádřit dostatečně pochopitelně).
Příště by se mohl držet tématu a podobné poznámky si ušetřit.
Děkuji.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Plyšáček

Nový příspěvek od Plyšáček »

Uživatel I9II souhlasil s nekompromisním postupem vůči jednomu z nováčků, který by zásadním způsobem změnil osud celé jeho rodiny.

Tak jsem v rozrušení napsal toto: Plyšáček -> I9II : Tak nás všechny zabij. A budeš mít záruku u nás u všech. A naplní se třeba nějaké Tvé sexuální sny.

Napsal jsem to (také unáhleně), aby si uživatel I9II uvědomil unáhlenost svého rozhodnutí.

S touto unáhleností jsem se nesetkal u jeho osoby poprvé. V minulosti jsem se s ní setkal osobně 24.1.2015 a jen z osobních nesympatií vůči mě napsal:

I9II : hm, si tak rikam, ze bych mohl zjistit plysacka jmeno a pak ho s tim vydirat

Toto je tak nepřípadná reakce, že.... škoda psát více.

Na dotaz, kdo je a proč má více jmen (konečně znám jeho jméno, jedno ze jmen na foru), odpověděl:

I9II -> Plyšáček : naprosto bezvyznamnej podvodnik, krycich jmen mam asi 8, to jsem ultra bezvyznamny octa podvodnik

Je dobře, aby takový člověk měl jakékoliv pravomoce na Chatu, například přístup k citlivým údajům? Prosím o zvážení vyšší místa...

Navíc je v šetření můj včerejší problém s přihlášením (jedná se o podezření, že jeho bot mě blokoval, jelikož od okamžiku příchodu bota jsem se delší dobu nemohl navrátit):

MR_Xguard -> I9II : Hele, jeslti plyšákovo odpojování je tvoje zásluha, tak bych s tím velmi rychle přestal. Protože jsem adminovi, pokud se to prokáže, navrhl tě zabanovat na 1 rok za zneužívání moci.

Již jsem se omluvil hned po výroku:

Plyšáček -> I9II : Promiň. Mrzí mě to. Nechme to prosím. Není to tak..

Zde na foru to chci zopakovat:

Za moji zmínku, že by se TŘEBA splnily NĚJAKÉ sexuální sny I9II se velice omlouvám. Tato poznámka nebyla vhodná ani vůči člověku, který se o svojí orientaci často zmiňuje a jehož avatarové jsou takto jasně vymalováni. I9II, m00ne, omlouvám se Ti. V budoucnu se nic podobného, z mé strany, nebude opakovat.

Rád bych tvořil něco skutečně prospěšného a přínosného pro celou komunitu, tak prosím z tohoto nedělejme zase téma na týden nebo měsíc. Čas chci věnovat něčemu povznášejícímu. Vím, že řadu členů baví patlat se v bulvárních pomluvách a malicherných dohadech (viz. téma Chování uživatelů na chatu a počet jeho příspěvků), ale já se podobnými záležitostmi nezabývám. Děkuji za pochopení.

Technická poznámka:
Prosím, zvažte přejmenování tohoto příliš obecného názvu vlákna (Plyšáček), resp. přesun mezi Chování uživatelů na chatu (docela šikovné vlákno a dobře nazvané). Ono jde totiž i o chování I9II a bota.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Plyšáčku ty rád zkresluješ. Mohl by někdo poslat přesné znění zpráv? Teď plyšáček říká že mám více účtů na fóru. To je obvinění z porušení pravidel. Takže další křivé obvinění, stejně jako denno denně někoho obviňuje. Já to přejít myšlenkou "zase plyšáčkovina" jako to dělají ostatní nehodlám. Na netu mám asi okolo 10ti účtů. Tím že sem ti o nich napsal sem se tě jen chtěl zbavit, protože jsi mě otravoval s tím, že sem bezvýznamnej srab, když ti nechci říct mou přezdívku na fóru a nechápals že ti to nemusim říkat a že se s tebou vůbec nemám chuť bavit. Teď tu píšeš že mám více přezdívek na fóru. To je asi jako když o nováčkovi hlásíš že je to Jan.F a hecuješ ho tím že je srab. V takové chvíle jsi jako otravný hmyz.

Vydírání byl vtip - na odlehčení tvého narcismu, hulvátství a demagogie. Díky vydírání by si totiž mohl přestat psát na chatu. Mimochodem už používám funkci ignorace. A jak sem i po chvíli napsal allein, něco takového bych neudělal a sem proti tomu. Ale na odlehčení je to dobrý vtip.
Napsal jsem to (také unáhleně), aby si uživatel I9II uvědomil unáhlenost svého rozhodnutí.
Moje rozhodnutí považuješ za unáhlené, tak se ke mě dětinsky budeš chovat jako prase? Nesváděj na mě tvou unáhlenost, za tu si můžeš ty sám. V nahlašování zneužívání mám očividně více více jasno a zkušeností než ty(toto byla tvá první zkušenost, řekl bych). Uzumimpsat obviňuješ, že chce dotyčného udat jen proto aby nebyl sám kdo byl odsouzen. Co je to za sprosté obvinění? Přemýšlíš vůbec před tim než něco řekneš? Myslíš si snad že můžeš 100x denně se k člověku chovat jako hulvát?
Za moji zmínku, že by se TŘEBA splnily NĚJAKÉ sexuální sny I9II se velice omlouvám. Tato poznámka nebyla vhodná ani vůči člověku, který se o svojí orientaci často zmiňuje a jehož avatarové jsou takto jasně vymalováni. I9II, m00ne, omlouvám se Ti. V budoucnu se nic podobného, z mé strany, nebude opakovat.
No já ani nedoufám, že se to nebude opakovat. To by ses totiž musel změnit.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

I9II neboli m00ne, vlastně jsi nám právě pouze ukázal, jak se dokážeš bavit s lidmi.

Možná jsem nepochopil, že máš více účtů na netu obecně a ne na ČEPEKu. Ale proč to jednoduše nevysvětlíš a hned nadáváš a píšeš, že Tě z něčeho obviňuji? Ani jiné lidi neobviňuji z ničeho. Nejsem si vědom ani toho, že bych někoho hecoval a nálepkoval jako sraba apod., jak píšeš.

Citace byly použity přesně a doslova z uložených dokumentů. Nemusíš se odvolávat a přidělávat práci adminům.
Narozdíl od tebe, já věřím, že se můžeš měnit. Ale prosím nadále se "nevyvíjej na mně".
Dál nechci pokračovat v diskusi s tebou ani na chatu, ani na foru.

Otázka na administrátory.
Má tento člověk, který to nejzákeřnější zastrašování a vyhrožování, sloužící jen k vytlačení nesympatických (pro něho) lidí, považuje za vtip, nějaké pravomoce, kterých by mohl zneužít vůči komukoliv?
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

konečně znám jeho jméno, jedno ze jmen na foru
Toto je obvinění z vlastnění více účtů na forum. Už to vidíš?
Nejsem si vědom ani toho, že bych někoho hecoval a nálepkoval jako sraba apod
Nejspíš si to ani neuvědomuješ, třeba mě si vícekrát označil za sraba protože používám účet na fóru s jiným nickem.
Možná jsem nepochopil, že máš více účtů na netu obecně a ne na ČEPEKu. Ale proč to jednoduše nevysvětlíš a hned nadáváš
Napsal sem pouze že mám více pedofilních účtů a na fóru mám jméno jiné než na chatu. Nevím proč z toho automaticky dedukuješ že mám více účtů než je dovoleno.
Citace byly použity přesně a doslova z uložených dokumentů. Nemusíš se odvolávat a přidělávat práci adminům.
Dál nechci pokračovat v diskusi s tebou ani na chatu, ani na foru.
Citace sis možná zkopíroval do dokumentů ale zde si je interpretoval dle svého.
Má tento člověk, který to nejzákeřnější zastrašování a vyhrožování, sloužící jen k vytlačení nesympatických (pro něho) lidí, považuje za vtip, nějaké pravomoce, kterých by mohl zneužít vůči komukoliv?
Pokud vím tak sem uznal že bych nikdy nic takového neudělal a ani zastrašování nepodporuju a více sem to už nikdy nepsal. Myslíš že bych tě rád viděl umlčeného na chatu protože mi si nesympatický? Ne, to protože se k lidem chováš jako hulvát.
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Plyšáčkovo odpojování bych hned Botovi nepřisuzovala. V minulosti jsem měla hned několikrát ten samý problém, kdy mě to hned po připojení vyhazovalo na přihlašovací stránku nebo mi to na okamžik ukázalo, že „Stránka je nedostupná“ a musela jsem dávat refresh a opět se přihlašovat. A jestli si pamatuji správně, tak u toho Bot ani nebyl.
Co se týče toho, že by to Bot dělal neúmyslně, myslím, že včera Gabriel Bota na chvíli vykopl, jestli neovlivňuje negativně stabilitu chatu, což se ukázalo jako nepravděpodobné, jelikož uživatele to vyhazovalo, i když tam Bot už nebyl.

A tvoje chování, Plyšáčku, taky není úplně nejlepší. Když víš, že někomu velmi vadí tvoje dvojsmysly a schválně mu napíšeš „Dneska jsem jí náhodou to vyjádřil bez dvojsmyslů... ‚Já bych tě strašně chtěl.‘“, a podobně. Když vím, že to někoho otravuje, tak mu s tím ještě k tomu naschvál nedráždím nervy.
K M00novi jsi měl kvůli tomu, že nemá na Fóru stejný nick jako na chatu, v minulosti skutečně nepěkné řeči, takže bych se nedivila, kdyby tam slova jako „srab“ skutečně byla. Uvědom si, že uživatel není povinen mít stejný nick na chatu i zde. Registrace je oddělená a v pravidlech není psáno, že nutně je třeba mít jeden a ten samý. Podstatné je jen to, aby neměl účtů víc, než jeden na fórum a jeden na chat.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

m00n píše:Vydírání byl vtip - na odlehčení tvého narcismu, hulvátství a demagogie. Díky vydírání by si totiž mohl přestat psát na chatu. Mimochodem už používám funkci ignorace. A jak sem i po chvíli napsal allein, něco takového bych neudělal a sem proti tomu. Ale na odlehčení je to dobrý vtip.
To mi teda jako moc dobrý vtip opravdu nepříjde.

Jinak v pravidlech není zakázáno mít více učtů.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
fenix

Nikomu neni divný, že najednou m00n byl dneska tak aktivní na fóru? Najednou po jeho odhalení? :D
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pokud bude docházet k tomu, že udělám nějaký moderátorský zásah v případě, že vyhodnotím diskuzi na chatu či jinde jako nevhodnou, a bude po mně požadováno jednak dlouhosáhlé vysvětlování, jednak abych upozornil prohřešívšiho uživatele předem, a to uživatele, který už byl mnohokrát na vhodnost diskuzí v minulosti upozorněn a nebo pokud se bude jednat o stálého uživatele, který měl parametry diskuze korigovat, tak se bude stávat častěji, že chat na neurčitou dobu shodím.

Založte si jiný chat, toto je chat, který má pedofilům - tedy nám - pomáhat. A ne aby se tam vedly nevhodné diskuze o dětech. O tom, co je a co není vhodná diskuze a jaký moderátorský zásah moderátor nebo admin provede nebo neprovede, prostě o tom s konečnou platností a bez vysvětlování rozhoduje admin nebo moderátor. Moderátor ani admin není povinen komukoliv cokoliv vysvětlovat. Chcete-li si stěžovat na postup, stěžujte si u druhého administrátora.

Apeluji na to, aby zdejší pedofilové v maximální možné míře zachovávali slušnost diskuze a nikoliv abych musel číst o tom, jak moc nebo málo je při těch kterých aktivitách vlhčen dlaždicový epitel malé holčičky. Prostě pokud tady slušná diskuze nebude dlouhodobě fungovat, chat rozjedu jen tehdy, budu-li přítomen. Mohu to umožnit i jiným moderátorům. Psal jsem, že pokud si uživatelé nebudou vážit svobody, budou ji zneužívat, bude prostě výrazně omezena.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Za prvé jiný chat už máme. :D Za druhé po tobě nechci nic vysvětlit, ale chci abys tu diskuzi zveřejnil. A za třetí, co je špatného na určitých tělesných projevech u holčiček?
Naposledy upravil(a) fenix dne sobota 11. 4. 2015, 21:43:50, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Na chatu se psalo to, co se lze dočíst v jakékoli dostatečně podrobné knize o biologii. Nešlo o obhajování sexuálních kontaktů s dětmi ani nic podobného. Je to jako kdybychom se na chatu bavili např. o fekáliích z biologického hlediska, nebo o erekci u chlapců. Máš plné právo to považovat za nechutné a požadovat ukončení takové diskuse. Ale a priori neslušná diskuse to prostě není, takže bys měl uživatele upozornit, že by v takové diskusi neměli pokračovat — a ne je rovnou bez upozornění hulvátsky umlčet na 600 minut (nikoli na 10 minut, jak jsi tvrdil).

Ksoft byl mnohokrát upozorněn na nevhodnost obhajoby sexuálních kontaktů s dětmi, ale nic ani vzdáleně podobného dnes ksoft nepsal.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Upozornil jsem. A ksoft se zeptal: "A co jsem napsal nevhodně?" Ten, který vlastně tam být vůbec neměl... Kdyby zareagoval "promiň", tak zůstalo jen u upozornění.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Vzhledem k tomu, že jsi pak okamžitě smazal sklo, jsem žádné takové upozornění neviděl. Právě proto by se hodilo to zveřejnění logů.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Gabriel Svoboda píše:Na chatu se psalo to, co se lze dočíst v jakékoli dostatečně podrobné knize o biologii.
Dáš mi nějaký příklad knihy o biologii, která popisuje následek dráždění dětské vagíny dospělým mužem?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Na chatu se mluvilo o dráždění dětské vagíny obecně. Dospělý muž mohl být zmíněn jako příklad (nemám před sebou log), ale o tom diskuse nebyla.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Kasz píše:Upozornil jsem. A ksoft se zeptal: "A co jsem napsal nevhodně?" Ten, který vlastně tam být vůbec neměl... Kdyby zareagoval "promiň", tak zůstalo jen u upozornění.
Jaký přesně byl text toho upozornění? Věděl ksoft, že ho hodláš po následující zprávě umlčet na půl dne? To, že se slušně zeptal, co ti vadí, přece neznamená, že se nehodlal přizpůsobit.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Už jsem to bral jako to upozorňování pořád dokola. Prostě jsem na něho vysazený. Musí s tím počítat.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

To je právě špatně, ksoft byl pořád dokola upozorňovaný na neslušnost, ale dnes neslušně nepsal (pouze možná nechutně, spolu s dalšími uživateli).