Ne. Mark nepopíral, co napsal, ale popíral určitý výklad jeho slov, který mu byl podsouván. Je to jako kdyby Mark napsal na chat, že při jím nezaviněné autonehodě zemřel neopatrný chodec, Jan.F by ho na fóru obvinil, že je vrah, a Mark by to popíral. Kasz by to korunoval "důkazem" — výpisem z logu, ve kterém by se psalo o smrti toho chodce, ale kontext (že šlo o nezaviněnou autonehodu) už by byl vystřižen.Jeremy píše:MarkM hoci tvrdil,m že nič o osahávaní dievčat nepísal, bol zaskočený dôkazom, že naozaj písal.
Stížnost na chování uživatelů na chatu
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Chování uživatelů na chatu
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Chování uživatelů na Foru.
Poslední dobou na Foru nenacházím příliš mnoho pozitivní inspirace a vhodného vedení.
Snažím se sám občas s něčím, co považuji za zajímavé, přijít, abych snad několik lidí potěšil či, i třeba zcela neznámé návštěvníky, nepatrně inspiroval.
Považuji za nemístné cokoliv z Chatu kopírovat na Forum.
Lidé, píšící za normálních okolností na Chat mohou být otevřenější - jelikož ví, komu to sdělují a že neregistrovaní zvědavci se o nich nic soukromého nedozvědí. Proto uvádějí někdy i velice soukromé informace, dle kterých by byli snadno dohledatelní.
Nesmírně oceňuji výchovný vliv ČEPEKu. Proto jsem přišel a sami to můžete sledovat na Chatu. Můj život se radikálně mění - zatím nebudu uvádět, jak. Ale věřím, že k pozitivnímu. Jsem za to vděčný.
Ale: Co kdybyste začali rozlišovat mezi tím, když někdo sděluje něco, co provedl a mezi tím, když sděluje své nápady a fantazie, coby, kdyby...
Pokud se ostatní dozvědí, že něco nevhodného učinil a nebo provádí, rozhodně nemá smysl jej napomínat, ať nepíše neslušně. Spíše by potřeboval ostrou zpětnou vazbu, že takto se rozhodně chovat nesmí a že si zahrává se zákonem.
Pokud má dvojsmyslné narážky a nebo se sprostě vyjadřuje o dětech, měl by být vyzván ke slušnému vyjadřování a čistotě nejen slov, ale v prvé řadě myšlenek. Ale pokud bude odsunut a "vypískán" na jiný "černý" chat, nikterak ničemu nepomůžeme a naopak bude pod "hrůznějším" vlivem a jeho počínání a psychický vývoj již nebude vůbec "pod kontrolou" veřejného mínění členů ČEPEKu. Díky za to. Souhlasím s "totální likvidací" ksofta, ale MarkM a Fenix mi chybí.
Sliboval jsem, že se na Chatu polepším a uznávám, že se mi to někdy nedařilo. Můj záměr se kultivovat trvá a omlouvám se, pokud jsem někoho pohoršil. Jen zřejmě nechápete, že za mými dvojsmysly je skryto více, než se zdá.
Škoda, že někteří členové i nečlenové přispívají především do takovýchto témat, kdy jde jen o přihlouplé dohady.
Poslední dobou na Foru nenacházím příliš mnoho pozitivní inspirace a vhodného vedení.
Snažím se sám občas s něčím, co považuji za zajímavé, přijít, abych snad několik lidí potěšil či, i třeba zcela neznámé návštěvníky, nepatrně inspiroval.
Považuji za nemístné cokoliv z Chatu kopírovat na Forum.
Lidé, píšící za normálních okolností na Chat mohou být otevřenější - jelikož ví, komu to sdělují a že neregistrovaní zvědavci se o nich nic soukromého nedozvědí. Proto uvádějí někdy i velice soukromé informace, dle kterých by byli snadno dohledatelní.
Nesmírně oceňuji výchovný vliv ČEPEKu. Proto jsem přišel a sami to můžete sledovat na Chatu. Můj život se radikálně mění - zatím nebudu uvádět, jak. Ale věřím, že k pozitivnímu. Jsem za to vděčný.
Ale: Co kdybyste začali rozlišovat mezi tím, když někdo sděluje něco, co provedl a mezi tím, když sděluje své nápady a fantazie, coby, kdyby...
Pokud se ostatní dozvědí, že něco nevhodného učinil a nebo provádí, rozhodně nemá smysl jej napomínat, ať nepíše neslušně. Spíše by potřeboval ostrou zpětnou vazbu, že takto se rozhodně chovat nesmí a že si zahrává se zákonem.
Pokud má dvojsmyslné narážky a nebo se sprostě vyjadřuje o dětech, měl by být vyzván ke slušnému vyjadřování a čistotě nejen slov, ale v prvé řadě myšlenek. Ale pokud bude odsunut a "vypískán" na jiný "černý" chat, nikterak ničemu nepomůžeme a naopak bude pod "hrůznějším" vlivem a jeho počínání a psychický vývoj již nebude vůbec "pod kontrolou" veřejného mínění členů ČEPEKu. Díky za to. Souhlasím s "totální likvidací" ksofta, ale MarkM a Fenix mi chybí.
Sliboval jsem, že se na Chatu polepším a uznávám, že se mi to někdy nedařilo. Můj záměr se kultivovat trvá a omlouvám se, pokud jsem někoho pohoršil. Jen zřejmě nechápete, že za mými dvojsmysly je skryto více, než se zdá.
Škoda, že někteří členové i nečlenové přispívají především do takovýchto témat, kdy jde jen o přihlouplé dohady.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Pre objektivitu, prvotne popieral, že čokoľvek podobné kedy napísal. Nech už v akomkoľvek kontexte, vyšlo najavo, že to naozaj napísal. MarkM sám doplnil, že sa jednalo o blbnutie pri kúpaní na verejnom kúpalisku s deťmi známych, ktorí sa tomu prizerali. A ako som už spomenul, skôr mi vadilo to, že ksoft namiesto napomenutia získal partnera do diskusie o svojich témach. Každý výcuc z chatu sa dá dvoma vetami vysvetliť, ak je vôľa a ja mám pocit, že väčšina ľudí tomu je schopná porozumieť a aj porozumela. Neviem, čo ďalej rozoberať.Gabriel Svoboda píše: Ne. Mark nepopíral, co napsal, ale popíral určitý výklad jeho slov, který mu byl podsouván. Je to jako kdyby Mark napsal na chat, že při jím nezaviněné autonehodě zemřel neopatrný chodec, Jan.F by ho na fóru obvinil, že je vrah, a Mark by to popíral. Kasz by to korunoval "důkazem" — výpisem z logu, ve kterém by se psalo o smrti toho chodce, ale kontext (že šlo o nezaviněnou autonehodu) už by byl vystřižen.
Kľúčovou vecou je pre mňa ksoft a jeho spôsob vyjadrovania. Ty ho považuješ za vhodný, povedzme v tomto konkrétnom prípade? A myslíš, že je v poriadku takéto diskusie podporovať a rozvíjať? Možno je to pre Teba v poriadku, ale pár ľudí vyjadrilo svoj názor, že to za vhodné nepovažujú. Nič viac a nič menej, proste napísali svoj názor a ja sa sním v hrubých obrysoch stotožňujem.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Dík, Gabrieli, tak nějak to bylo původně. Už to začalo na chatu a nešlo o to, co kdo konkrétně napsal, ale jak to bylo myšlené. Což sem jsem i potom vysvětlil.
Slova na chatu sem nevolil vždy vhodně a pokud to někoho už pohoršovalo, tak se ještě jednou omlouvám, ač to nikdy nebylo myšleno nějak zle.
Slova na chatu sem nevolil vždy vhodně a pokud to někoho už pohoršovalo, tak se ještě jednou omlouvám, ač to nikdy nebylo myšleno nějak zle.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
MarkM ani Fenixa nikto nikam nevypísakal. Rozhodli sa sami a rovnako si myslím, že by sa mali vrátiť.Plyšáček píše:...Ale pokud bude odsunut a "vypískán" na jiný "černý" chat, nikterak ničemu nepomůžeme a naopak bude pod "hrůznějším" vlivem a jeho počínání a psychický vývoj již nebude vůbec "pod kontrolou" veřejného mínění členů ČEPEKu. Díky za to. Souhlasím s "totální likvidací" ksofta, ale MarkM a Fenix mi chybí...
-
- Na trestné lavici
Pokud vezmeme celý kontext tehdejšího rozhovoru na chatu, byl ksoftův způsob vyjadřování v pořádku. Pokud vezmeme to, co je tady vytržené z kontextu, je to dejme tomu na hraně, ale rozhodně ne za ní. Ksoft někdy píše hnusně, ale tento případ to není.Jeremy píše:Kľúčovou vecou je pre mňa ksoft a jeho spôsob vyjadrovania. Ty ho považuješ za vhodný, povedzme v tomto konkrétnom prípade?
-
- Registrovaný uživatel
Nepoznám kontext a nikto ho nemal snahu vysvetliť...Gabriel Svoboda píše: Pokud vezmeme celý kontext tehdejšího rozhovoru na chatu, byl ksoftův způsob vyjadřování v pořádku. Pokud vezmeme to, co je tady vytržené z kontextu, je to dejme tomu na hraně, ale rozhodně ne za ní. Ksoft někdy píše hnusně, ale tento případ to není.
Ešte ma zaujíma Tvoj pohľad na zmienený útržok "3) To já bych vědel co bych ji chutnal...". Je v norme, na hrane, alebo za ňou? Len sa snažím ujasniť si, akú mieru tolerancie schvaluješ. Alebo sa tiež jedná o vytrhnutie z kontextu a tak sa to nedá jasne definovať?
-
- Na trestné lavici
Pokud to není nějaký kreativní dvojsmysl, tak tato hláška popisuje činnost, která by se s dětmi neměla dělat v podstatě nikdy. Tím se to liší od sahání na prsa, které je prostě při blbnutí s dětmi naprosto normální a jen úchyl to může vidět jinak. Pokud je tato hláška použita jako ojedinělá humorná narážka, je podle mě v pořádku, přestože zrovna já bych se tedy nesmál. Pokud by to bylo ústřední téma rozhovoru, je to za hranou.3) To já bych vědel co bych ji chutnal...
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Ak si myslite že ma odstavite tak ste na omyle ja tuto diskusiu sledujem a bavim sa na tom.
Ale čo ma najviac mrzi že tahate do toho ludi čo su normalny a nepišu uchylne len sa niekedy ku mne pripoja a potom stoho vznikne zaijmava diskusia aj ked trochu uchylna.
No všetko je to len nadnese aby byla zabava.
Keby som len napisal napr "bol so ms dievčatom a bolo nam fajn" tak by malo kto niečo napisal a divaly by sme sa asi 4 hodiny na nudne sklo než by prišiel niekto iny a zase napisal nejaku poznamku zo dna a bez odozvy. Preto je lepšie to napisat viac zabavnejšou formov niekedyaj trochu uchylnov nech je na to odozva a zabava.
Plyšakču ja viem že ti vadim ked som pre teba konkurencia profesne aj uchylne. Ja ta chapem a pred tym ak obudeš pisat že si lepši a že ja som nikto ti len odpišem tolko tiež ma nepoznaš a nevieš čo všetko som robil profesne.
A ešte ti niečo napišem davaj si pozor na tvoje chovanie lebo raz na to doplatiš a potom zistiš čo všetko si stym stratil.
Neni dobre sa tak vychvalovat aby ta obdivovaly stale sa najde niekto kto bude podobny ako ty potom aby to nezašlo za hranice kdo čo urobil s detmi a potom sa stym chvalil a predbiehal kto je lepši.
Fakt to zajde potom ktomu zneuživaniu a natačaniu aby ten dotyčny bol macher a lepši než ostatny.
A ešte jedna vec ten druhy chat je pre normalny chludi čo sa chcu zabavat a pisat bez vysvetlovania a buzeracie...
Napisal by som viac ale nemam nejak chut reagovat na všetkych.
A len tolko že mark a fenix si toto nezaslužil su tu už 5 rokov a zaslužily by si aspon trocha ucty.
Ale čo ma najviac mrzi že tahate do toho ludi čo su normalny a nepišu uchylne len sa niekedy ku mne pripoja a potom stoho vznikne zaijmava diskusia aj ked trochu uchylna.
No všetko je to len nadnese aby byla zabava.
Keby som len napisal napr "bol so ms dievčatom a bolo nam fajn" tak by malo kto niečo napisal a divaly by sme sa asi 4 hodiny na nudne sklo než by prišiel niekto iny a zase napisal nejaku poznamku zo dna a bez odozvy. Preto je lepšie to napisat viac zabavnejšou formov niekedyaj trochu uchylnov nech je na to odozva a zabava.
Plyšakču ja viem že ti vadim ked som pre teba konkurencia profesne aj uchylne. Ja ta chapem a pred tym ak obudeš pisat že si lepši a že ja som nikto ti len odpišem tolko tiež ma nepoznaš a nevieš čo všetko som robil profesne.
A ešte ti niečo napišem davaj si pozor na tvoje chovanie lebo raz na to doplatiš a potom zistiš čo všetko si stym stratil.
Neni dobre sa tak vychvalovat aby ta obdivovaly stale sa najde niekto kto bude podobny ako ty potom aby to nezašlo za hranice kdo čo urobil s detmi a potom sa stym chvalil a predbiehal kto je lepši.
Fakt to zajde potom ktomu zneuživaniu a natačaniu aby ten dotyčny bol macher a lepši než ostatny.
A ešte jedna vec ten druhy chat je pre normalny chludi čo sa chcu zabavat a pisat bez vysvetlovania a buzeracie...
Napisal by som viac ale nemam nejak chut reagovat na všetkych.
A len tolko že mark a fenix si toto nezaslužil su tu už 5 rokov a zaslužily by si aspon trocha ucty.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Zábavu vnímám jinak. V tvém případě znamená slovo "zábava" neustálé narážení na zneužívání dítěte. To pro mě zábava fakt není, a je mi jedno, jestli to myslíš nadneseně nebo ne.najednopiužiti píše:No všetko je to len nadnese aby byla zabava.
-
- Registrovaný uživatel
Takže zase všetko v poriadku. Pokiaľ ide o "humor", všetko dovolené. Ako som už písal, považujem to skôr za pubertálny miestny folklór. Na vyblbnutie deciek dobré, ak tokýto "humor" používa dospelý človek, je to trochu na pováženie. S takýmto prístupom je ale potreba povedať, že aj ako náhodný a umiernený návštevník chatu by som zrejme veľmi rýchlo prešiel k radikálnemu ortieľu "vykastrovať!". Pokiaľ ide v zásade iba o srandu, dá sa tolerovať veľa a aj prehliadať určitá nevyzretosť (tak vnímam tento druh humoru ja) spoludiskutérov. Ak sa do toho primieša nejaká tá zodpovednosť a očakávanie niečoho viac, než len zábavy, povedzme vplývanie na verejnosť, vyznieva to trochu horšie. Už začínam rozumieť, prečo má veľa ľudí taký problém akceptovať pedofilov inak ako nebezpečné indivídum, ktoré je potrebné paralizovať. Len mi je divné, že aj Ty sám často krútiš hlavou nad postojmi ľudí zverejnených povedzme v článkoch, blogoch či reláciách...Gabriel Svoboda píše:Pokud to není nějaký kreativní dvojsmysl, tak tato hláška popisuje činnost, která by se s dětmi neměla dělat v podstatě nikdy. Tím se to liší od sahání na prsa, které je prostě při blbnutí s dětmi naprosto normální a jen úchyl to může vidět jinak. Pokud je tato hláška použita jako ojedinělá humorná narážka, je podle mě v pořádku, přestože zrovna já bych se tedy nesmál. Pokud by to bylo ústřední téma rozhovoru, je to za hranou.3) To já bych vědel co bych ji chutnal...
Takže tomu začínam rozumieť tak, že minimálne my dvaja sa nezhodneme v základnej veci, a síce k čomu má chat slúžiť. Pre Teba je to hlavne sranda a zábava, ja od toho čakám viac... Chápem to správne?
-
- Na trestné lavici
A když slyšíš, jak si muži v hospodě povídají o ženách, také bys je vykastroval? I když v reálu jsou většina z nich milující manželé a otcové od rodin a do hospody se jen chodí bavit?Jeremy píše:S takýmto prístupom je ale potreba povedať, že aj ako náhodný a umiernený návštevník chatu by som zrejme veľmi rýchlo prešiel k radikálnemu ortieľu "vykastrovať!"..
Má sloužit obojímu. Chat — přestože až dosud na něm humor nebyl zakazován — už mnohokrát posloužil i seriózním diskusím s veřejností.Jeremy píše:Takže tomu začínam rozumieť tak, že minimálne my dvaja sa nezhodneme v základnej veci, a síce k čomu má chat slúžiť. Pre Teba je to hlavne sranda a zábava, ja od toho čakám viac... Chápem to správne?
-
- Registrovaný uživatel
Tiež zájdem do hospody, ale ak by som sa tam mal baviť týmto spôsobom, patrne by som sa dosť nudil a rýchle si odsadol od stolu. Už som spomenul, že nikoho neodsudzujem, ale považujem to za osobnostnú nevyzretosť. A treba vnímať zásadný rozdiel. Ak podobnú diskusiu dospelých mužov o ženách veľa ľudí považuje za nevkusnú a detinskú, pri podobnej debate v krúžku pedofilov ju bežný človek automaticky vzťahuje na svoje deti. V kombinácii s mediálnym obrazom predofilov sa nie je čomu diviť a ja im to po návšteve nášho chatu v "pravý" čas ani nezazlievam.Gabriel Svoboda píše: A když slyšíš, jak si muži v hospodě povídají o ženách, také bys je vykastroval? I když v reálu jsou většina z nich milující manželé a otcové od rodin a do hospody se jen chodí bavit?
Dúfam ale, že sa zhodneme v tom, že tento konkrétny druh humoru môže dosť výrazne nabúrať ostatné, seriózne snahy ČEPEKu. Bolo by príliš, ak by sa ľudia v zájme tohto cieľa bavili trošku viac kontrolovane? Napriek tomu, že stále píšem, že tento druh humoru je detinský, nemám vyššie ambície nikoho proti vlastnej vôli vychovávať, ale vážil by som si aspoň trochu zodpovednosti. Musí nám záležať na názore verejnosti, ak ju chceme sami pretvárať rozumným smerom. Je trocha zodpovednosti priveľká cena? Stojí tá sranda za to? Proste sa len chceme baviť a žiadny ústupok nie je v pláne dňa?Gabriel Svoboda píše: Má sloužit obojímu. Chat — přestože až dosud na něm humor nebyl zakazován — už mnohokrát posloužil i seriózním diskusím s veřejností.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Jeremy ty ludi odsuzuješ stou osobnostou nevyzrelosti bez toho aby si tych ludi poznal.
Nemysli si že ty ten najmudrejši a že ostatny su len nejaky pubertiaci čo sa chc ulen zabavat neslušne.
Ale zabudaš že je t ospoločnosti ludi normalne rozdiel je len vtom že sa piše o detoch čo sa nemusi niekomu pačit ale to neznamena že by ten človek bol nejak nevyzrety ale skôr sa prišiel neviazane pobavit
A ked ide o važnu temu dokaže pisat tak ako normalny slušny človek.
Si tu ešte kratko na to aby si nas poznal a vedel čo všetko sa tu dialo minulosti a ako sa pisalo na chate.
My čo sme tu už dlhe roky pišeme trochu inak ale to neznamena že nedokažeme pisat aj slušne ked sa to od nas očakava. Takže to neni stou nevyzretov osobnostou ale prostou zabavou nič ine na tom nehladaj.
Nemysli si že ty ten najmudrejši a že ostatny su len nejaky pubertiaci čo sa chc ulen zabavat neslušne.
Ale zabudaš že je t ospoločnosti ludi normalne rozdiel je len vtom že sa piše o detoch čo sa nemusi niekomu pačit ale to neznamena že by ten človek bol nejak nevyzrety ale skôr sa prišiel neviazane pobavit
Si tu ešte kratko na to aby si nas poznal a vedel čo všetko sa tu dialo minulosti a ako sa pisalo na chate.
My čo sme tu už dlhe roky pišeme trochu inak ale to neznamena že nedokažeme pisat aj slušne ked sa to od nas očakava. Takže to neni stou nevyzretov osobnostou ale prostou zabavou nič ine na tom nehladaj.
-
- Na trestné lavici
Nevadilo by mi, kdyby se lidé trochu víc kontrolovali (i když se neshodneme na tom, co znamená trochu víc). Ale vytrháváním z kontextu a očerňováním vybraných lidí se toho nedosáhne, tlak budí protitlak. Každopádně mezi humorem a seriózním chatem nevidím rozpor a nikdy za tu dlouhou dobu, co na chat chodím, jsem ho neviděl. Ta sranda stojí za to a škodí nám jen u těch lidí z veřejnosti, kteří by si stejně o pět minut později našli jinou záminku, proč nás odsoudit.
Ústupek už proběhl, odešli jsme na jiný chat.Jeremy píše:Proste sa len chceme baviť a žiadny ústupok nie je v pláne dňa?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Jeremy, to už sem vysvětloval, že ta diskuze s Janem přešla z chatu na forum, a byla to chyba se takhle dohadovat, když ostatní nevěděli o co šlo, protože tam šlo o ten význam.
Jen ještě k tvému utržku 3 co jsi zmínil, psal Plyšáček, aby bylo i pro ostatní jasno a ne ksoft.
A k návratu na chat… Třeba někdy dýl, popravdě ono posledního půl roku sem tam mluvilo pořád jen o zneužívání dětí, o dětským pornu, dala by se tam přesunou online podpora pro linux, atd. Dodělal to už jen Plyšák tím stylem, jakým píše.
Jak jsem někde možná už i psal, nebo píšu, tak já už se nechci zabývat pedofilii, ale spíš jen dětmi. Takže, na chatu se radši jen bavím, když příjde nováček, tak se s ním bavím zas zcela vážně, a někdy jsou i zajímavé vážnější diskuze, někdy i to je potřeba a jsou opravdu zajímavé. Ale ty diskuze, co jsem zmínil výše a to věčné dohadování o něčem, už mě opravdu nebaví a je toho moc. A je pravda, je to veřejný chat, takže lepší tam nic moc nepsat. A skloubit chat pro veřejnost a chat jen tak, pro zábavu moc nejde. ( a zábavu tím myslím, prostě obyčejnou zábavu, pokec o dětech o fotkách atd, ne žádný úchylnosti) Každý má jiný styl zábavy, někdo potřebuje vysokointeligentní zábavu např o tom jak spasit svět, někdo například trochu dětinštější, ale každý je jiný a ani jedno není podle mě špatné. A dohadovat se, kdo má lepší zábavu je spíš dětinské. ( jen zas aby mě někdo nepeskoval, nemyslím žádnou sprostou zábavu i když i takový lidé jsou) Pravda každý mám hranice jidne.
Co se týká ksofta ještě, když si s ním píšu osobně, tak třeba píše úplně normálně a dá se s ním psát i v pohodě. Jen to někdy zvlášt v poslední době přežene, ale v poslední době se zas dost dal dohromady. Taky si myslím, že kdyby se na něj vykašlali všichni, mohlo to být i horší, a to co tady někdo třeba plácnul "na ksofta se vykašli, je to ztracený případ“, tak to spíš považuju 100x horší jak jakýkoliv dvojsmysl tady.
Jen ještě k tvému utržku 3 co jsi zmínil, psal Plyšáček, aby bylo i pro ostatní jasno a ne ksoft.
A k návratu na chat… Třeba někdy dýl, popravdě ono posledního půl roku sem tam mluvilo pořád jen o zneužívání dětí, o dětským pornu, dala by se tam přesunou online podpora pro linux, atd. Dodělal to už jen Plyšák tím stylem, jakým píše.
Jak jsem někde možná už i psal, nebo píšu, tak já už se nechci zabývat pedofilii, ale spíš jen dětmi. Takže, na chatu se radši jen bavím, když příjde nováček, tak se s ním bavím zas zcela vážně, a někdy jsou i zajímavé vážnější diskuze, někdy i to je potřeba a jsou opravdu zajímavé. Ale ty diskuze, co jsem zmínil výše a to věčné dohadování o něčem, už mě opravdu nebaví a je toho moc. A je pravda, je to veřejný chat, takže lepší tam nic moc nepsat. A skloubit chat pro veřejnost a chat jen tak, pro zábavu moc nejde. ( a zábavu tím myslím, prostě obyčejnou zábavu, pokec o dětech o fotkách atd, ne žádný úchylnosti) Každý má jiný styl zábavy, někdo potřebuje vysokointeligentní zábavu např o tom jak spasit svět, někdo například trochu dětinštější, ale každý je jiný a ani jedno není podle mě špatné. A dohadovat se, kdo má lepší zábavu je spíš dětinské. ( jen zas aby mě někdo nepeskoval, nemyslím žádnou sprostou zábavu i když i takový lidé jsou) Pravda každý mám hranice jidne.
Co se týká ksofta ještě, když si s ním píšu osobně, tak třeba píše úplně normálně a dá se s ním psát i v pohodě. Jen to někdy zvlášt v poslední době přežene, ale v poslední době se zas dost dal dohromady. Taky si myslím, že kdyby se na něj vykašlali všichni, mohlo to být i horší, a to co tady někdo třeba plácnul "na ksofta se vykašli, je to ztracený případ“, tak to spíš považuju 100x horší jak jakýkoliv dvojsmysl tady.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
Máš pravdu, som tu krátko. Nerobím zo seba nič viac a mrzí ma, ak to tak vidíš, ale takýto spôsob správania proste považujem za detinský a nebudem Ti tvrdiť, že nie. Podobný vzorec chovania je rozšírený aj v majoritnej spoločnosti, ako už aj Gabriel spomenul, napríklad v hospodách a podobne, takže mám na to vlastný pohľad.najednopiužiti píše:Jeremy ty ludi odsuzuješ stou osobnostou nevyzrelosti bez toho aby si tych ludi poznal.
Okrem momentálnej zábavy však vidím dôvody existencie týchto stránok trochu širšie. Možno práve preto, že som tu krátko a časom mi dôjde, že tu ide hlavne o tú zábavu. To by ma ale trochu sklamalo. Ako som písal, veľa z toho ako sa na chate píše viem akceptovať a nebudem nikoho vychovávať, ak o to nestojí. Ale stále verím, že ide o viac a trochu sebereflexie by nebolo na škodu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
To nebyl ústupek, ale trucování, kterým se nic nevyřeší. Podstatou a úkolem této diskuze není vyhoštění některých uživatelů z chatu, ale poukázání na věci, které nám na chatu připadají nemístné, a které když se trochu zmírní, tak budeme moct být v harmonii na chatu všichni.Gabriel Svoboda píše:Ústupek už proběhl, odešli jsme na jiný chat.
Roztrhnout komunitu na dva chaty je nepraktické už jen kvůli nováčkům.
-
- Registrovaný uživatel
Každý očakáva od chatu niečo iné, ale ja nie som presvedčený o tom, že sa nedá skĺbiť zábava členov s prihliadnutím na prístup verejnosti.MarkM píše:Jeremy, to už sem vysvětloval, že ta diskuze s Janem přešla z chatu na forum, a byla to chyba se takhle dohadovat, když ostatní nevěděli o co šlo, protože tam šlo o ten význam...
A aj keď ksofta nepoznám nijak hlbšie, v tomto hľade s Tebou súhlasím. Ako som už písal kedysi dávno, tento web mu má čo ponúknuť a bolo by asi chybné a príliš jednoduché ho proste odpísať.
-
- Na trestné lavici
Jeremy, tak si zkus pravidelně chodit na chat a dlouhé hodiny čekat, než přijde někdo z veřejnosti, a další hodiny, než se odváží napsat ... a mezitím se nudit. Někdo tu nudu řeší diskusí o Linuxu, někdo si místo toho píše humorně o dětech.