Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Co tady pořád řešíte?
Já čtu všechno, ale toto je vážně nezáživné.

Marku, víme, že jsi to s těmi prsíčky nemyslel nijak špatně.
Pokud se chceš nad něčím trápit, zkus si po sobě znovu přečíst spíše své příspěvky ve vláknu Erekce při interakci s dětmi. Tam Ti jde spíše "o krk". Až tam napíši vyjádření soudního znalce, nevím, nevím,...
Ani ta Tvá sekyrka by Ti potom nepomohla...
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 15. 3. 2015, 21:53:50, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1738 poděkování
Dostal: 3606 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Co tady pořád řešíte?
Já čtu všechno, ale toto je vážně nezáživné.
Tak to nečti, když tě to nezajímá. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Píše ten pravej :) Podle tohodle vlákna největší uchyl na chatu,, si tě musel dát do ignorace, protože se ty tvoje uchylarny už nedali číst :D Takže sem ti přenechal s radostí první příčku. *boss*
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Jeremy, od tebe to rozhodně nevnímám nějak špatně co píšeš. Jen mě štve kdo tu má potřebu řešit pořád pár vět vytržených z rozhovorů, ale to už nemá cenu řešit a tebe s to netýká (to myslím v dobrém).

Ale ještě lepšího člověka než jsem ze sebe dělat opravdu nechci. A nechci chat pro to abych vytvářel nějaký obraz pro ostatní, ale abych se moh odreagovat a to podle mě při normálnim psaní s lidma co rozumí tomu co píšu. Někdo na to má jiný nároz a já jim to tam kaszit nebudu.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Kasz píše:Na chatu jsem byl, ale nečetl jsem sklo.
To je prostě špatně. Takhle by se správce neměl chovat. Nemusíš mi psát, co jsi mi psal už několikrát, že máš spoustu jiné práce atd. Ale přihlásit se do diskuze do které se nejenže nezapojíš (což dělá mnoho lidí, a v zásadě nic proti, ale ani nečíst sklo, to je vážně mnohem horší signál než nějaký vtípek na chatu. Ikdyž některé se tomu vyrovnají. :D

Může se tě totiž někdo pokoušet kontaktovat jako administrátora fóra a ty o tom ani nevíš. Nemluvě o tom že když se bude něco dít, pomyslím si, že můžu upozornit tebe, když jsi tam a nemusím použít s.o.s. . Prostě když nemám čas číst nelezu na chat. Nebudem ti to mít za zlé.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

FlyInRoom píše:To je prostě špatně. Takhle by se správce neměl chovat. Nemusíš mi psát, co jsi mi psal už několikrát, že máš spoustu jiné práce atd. Ale přihlásit se do diskuze do které se nejenže nezapojíš (což dělá mnoho lidí, a v zásadě nic proti, ale ani nečíst sklo, to je vážně mnohem horší signál než nějaký vtípek na chatu. Ikdyž některé se tomu vyrovnají. :D

Může se tě totiž někdo pokoušet kontaktovat jako administrátora fóra a ty o tom ani nevíš. Nemluvě o tom že když se bude něco dít, pomyslím si, že můžu upozornit tebe, když jsi tam a nemusím použít s.o.s. . Prostě když nemám čas číst nelezu na chat. Nebudem ti to mít za zlé.
Ten, ktorý sa niečo snaží tvoriť, má vždy veľa "poradcov", ktorí vedia úplne presne čo robí zle a čo by mal robiť inak. Vlastne každý by to robil lepšie, než ten, čo to robí. Som rád, že si mi pripomenul, že tento prastarý vzorec slále funguje. Je dobré mať v živote ešte nejaké istoty ;)

Vzhľadom k tomu, že odvádzaš diskusiu niekam do rohu a aj to dosť mizerne, nebudem sa stavať do pozície obhajcu kohokoľvek. Len v krátkosti napíšem, že si vážim Kaszovu prácu pre tento web a všetok čas, ktorý jej obetuje. Je to nevďačná práca, s čím musí byť dotyčný človek vyrovnaný, inak by pri tom dlho nevydržal, naviac musí veriť tomu, že to celé má stále nejaký zmysel. Nebudem tvrdiť, že Kasz robí všetko najlepšie, pretože to nie je pravda. Za seba som ale rád, že na jeho mieste nieje žiadny zo zmienených "poradcov". Toľko off topic.

...a vďaka Kaszi
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Jeremy, nevím proč si myslíš že Kaszovi cokoli radím nebo že bych snad jeho práci dělal lépe. To jsem nenapsal. Jen když srovnám čas který strávil na chatu s časem kdy tam zřejmě skutečně byl, dostanu absurdní nepoměr. To že tam sice byl ikdyž tam vlastně nebyl se totiž objevuje jako odpověď na stížnost na fóru mnohokrát. A to mi principiálně vadí, nemuseli bychom totiž možná řešit slovíčkaření v tomto nevkusném vlákně. Nebo by se alespoň MarkM neodvolával na "Byl jsi přece tam".

Neodvádím diskuzi jinam, ona je už dávno zcela mimo. A jen na okraj, všiml si někdo těch nesmyslných dohad o tom co kdy kde komu napsal?

Abych teda nebyl off topic: Na hajzliku jsem četl "Tady se kadí jako v ráji." Má někdo chuť to tu taky dopodrobna rozebrat? B)
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

FlyInRoom píše:Jeremy, nevím proč si myslíš že Kaszovi cokoli radím nebo že bych snad jeho práci dělal lépe. To jsem nenapsal. Jen když srovnám čas který strávil na chatu s časem kdy tam zřejmě skutečně byl, dostanu absurdní nepoměr. To že tam sice byl ikdyž tam vlastně nebyl se totiž objevuje jako odpověď na stížnost na fóru mnohokrát.
Flyi, jestli ti tolik vadí, že jsem tam byl, ale dělal jsem něco jiného, tak možná bychom mohli zvážit i variantu, že chat prostě zrušíme a bude klid. Jak to napsal Jeremy a jak už jsem to napsal mockrát i já - nelíbí-li se ti zde něco, vyzkoušej si založit nějaký svůj web s chatem, choď do práce na plný úvazek, dělej ještě dalších milion věcí, a pak, když už klikneš, že se přihlásíš na chat, abys tam prostě jen byl, tak i za to tě někdo zkritizuje...

Někteří lidé si zřejmě nikdy neuvědomují, že vést takovýhle web, jako je tento, není žádný med. Dnes jsem se nedostal ani k tomu kliknutí na chat, a v emailové schránce na mě čeká několik emailů k zodpovězení - kdy se k nim dostanu, opravdu nevím, a žádné tiskové oddělení, které by to za mě udělalo, k dispozici nemám. Jsem dnes docela rád, že zde za dnešní odpoledne přibyly jen dva nové příspěvky, protože můžu vydechnout a jít o 20 minut dřív spát. Vlastně ne, protože si musím přečíst, jak se někomu nelíbí, že když jsem přihlášený na chatu, tak mezitím dělám i něco jiného. Přitom zde na webu NEMÁM jakoukoliv povinnost někde být nebo nebýt přítomen při svém přihlášení.

Jestli se ti to nelíbí, nikdo tě tady nedrží, já to líp neumím a už na to nemám ani vlastní lidské zdroje. Budu makat do rozkrájení a sklízet za to jen negativní kritiku. Děkuji, nemám zájem. Dobrou noc.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tak jsme odešli z chatu a proto se tam píše už výhradně slušně. :)

[15.03.15 15:44:15] Marco Freeman -> Plyšáček : Prcek (tehdy 7 let): "Jako já se sebe taky dotýkám. Tam dole." Já: "To je fajn, masturbování uvolňuje - dotýkáš se tam dole, ale třeba i různě po těle, aby ti to bylo příjemné, a dělá ti to hezké pocity. Jen je dobré, když si dáš pozor, ať tě při tom nikdo nevidí, protože potom by ti mohlo být třeba trapně, kdyby tě viděl, víš? Ale jinak je to v pořádku." Prcek: "A ty to taky děláš, jo?" Já: "Já to taky dělám. A taky si dávám pozor, abych při tom byl sám. Taky si pamatuj, že je to čistě tvoje věc, a že tě do toho nikdo nemá co nutit, dobře?" Prcek: "Dobře." Jednoduše.

Allein -> teenbl : Ok. Ale ujišťuji tě, že já bych ho neměla moc potřebu zneužít. To už je pravděpodobnější, že zneužiji tebe.
[20.03.15 20:16:18] teenbl : Mě by hlavně zajimalo ke komu umímpsát chodí, protože jinak je to dost zavádějící debata.
[20.03.15 20:16:36] Little Hero -> Plyšáček : Holčičko, vnímám tě jako sexuální objekt.
[20.03.15 20:16:41] teenbl -> Allein : no to máš asi smůlu .
[20.03.15 20:18:13] teenbl : Opravdu jsem se totiž setkal i se sexuology či psychiatry u kterých se nestydím tvrdit, že mají problém s pochopením psaného i mluveného slova a dosazují si tam vlastní výmysly.
[20.03.15 20:18:19] Allein -> teenbl : Já vím.
[20.03.15 20:18:58] teenbl -> Allein : nejsi kluk no
[20.03.15 20:19:33] Allein -> teenbl : Škoda, co?

[20.3. 22:49:48] �ekni�eptej Plyšáček -> I9II : No, ono to může být i s kamarádkou jiné než u běžných vrstevníků. Třeba já jsem měl silný zážitek s vrstevnicí v 5 letech. Viz. Plyšáčkovo mládí. A záměna pojmů proběhla jen omylem a hned jsem to doladil. Tak se prosím hned tak nečil!
[20.3. 22:50:50] �ekni�eptej Little Hero -> Plyšáček : Copak, ukazovali jste si "to"? :D
[20.3. 22:53:22] �ekni�eptej Plyšáček -> Little Hero : Přečti si to do detailu v sekci Pro nováčky. Osáhl jsem ji celkem slušně. Ještě teď cítím její... na svých prstech.
[20.3. 22:54:27] �ekni�eptej uzumimpsat -> Plyšáček : co jeji? Piš jednoznacne!
[20.3. 22:56:46] �ekni�eptej Little Hero -> uzumimpsat : Zkundysmrad pravděpodobně. Co jinýho by bylo cítit tak dlouho? :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Gabriel Svoboda píše:Tak jsme odešli z chatu a proto se tam píše už výhradně slušně. :)
Som rád, že to tak vnímaš ;-)

Mimochodom prvé dve debaty mi neprídu nijak neslušné, voči tretej by som mal určite výhrady. A potom že som puritan...:-)
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Je fakt, že ještě párkrát, a dojde trpělivost na místech nejvyšších. Tím mám na mysli to, že chat bude zneprovozněn. Třeba jen dočasně. Třeba si toho pak budou uživatelé víc vážit.

Gabrieli, jako kopací moderátor chatu, vidíš IP adresy? Jde o to, že bych mohl udělat vícero lidí kopacími moderátory... a za dvojsmysly prostě budem kopat.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Gabriel Svoboda píše: Tak jsme odešli z chatu a proto se tam píše už výhradně slušně. :)
Tak nějak si nejsem jist, jak mám přesně tvůj příspěvek chápat, jestli jako ironii nebo naprosto vážně.
Každopádně opravdu nevidím žádný problém v té první zprávě od Marca,
Pokud to shledáváš za problematické vést rozhovor s dítětem rozhovor o masturbaci, podotýkám, že v případě Marca nejde o nějakou cizí osobu, ale mají spolu dlouhodobý vztah, tak fakt nevím. Jestli nevidíš rozdíl mezi tím, co se v tomto tématu řešilo a tím, co napsal Marca, tak to asi nemá příliš smysl řešit.
Absolutně nechápu zkopírovanou pasáž mezi mnou a allein, tam nic nevhodného ani blbě vyložitelného nevidím.
Ani nic blbě dvojsmyslného v tom není.
V třetím případě je to složitější, tam již nalézám jistou míru nevhodnosti. Typická Plyšáčkovina
Naposledy upravil(a) Teenbl dne sobota 21. 3. 2015, 1:38:20, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Kasz píše:Gabrieli, jako kopací moderátor chatu, vidíš IP adresy? Jde o to, že bych mohl udělat vícero lidí kopacími moderátory... a za dvojsmysly prostě budem kopat.
IP adresy nevidím a ani bych nechtěl kopat za dvojsmysly. Jen jsem chtěl, aby bylo vidět, že na úchylné psaní nemá patent jen jedna parta lidí.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

teenbl píše:Tak nějak si nejsem jist, jak mám přesně tvůj příspěvek chápat, jestli jako ironii nebo naprosto vážně.
Já osobně bych v těch prvních dvou také neviděl žádný problém, ale stejně tak jsem neviděl žádný problém v jiných dříve zmíněných zprávách, a přesto z nich Jan.F udělal velkou aféru (a Kasz to dodělal zveřejněním logu). Každou normální zprávu si někdo může vysvětlit blbě, Marcova zpráva si o to přímo koleduje. Fenix s Alphou si psali jen tak a hrozně to vadilo, zatímco v tvém případě Allein narážela přímo na sex ... tak by se to taky nemělo přejít jen tak, pokud mají nová nesmyslně přísná pravidla platit pro všechny a ne jen pro někoho.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Mě už tohle připadá naprosto demagogické, na první zprávě nevidím problém, ani podle přísnějších pravidel, pokud někdo ano, tak už se dostáváme do naprosto absurdní debaty. Jiný výklad je v tomto případě nesmyslný a pokud ho připouštíš, tak už se dostáváme na úroveň Kroupových reportážích.
K druhému problému, podle mě je nutné srovnat, jak byly vedeny debaty mezi fenixem a Alphou a dvěma zprávami s Allein je podstatný rozdíl, není tam popisována žádná aktivita, pouze zmíněné zneužití.
Ovšem jestli se teda zavádějí přísnější pravidla tohoto ražení, tak jsem pro uzavření chatu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

teenbl píše:Mě už tohle připadá naprosto demagogické, na první zprávě nevidím problém, ani podle přísnějších pravidel, pokud někdo ano, tak už se dostáváme do naprosto absurdní debaty. Jiný výklad je v tomto případě nesmyslný a pokud ho připouštíš, tak už se dostáváme na úroveň Kroupových reportážích.
Přesně takový pocit mám z celé debaty v tomto tématu.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše:
Kasz píše:Gabrieli, jako kopací moderátor chatu, vidíš IP adresy? Jde o to, že bych mohl udělat vícero lidí kopacími moderátory... a za dvojsmysly prostě budem kopat.
IP adresy nevidím a ani bych nechtěl kopat za dvojsmysly. Jen jsem chtěl, aby bylo vidět, že na úchylné psaní nemá patent jen jedna parta lidí.
Taky nechci kopat za dvojsmysly, ale pokud se uživatelé chatu neumějí chovat, tak chat zruším. Obvzlášť, když se neumí chovat například takový Plyšáček, který čte zdejší diskuze a byl již mnohokrát upozorněn.
fenix

Já jsem pro zrušení toho prohnilého chatu, kde se píše jen dvojsmyslně a úchylně.
fenix

Opravdu děkuju Gabrielovi, najednou vidíte jak je nesmyslný uvádět nějaký pasáže, nevidíte na tom nic nevhodnýho, dvojsmyslnýho a není důvod to řešit. Zajímavý. :D
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

No víte nějak tuhle diskuzi nechápu. A co nechápu? To vaše slovíčkaření o tom, že sexuálně na čepku nemluvíte o dětech všichni víme, že vy potrefený husy tu kejháte nejvíce ale dejte si ruku na srdce a přiznejte si, že tak někdy o dětech mluvíte....