To je taky to, na co bych chtěl v dobrém slova smyslu upozornit. Pořád říkáte, že jednáme jak jednáme kvůli veřejnosti, ale tak tomu úplně není. Dost toho chování překáží i nám jako pedofilům, nějaké přehnané dvojsmysly a podobně, takže nejde jen o to, co si myslí veřejnost, ale i o to, jak to vnímají i lidé "od nás".MarkM píše:Spíš myslím. že fenix myslel chat, kde se není potřeba ohlížet na veřejnost
To máš pravdu.MarkM píše:O 300 světelných let dále, aniž bych na někoho poukazoval, nebo to myslel k někomu nějak negativně, musím napsat, že psaný projev je umění, nicméně skoro ještě za větší umění považuju, umět číst i mezi řádky.
No, to jak to vnímáš částečně chápu. Teď už to tak sice nemám, ale byly kdysi i doby, kdy jsem se rád tulil a mazlil třeba v posteli, nevnímal to sexuálně a bylo to fajn. Ani teď to sexuálně nevnímám. Jde jen o to, v jakém to bylo kontextu. Kdyby se to psalo třeba v kontextu "Rád bych tě objímal a tulil se s tebou v posteli.", tak nejsem vůbec proti. Ale v kontextu kde se píše o lízání prsu se poznámka "Lehli bychom si vedle tebe s MarkM, přece máš dvě strany." ukáže poněkud dost nevhodnou, což je třeba opodstatnit, to uznáš, ne?MarkM píše:Co se týče alphy na chatu, za sebe napíšu, že sem v tom nic sexuálního teda neviděl. A jestli v tom zas někdo vidí něco jiného, tak má třeba až moc bujnou fantazii.
Tak jsem to nemyslel, že ses na fóru bránil je v pořádku, také bych v té situaci napsal, že je to vytažené z kontextu, a že jsem tam potom dopsal, jak to bylo - tedy, že šlo jen o pouhé házení dětí do vody. Spíš šlo o to, že ty ses hádal, že jsi to vůbec nenapsal, a proto se hodilo dokázat, co se vlastně stalo.MarkM píše:Chat je dost podstatně odlišný od fora. A když sem začal ten večer psát ksoftovi, tak sem měl nějakou myšlenku, v kontextu toho co ksoft psal, a jedno z kdyby je, kdyby nás Jan nepřerušil, tak by sem to dopsal jinak. Prostě ten kontext toho tam byl zrovna dost podivně složitý, což někdy moje texty bohužel jsou.
No, řeší se jich tady skutečně více, jen se ten tvůj bohužel používá jako příklad, promiň. Já jsem to do minulého příspěvku psal jen pro to, že jsem o tom i dříve přemýšlel, jak to formulovat, jen jsem nenašel díky škole a teď Prckovi čas to sem napsat. Lepší pozdě, než-li nikdy.MarkM píše:Víc k tomu ještě napíšu, obecně, a ne už jen k tomu, abych se tady snažil vysvětlit jednu věc. píšete tady že se nejdená o jednu věc, ale řešíte tady snad pořád jen tu jednu věc, teda se mi zdá.
Edit: To je hrozné, že jsme došli už na šestou stranu.