Bych si měl začít dávat velký pozor, protože to mě dost intenzivně balí jedna 3 letá na pískovišti.
Jinak se snažim na holčičky až tak moc nezírat, teda aspoň neslintat u toho když už .
No vážně taky se stane že si holčička toho všimne a usměje se nebo tak, ale jednou se mi stalo, že jsem seděl naproti holčičce a několik minut jsme se skoro pořád navzájem dívali do očí. A vlastně sme přestali až když ji maminka zavolala, že už musí jít. Takhle intenzivní to s jinou cizí nikdy nebylo a moc sem to nechápal, toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
Taková malá přihoda
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Re: Taková malá přihoda
A to už prečo? Veď len málo vecí v živote pedofila sa vyrovná pohľadu do očí dieťaťa. Niekoľkominútových pohľadov do očí som už zažil viacero. Bolo to s úplne cudzími dievčatami, ale nikdy z toho nebol problém. Nevidím dôvod, prečo by sme mali byť až tak paranoidní.fenix píše:Bych si měl začít dávat velký pozor, protože to mě dost intenzivně balí jedna 3 letá na pískovišti.
Jinak se snažim na holčičky až tak moc nezírat, teda aspoň neslintat u toho když už .
No vážně taky se stane že si holčička toho všimne a usměje se nebo tak, ale jednou se mi stalo, že jsem seděl naproti holčičce a několik minut jsme se skoro pořád navzájem dívali do očí. A vlastně sme přestali až když ji maminka zavolala, že už musí jít. Takhle intenzivní to s jinou cizí nikdy nebylo a moc sem to nechápal, toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
Ešte otázočka pre heteropeďákov: Spomeňte si na váš posledný rozhovor s vašou malou láskou (prípadne s nejakou cudzou dievčinkou, ktorá sa vám páčila). Nevšimli ste si náhodou, či ste vtedy nepoložili hlas nižšie (hlbšie) ako inokedy? A nevšimli ste si aj zjemnenie vášho hlasu? Muži to robia, keď majú záujem o ženu. Ja to používam tiež, keď mám záujem o dievča. Používate/robíte to aj vy? Všimol si to na vás niekedy niekto z dospelých?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Také když potkám nějaké cizí dítko, tak se na něj kouknu, ale vyloženě necivím nebo se nesnažím navázat nějaká kontakt. Pravda, že občas jsou i vyjimky a zakoukám se na nějákou více (když mě opravdu hodně něčím zaújme) a občas se stane, že to je oboustrané a tak nějak po sobě koukáme ale jsou to opravdu vyjimky a také se tomu snažím spíš vyvarovat. Taky záleží na hodně okolnostech jaké třeba dítě je. Některé to zaragistruje rychle, že po ní kouknu a potom se třeba na mě culí taky a v tom případě to je moc super, ale když to holčička nějak neopětuje, tak na ní potom už moc radši nekoukám zvlášt když zaregistruje že po ní kouknu občas.
Tvlášť potom v blízkosti bydliště pohledy hodně omezuju raději. Myslím, že když s někým jezdím např. každý den busem a v busu jezdí pravidelně děti, tak by jim to mohlo rychle dojít Když jsem někde dal od bydliště, tak si možná lehce dovolím víc
Tvlášť potom v blízkosti bydliště pohledy hodně omezuju raději. Myslím, že když s někým jezdím např. každý den busem a v busu jezdí pravidelně děti, tak by jim to mohlo rychle dojít Když jsem někde dal od bydliště, tak si možná lehce dovolím víc
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
No, jenom je tady třeba poznamenat, že dítě po dospělém "jde" úplně z jiného důvodu... než jaký dojem by mohl pedofil nabýt. Toto je třeba si vždy uvědomovat. Pedofil může pod vlivem svého odlišného prožívání vnímat některé situace zkresleně!VANAX píše:Len nedávno som takéto balenie od jednej desiatky zažil a priznám sa, že to bolo príjemné. Aj jej kamoška si všimla, že po mne ide.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
To je predsa jasné. Iba som konštatoval, že desaťročné dievča použilo tie isté techniky (prostriedky), aké požívajú dospelé ženy počas flirtovania s mužmi. Desiatka so mnou neflirtuje preto, že sa chce dostať do mojej peňaženky alebo do nohavíc. Jej pohnútky sú iné ako pohnútky dospelej ženy.Kasz píše:No, jenom je tady třeba poznamenat, že dítě po dospělém "jde" úplně z jiného důvodu... než jaký dojem by mohl pedofil nabýt. Toto je třeba si vždy uvědomovat. Pedofil může pod vlivem svého odlišného prožívání vnímat některé situace zkresleně!VANAX píše:Len nedávno som takéto balenie od jednej desiatky zažil a priznám sa, že to bolo príjemné. Aj jej kamoška si všimla, že po mne ide.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
No, ono to některým nemusí být až tak jasné. Oddych... že tobě je to tedy jasné. :-)VANAX píše:To je predsa jasné. Iba som konštatoval, že desaťročné dievča použilo tie isté techniky (prostriedky), aké požívajú dospelé ženy počas flirtovania s mužmi. Desiatka so mnou neflirtuje preto, že sa chce dostať do mojej peňaženky alebo do nohavíc. Jej pohnútky sú iné ako pohnútky dospelej ženy.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Pokud se jedná o cizí dítě, tak si také dávám pozor, abych se na ní koukal jen chvíli a nenápadně. Jde především o to, že jinak by to samotnému dítěti mohlo být nepříjemné, případně by to mohlo poděsit jeho rodiče apod. Samozřejmě, s dítětem, které dobře znáš, je to něco úplně jiného.VANAX píše:A to už prečo? Veď len málo vecí v živote pedofila sa vyrovná pohľadu do očí dieťaťa.fenix píše: toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)