Taková malá přihoda

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
fenix

Re: Taková malá přihoda

Nový příspěvek od fenix »

Bych si měl začít dávat velký pozor, protože to mě dost intenzivně balí jedna 3 letá na pískovišti. :D

Jinak se snažim na holčičky až tak moc nezírat, teda aspoň neslintat u toho když už :D .
No vážně taky se stane že si holčička toho všimne a usměje se nebo tak, ale jednou se mi stalo, že jsem seděl naproti holčičce a několik minut jsme se skoro pořád navzájem dívali do očí. A vlastně sme přestali až když ji maminka zavolala, že už musí jít. Takhle intenzivní to s jinou cizí nikdy nebylo a moc sem to nechápal, toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Nový příspěvek od VANAX »

fenix píše:Bych si měl začít dávat velký pozor, protože to mě dost intenzivně balí jedna 3 letá na pískovišti. :D

Jinak se snažim na holčičky až tak moc nezírat, teda aspoň neslintat u toho když už :D .
No vážně taky se stane že si holčička toho všimne a usměje se nebo tak, ale jednou se mi stalo, že jsem seděl naproti holčičce a několik minut jsme se skoro pořád navzájem dívali do očí. A vlastně sme přestali až když ji maminka zavolala, že už musí jít. Takhle intenzivní to s jinou cizí nikdy nebylo a moc sem to nechápal, toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
A to už prečo? Veď len málo vecí v živote pedofila sa vyrovná pohľadu do očí dieťaťa. :) Niekoľkominútových pohľadov do očí som už zažil viacero. Bolo to s úplne cudzími dievčatami, ale nikdy z toho nebol problém. Nevidím dôvod, prečo by sme mali byť až tak paranoidní.

Ešte otázočka pre heteropeďákov: Spomeňte si na váš posledný rozhovor s vašou malou láskou (prípadne s nejakou cudzou dievčinkou, ktorá sa vám páčila). Nevšimli ste si náhodou, či ste vtedy nepoložili hlas nižšie (hlbšie) ako inokedy? A nevšimli ste si aj zjemnenie vášho hlasu? Muži to robia, keď majú záujem o ženu. Ja to používam tiež, keď mám záujem o dievča. Používate/robíte to aj vy? Všimol si to na vás niekedy niekto z dospelých?
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Také když potkám nějaké cizí dítko, tak se na něj kouknu, ale vyloženě necivím nebo se nesnažím navázat nějaká kontakt. Pravda, že občas jsou i vyjimky a zakoukám se na nějákou více (když mě opravdu hodně něčím zaújme) a občas se stane, že to je oboustrané a tak nějak po sobě koukáme :) ale jsou to opravdu vyjimky a také se tomu snažím spíš vyvarovat. Taky záleží na hodně okolnostech jaké třeba dítě je. Některé to zaragistruje rychle, že po ní kouknu a potom se třeba na mě culí taky a v tom případě to je moc super, ale když to holčička nějak neopětuje, tak na ní potom už moc radši nekoukám zvlášt když zaregistruje že po ní kouknu občas.
Tvlášť potom v blízkosti bydliště pohledy hodně omezuju raději. Myslím, že když s někým jezdím např. každý den busem a v busu jezdí pravidelně děti, tak by jim to mohlo rychle dojít :D Když jsem někde dal od bydliště, tak si možná lehce dovolím víc :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Len nedávno som takéto balenie od jednej desiatky zažil a priznám sa, že to bolo príjemné. Aj jej kamoška si všimla, že po mne ide.
No, jenom je tady třeba poznamenat, že dítě po dospělém "jde" úplně z jiného důvodu... než jaký dojem by mohl pedofil nabýt. Toto je třeba si vždy uvědomovat. Pedofil může pod vlivem svého odlišného prožívání vnímat některé situace zkresleně!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
VANAX
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Nový příspěvek od VANAX »

Kasz píše:
VANAX píše:Len nedávno som takéto balenie od jednej desiatky zažil a priznám sa, že to bolo príjemné. Aj jej kamoška si všimla, že po mne ide.
No, jenom je tady třeba poznamenat, že dítě po dospělém "jde" úplně z jiného důvodu... než jaký dojem by mohl pedofil nabýt. Toto je třeba si vždy uvědomovat. Pedofil může pod vlivem svého odlišného prožívání vnímat některé situace zkresleně!
To je predsa jasné. Iba som konštatoval, že desaťročné dievča použilo tie isté techniky (prostriedky), aké požívajú dospelé ženy počas flirtovania s mužmi. Desiatka so mnou neflirtuje preto, že sa chce dostať do mojej peňaženky alebo do nohavíc. Jej pohnútky sú iné ako pohnútky dospelej ženy.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:To je predsa jasné. Iba som konštatoval, že desaťročné dievča použilo tie isté techniky (prostriedky), aké požívajú dospelé ženy počas flirtovania s mužmi. Desiatka so mnou neflirtuje preto, že sa chce dostať do mojej peňaženky alebo do nohavíc. Jej pohnútky sú iné ako pohnútky dospelej ženy.
No, ono to některým nemusí být až tak jasné. Oddych... že tobě je to tedy jasné. :-)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

VANAX píše:
fenix píše: toho abych na nějakou cizí koukal takovou dobu a ještě tak jasně, sem se vždycky snažil vyvarovat.
A to už prečo? Veď len málo vecí v živote pedofila sa vyrovná pohľadu do očí dieťaťa. :)
Pokud se jedná o cizí dítě, tak si také dávám pozor, abych se na ní koukal jen chvíli a nenápadně. Jde především o to, že jinak by to samotnému dítěti mohlo být nepříjemné, případně by to mohlo poděsit jeho rodiče apod. Samozřejmě, s dítětem, které dobře znáš, je to něco úplně jiného.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)