Novinky.cz: Děti s jinou sexuální orientací bojují už na základní škole, teď mají poradnu
Nebavil ho fotbal ani hokej. Jeho spolužáci vycítili, že je jiný, a začali na něj pokřikovat, že je teplej. Den co den. Jakub Volák z Prahy si ve třinácti letech uvědomil, že mají pravdu.
...
Poradna je přístupná na webové adrese http://www.sbarvouven.cz. Na pomoc klientům je tu připraveno 25 mentorů různého věku, pohlaví, povolání i bydliště. Návštěvník si může vybrat, s kým by si chtěl popovídat, a pak už stačí jen napsat.
„Komunikace je nastavena formou chatu. Vždy, když jsme připraveni, objeví se u našeho profilu on-line stav. Pokud ne, mohou nám klienti i tak poslat zprávu, na kterou do 24 hodin odpovíme. Na poradnu se mohou samozřejmě obrátit také rodiče, učitelé nebo přátelé, kteří se ve svém okolí potkají s problémy spojenými se sexuální identitou,“ vysvětlil Právu Jakub Volák.
„Z vlastní zkušenosti víme, že když to člověk v sobě řeší, nemá často ve svém okolí na koho se obrátit. Náš web má být tou osobou blízkou, která mu pomůže,“ uvedl zakladatel Prague Pride Czeslaw Walek.
To my máme poradnu a chat už pět let. Primárně jsme sice zaměřeni na pedofily, ale mladému homosexuálovi bychom určitě pomohli taky. Zajímalo by mě, jak by to dopadlo opačně — kdyby do poradny S barvou ven napsal mladý pedofil.
Děti s jinou sexuální orientací teď mají poradnu
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Re: Děti s jinou sexuální orientací teď mají poradnu
Budeme to muset někdy testnout.Gabriel Svoboda píše:Zajímalo by mě, jak by to dopadlo opačně — kdyby do poradny S barvou ven napsal mladý pedofil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!