No nováček sice úplně nejsem, ale ještě jsem tu o sobě skoro nic nenapsal, a nejvíce se to asi hodí sem.
To že jsem pedofil, jsem si plně uvědomil zhruba před půl rokem, to mi bylo osmnáct (a stále ještě je ). Nevím jestli jsem předtím byl tak zabedněnej, že jsem to nepoznal, nebo jsem si to pouze nechtěl přiznat (možná obojí ). Hodně to bylo asi způsobeno tím, že se mi vždy líbily i holky mého věku (i když méně než holčičky), takže jsem se považoval za "normála", ale největší vliv na to nejspíš mělo, že se mi dřív (cca od těch čtrnácti let) děti (holčičky) pouze líbily (hodně líbily), ale ta sexuální přitažlivost v tom vůbec nebyla. Ta začala až zhruba v sedmnácti letech (to už jsem si to opravdu pouze nechtěl přiznat). V té době jsem o sobě hodně pochyboval (ač jsem se ještě nepovažoval za pedofila). Nic jsem neprovedl hlavně díky tomu, že jsem k tomu neměl příležitost.
Všechno se změnilo právě cca půl roku nazpátek, když jsem byl na kamarádčině oslavě narozenin. Pobíhala tam překrásná sedmiletá holčička jen v kalhotkách, takže jsem nedokázal myslel pomalu na nic jiného. Po určité době tam strávené jsem si potřeboval srovnat myšlenky, tak jsem se šel ven projít. Nikomu to nepřišlo divný, že jsem odešel (všichni jsme už byli dost pod vlivem alkoholu), až na jednoho dobrého kamaráda (spolužáka), který se vydal za mnou. Venku jsme si sedli a povídali si (ptal se mě, co se děje, proč jsem odešel atd.). A ani nevím proč, ale pak když se mě poněkolikáté ptal co to mám za problém (jelikož jsem to vždycky nějak zamluvil), tak jsem prostě odpověďel: "Jsem pedofil." No vzal to celkem v pohodě, ale zajímavý na tom bylo, že sám sobě jsem to přiznal až potom, co jsem to řekl jemu.
Po tomto (myslím si že můžu říct úspěšném) coming outu jsem začal vyhledávat nějaké informace o pedofilii, a hned první stránka na kterou jsem narazil byl ČEPEK. Prvních pár dní jsem pročítal fórum, což (společně s přiznáním si co jsem) mě donutilo přemýšlet co chci a co naopak nechci a díky tomu se mi změnil celkový pohled na věc, což ještě upevnily první chvíle strávené na chatu.
Teď už téměř stoprocentně vím, že ač by nastala sebetěžší situace, tak bych jí zvládl a neselhal. Jednoduše už nemám ani tu potřebu, když vím, že to jde i jinak.
Proto bych tímto chtěl i poděkovat všem, díky kterým tu ČEPEK je a má takovou podobu jakou má.
Scopi - lepší pozdě, nežli nikdy
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Scopi - lepší pozdě, nežli nikdy
Za sebe musím říct, že i když jsem vždy věděl že se mi líbí malé holčičky, protože se mi líbí i dívky mého věku, taky mi trvalo až někdy do 17-18, než jsem si sám sobě řekl pedofil.
Děkuji
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Ahoj Scopi, děkuji za osobní příspěvek. Jestli máš pocit, že jsi byl zabedněný, tak co bych potom měl říkat já? Já si sice svou odlišnou sexualitu uvědomil v sedmnácti, ale otevřeně pojmenovat se ji odvážil až po třicítce a srovnal se s ní až ve třiceti osmi. Takže oproti mě máš velký náskok
Jestli se ti líbí i holky tvého věku (i když holčičky ti připadají mnohem krásnější), tak jsme na tom podobně. Přál bych ti, aby jsi jednou potkal ženu, do které se zamiluješ, přál bych ti rodinu a vlastní děti. Je to jedna z nejúžasnějších věcí, které mohou pedofila v životě potkat.
A ještě jednou děkuji za kresbu
Jestli se ti líbí i holky tvého věku (i když holčičky ti připadají mnohem krásnější), tak jsme na tom podobně. Přál bych ti, aby jsi jednou potkal ženu, do které se zamiluješ, přál bych ti rodinu a vlastní děti. Je to jedna z nejúžasnějších věcí, které mohou pedofila v životě potkat.
A ještě jednou děkuji za kresbu
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
a já ti chci říct,
JanF: jo ono to bude takhle mít více lidí, jen jsem si tak říkal, že to všichni věděli dřív než já
Daniel: děkuji za prející slova. A k tomu věku: kazdej to bere jina, kazdej mame jiný myšlení. Někdo se lehce vyrovná s tímto problémem a s jiným zase ne, a další to má třeba přesně naopak. Si nevybereš.
Daniel: děkuji za prející slova. A k tomu věku: kazdej to bere jina, kazdej mame jiný myšlení. Někdo se lehce vyrovná s tímto problémem a s jiným zase ne, a další to má třeba přesně naopak. Si nevybereš.
-
- Na trestné lavici
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Tak doufám, že ten dobrý kamarád je opravdu dobrý kamarád a ne svině. Doufám, že jsi mu pak všechno pořádně vysvětlil ... má tvůj osud ve svých rukou.
-
- Registrovaný uživatel
a já ti chci říct,
Ano je to opravdu dobrý kamarád no dost toho už i sám věděl, takže jsem mu toho moc říkat nemusel a jsem si plně vědom že má můj osud ve svých rukou.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Drahý Scopi,
děkuji ti za tvůj příběh a musím říct, že je dobře, že jsi narazil na náš web. Jak píšeš pomohl ti uspořádat myšlenky a stanovit si priority. To je jeden z hlavních úkolů tohoto webu. Jsme tady proto, abychom pomáhali tápajícím srovnat se se svou sexualitou. Věřím, že budeš pro holčičky přínosem a že nikdy neselžeš.
děkuji ti za tvůj příběh a musím říct, že je dobře, že jsi narazil na náš web. Jak píšeš pomohl ti uspořádat myšlenky a stanovit si priority. To je jeden z hlavních úkolů tohoto webu. Jsme tady proto, abychom pomáhali tápajícím srovnat se se svou sexualitou. Věřím, že budeš pro holčičky přínosem a že nikdy neselžeš.
Krásný sluníčkový den přeje Děda