Zdravím
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 590 poděkování
- Dostal: 374 poděkování
Zdravím
Ahoj. Takže niečo o mne. Volám sa Filip. To že som inak orientovaný som si všimol, keď som si v dvanástich rokoch nevšímal sexi spolužiačky ani sexi učiteľky, ako moji spolužiaci, ale chlapcov z nižších tried. Hneď mi docvaklo, že niečo nie je v poriadku, že som pedofil. Túto svoju orientáciu som si potvrdzoval každý rok v lete na kúpaliskách a pri mori, pozorovaním malých kutíkov a zaháňaním nemravných myšlienok.
Hoci som všade počul akí sú pedofili zlí, ja som si povedal že zlí nebudem. To že je niekto na mladších, ešte z neho nerobí monštrum. Vedel som, že musia existovať aj dobrí pedofili, len sa báli vyliezť. O svojej orientácií som nikomu nepovedal, až teraz na tomto fóru. Som rád že tento web vôbec vznikol. Tak to je zatiaľ všetko. Filip.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Zdravím
V jednej relácii o pedofílii (link je aj niekde na tomto fóre) bola zmienka o tom, že najčastejšou variantou pedofílie je prípad orientácie na chlapcov. Tu som mal ale vždy pocit, že je to práve naopak. Možno je to len môj pocit, ale mám dojem, že v poslednom čase sa to začalo obracať a stále viac nováčkov sa hlási do kategórie BL.
Mimochodom, aby som nezabudol, zdravím Ťa Filip
Zaujímal by ma aspoň približný tvoj vek a rovnako ako to máš s vekovou preferenciou. Uvádzaš ju, podobne ako ja, vcelku širokú a tak som prirodzene zvedavý. Vďaka a ešte raz vitaj.
Mimochodom, aby som nezabudol, zdravím Ťa Filip

-
- Člen skupiny ČEPEK
Ďakujem za privítanie. Mám 31 rokov. (Ako ten čas letí.) Veková preferencia 8 až 14. Ale nie je problém ani so starším, pokiaľ vyzerá detsky.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 1
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Yo listen up here's a story...
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Jéé, ďalší BL. Vitaj medzi nami, ja mám 20 a aj mne sa páčia malí kutíci. Som rád, že si nabral odvahu a zaregistroval sa.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 146 poděkování
- Dostal: 764 poděkování
Tak touhle větou jsi mi pobavil, je docela trefnáFilip píše:Vedel som, že musia existovať aj dobrí pedofili, len sa báli vyliezť

Ať se ti tu líbí
Myš
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Administrátor
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny - Příspěvky: 1620
- Dal: 1068 poděkování
- Dostal: 1963 poděkování
Ahoj Filipe,
také tě vítám na fóru. Doufám, že se ti zde bude líbit.
Je super číst příspěvek někoho, kdo zjevně nebere pedofilii jako nějaké velké prokletí, ale spíš možná naopak, potěší to. 
Měj se pěkně,
Marco F.
také tě vítám na fóru. Doufám, že se ti zde bude líbit.

Měj se pěkně,
Marco F.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Ďakujem všetkým za privítanie.
Pre Myš:
Každá myš musí občas vyliezť z diery po nejaký ten syr.
Pre Marca:
Pedofília život ovplyvňuje a to človek nepedofil málokedy pochopí. Všetko má svoje dobré a temné stránky. Treba si zobrať tú dobrú, čo je láska k deťom.
Filip
Pre Myš:
Každá myš musí občas vyliezť z diery po nejaký ten syr.
Pre Marca:
Pedofília život ovplyvňuje a to človek nepedofil málokedy pochopí. Všetko má svoje dobré a temné stránky. Treba si zobrať tú dobrú, čo je láska k deťom.
Filip
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Taky zdravím a vítej. Budeš připisovat ještě něco dalšího ke svému příběhu? Zajímala by mě ta sm stránka života 

-
- Člen skupiny ČEPEK
Už je to presne rok, čo som sa tu zaregistroval. Ako ten čas letí.
Musím povedať, že moje rozhodnutie registrovať sa tu neľutujem. Našiel som si tu priateľov, poslal zopár fotiek na chat
. Rovnako som našiel odvahu povedať o svojej sexuálnej preferencii rodičom, čo vnímam pozitívne. Som rád, že táto stránka funguje a dúfam že ešte dlho bude. 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
A ja Ti ďakujem, že si to spravil. Snažil som sa premýšľať, v čom by bol môj život iný, ak by som Ťa nespoznal, ale niečo také sa dá dedukovať len veľmi ťažko. Každopádne som vďačný za to, že som Ťa mohol spoznať a že si ovplyvnil a ovplyvňuješ môj život. Prosím, pokračuj v tomFilip píše:Už je to presne rok, čo som sa tu zaregistroval...

-
- Člen skupiny ČEPEK
Neboj sa budem.Jeremy píše:A ja Ti ďakujem, že si to spravil. Snažil som sa premýšľať, v čom by bol môj život iný, ak by som Ťa nespoznal, ale niečo také sa dá dedukovať len veľmi ťažko. Každopádne som vďačný za to, že som Ťa mohol spoznať a že si ovplyvnil a ovplyvňuješ môj život. Prosím, pokračuj v tomFilip píše:Už je to presne rok, čo som sa tu zaregistroval...