Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
Dokument Veroniky Liškové Danielův svět, který se věnuje pedofilii, patřil na festivalu Berlinale k nejprokovativnějším.
Prolomil totiž tabu, o kterém se nemluví.
Snímek pochválil ředitel programové sekce Panorama, zájem o něj mají i další festivaly.
Od zvláštního zpravodaje z Berlína – Je zvláštní dívat se na film, jehož hrdina hned na začátku oznámí, že je pedofil. A že se snaží svou touhu kontrolovat. Je to zvláštní o to víc, když takový muž odvážně odhalí svou tvář, své jméno. Veronika Lišková v dokumentu Danielův svět na plátno přináší právě to. Film se na festivalu Berlinale promítal v sekci Panorama, jejíž ředitel Wieland Speck má rád provokativní snímky bořící tabu, zejména ta sexuální.
simgiran píše:Na Berlinale má úspěch český dokumentární film o pe
simgiran píše:eportal PL: Nic proti homosexuálům, ale tato statistika nevy
Simgirane, děkuji Ti za Tvé zajímavé příspěvky.
Opravdu mi ale začíná vadit, že jako Globální moderátor vkládáš takovéto uřezané nadpisy.
Je toho více, nestojí na tom svět, ale přijde mi to zbytečné.
Kdyby to vložil nějaký začátečník a slaboduchý člověk, asi bych to neřešil...
Poznámka by M.F.: Později nadpis a text příspěvku upraven.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Plyšáčku, všiml sis někdy, že počet znaků v názvu tématu je omezen?
Já osobně se třeba snažím neusekávat, místo toho radši dám na konec tři tečky nebo smažu některá méně podstatná slova. Ale usekávání je podle mě taky v pořádku.
!
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabrieli, omezení počtu znaků je mi jasné. Tři tečky jsou elegantní. Useknutí je řeznické...
Rovněž přepisování názvů s chybami (ve jménech) nepovažuji za nutné.
simgiran píše:TEDDY Award - Interview Veronika Liskova & Zdenék Holý
!
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Je pravda, že název tématu se dělá jen při zakládání tématu, a mohla by mu tedy být věnována poněkud větší péče. Od jisté doby nadpisy hlídáme a upravujeme tak, aby vystihovaly podstatu příspěvku/tématu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!