Gabry Ponte

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Gabry Ponte
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 1
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Yo listen up here's a story...
Dal: 20 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Re: Gabry Ponte

Nový příspěvek od Gabry Ponte »

Ahoj Myš,
Ďakujem za tvoju reakciu na môj príspevok. Ako vyššie píšeš s coming outom určite počkám lebo by to takmer určite nedopadlo dobre. Rodičia si ziskavam pomaly, začínam sa viac venovať deťom ako predtym a tvárim sa pritom sebaisto, mama mi dokonca povedala, že si všimla že mám rád deti (nemyslím to, že zistila čo som :D) No a teraz si presne napísal môj príbeh s kutíkom. Mám totiž takého kutíka, ktorý musí byť na čas doma, ale nikdy nechce ísť lebo že chce byť somnou. Našťastie dal som jeho rodičom moje číslo a keď tak, tak mi zavolajú. Majú vo mne dôveru.

Jéé, ty si spoznal moju obľúbenú pesničku. To je milé :) Úplne si mi zlepšil deň aj náladu. Ak sa smiem spýtať, prečo ti pripomína brachu? Ak nechceš nemusíš mi odpovedať, pochopím to :)
No ešte sa vrátim k rodičom kutíkov. S rodičmi mojich súčasných kutíkov si celkom dobre rozumieme. Občas však príde "výsluch". Vtedy sa snažím na všetko odpovedať čo najprirodzenejsie.
Tvoja reakcia presne vystihuje moju situáciu, ako keby si bol ty ja wau :)
Ešte raz ďakujem. S pozdravom Gabry :)
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Re: Gabry Ponte

Nový příspěvek od Myš »

Ta písnička mi připomíná bráchu, protože to on mi ji poprvé pustil, na nějakém kazeťáku nebo walkmanu, už nevím, a líbila se mi. Ještě víc se mi líbila, když jsem viděl videoklip s modrými paňáčky :) Byla to naše společná oblíbená písnička. A protože moc hezkých vzpomínek na bráchu nemám, tak se mi o to víc zaryla do paměti.

Jsem rád, že jsem se trefil :) Přece jenom jsme na tom podobně - věk, kontakt s kutíky, z tvých dosavadních příspěvků mi přišlo, že jsem před určitou dobu řešil a přemýšlel o podobných věcech...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD