V pořádku, ale vysvětluj to pak divákům televize Nova v televizních novinách s odhaleným obličejem a pravým jménem v titulku. Mysli na sebe a na svou bezpečnost!DanielKubeC píše:jo jen bych se maličko ohradil proti tomu, že tu píšu, že jsem sadistický pedofil. Nevím přesně jak jsi to myslel, ale to že jsem vrozený sadistický pedofil nepovažuju o nic horší, nebo snad radši o nic zamlčeníhodnější než kdybych byl prostě pedofil.
Nacpat sama sebe do slov je docela těžké.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Nacpat sama sebe do slov je docela těžké.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: Nacpat sama sebe do slov je docela těžké.
Ano to by asi byla sranda, ale já na grupu diváku novy myslet nebudu. Pochopí to někteří, nepochopí nikdo. Neovlivním. Dokud se to ovšem týká jen vpodstatě mé bezpečnosti, je to moje věc a moje rozhodnutí. na kterým si holt trvám. Ale přesto ti docela upřímně děkuju, že takhle na mou bezpečnost myslíš, zřejmě asi víc jak já.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12