Menštruácia
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Menštruácia
Už dlhšiu dobu rozmýšlam nad niečim, čo si neviem logicky vysvetlit.
Keď má dievčatko prvý krát menštruáciu, znamená to, že je pripravená mať sex. Je to prejav toho, že je už pohlavne zrelá mať sex. Pozeral som vela filmou ako napríklad "Rómeo a Julia" kde Júlia mala 13 rokov a musela sa vydať sa človeka, ktorého jej zvolili rodičia. Ak tak neurobila bola by vyhnaná... Jej matka ktomu povedala, že veľa dievčat mladších ako ona už majú deti a že ona sama mala tuším v 11 či 12.
Uvažujem nad tím, prečo v druhých krajinách, keď ma dievča menštruáciu a je pohlavne zrelá može mať sex, je buď vydatá alebo má už deti a u nás teda na Slovensku a v čechách je taký zákon, ktorý to definuje ako pohlavné zneužívanie.
Teraz sa bavme čisto o tom mať sex. Nemám na mysli dievčatko + dospelý muž, starý muž.
Ak to tak nie ako hovorím, prečo potom mávajú dievčatka menštruáciu od 11,5 roku? Ako to ten Boh myslel, keď im umožnil mať menštruáciu tak skoro?... nie preto aby mohli mať sex?
Keby to bolo tak ako je v zákone dal by im predsa tú menštruáciu v 14 alebo 15 rokoch nie?
Možno tápem bludy, ale fakt neviem prečo to tak je...
Možno máme na prd zákony podla ktorých sa ludia držia už dlhú dobu tak, až to berú ako samozrejmosť alebo normálne a kedysi pred mnohými rokmi to bolo reálne možné mať sex s 11 -12 ročným dievčatkom...
Neviem...je to zaujímavé..
Keď má dievčatko prvý krát menštruáciu, znamená to, že je pripravená mať sex. Je to prejav toho, že je už pohlavne zrelá mať sex. Pozeral som vela filmou ako napríklad "Rómeo a Julia" kde Júlia mala 13 rokov a musela sa vydať sa človeka, ktorého jej zvolili rodičia. Ak tak neurobila bola by vyhnaná... Jej matka ktomu povedala, že veľa dievčat mladších ako ona už majú deti a že ona sama mala tuším v 11 či 12.
Uvažujem nad tím, prečo v druhých krajinách, keď ma dievča menštruáciu a je pohlavne zrelá može mať sex, je buď vydatá alebo má už deti a u nás teda na Slovensku a v čechách je taký zákon, ktorý to definuje ako pohlavné zneužívanie.
Teraz sa bavme čisto o tom mať sex. Nemám na mysli dievčatko + dospelý muž, starý muž.
Ak to tak nie ako hovorím, prečo potom mávajú dievčatka menštruáciu od 11,5 roku? Ako to ten Boh myslel, keď im umožnil mať menštruáciu tak skoro?... nie preto aby mohli mať sex?
Keby to bolo tak ako je v zákone dal by im predsa tú menštruáciu v 14 alebo 15 rokoch nie?
Možno tápem bludy, ale fakt neviem prečo to tak je...
Možno máme na prd zákony podla ktorých sa ludia držia už dlhú dobu tak, až to berú ako samozrejmosť alebo normálne a kedysi pred mnohými rokmi to bolo reálne možné mať sex s 11 -12 ročným dievčatkom...
Neviem...je to zaujímavé..
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Menštruácia
Můj názor je, že dívka předtím než by měla být připravena na sex (mít dítě), tak by měla projít sérií změn, fyzických i psychických. Těch změn je spoustu, nemají pevné pořadí a celý proces trvá několik let. To že dívka má menstruaci je jedna z nejvyditelnějších změn, ale zároveň to neznamená, že všechny ostatní změny jsou už u konce, takže ještě na sex být připravena být nemusí.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Je rozdíl mezi biologickou a psychosociální dospělostí. Kdyby člověk byl pouze biologický fenomén, jinými slovy kdyby člověk byl zvíře, opravdu by nic nebránilo tomu, aby dívka měla sex hned po první menstruaci. Jenže my zvířata nejsme.
-
Úplně s tím nesouhlasím. Základní pud, který vede zvířata k sexu je potřeba rozmnožování. Jenže k první menstruaci u spousty dívek dojde před dokončením vývinu prsních žláz, tudíž i když by mohly mít děti, nedokázali by se o ně fyzicky postarat (kojit). Proto ani po fyzické stránce nemohu brát počátek menstruace jako připravenost k sexu ani u "zvířat".Gabriel Svoboda píše:Je rozdíl mezi biologickou a psychosociální dospělostí. Kdyby člověk byl pouze biologický fenomén, jinými slovy kdyby člověk byl zvíře, opravdu by nic nebránilo tomu, aby dívka měla sex hned po první menstruaci. Jenže my zvířata nejsme.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
To se ještě změní v průběhu těhotenství.Jan.F píše:Jenže k první menstruaci u spousty dívek dojde před dokončením vývinu prsních žláz, tudíž i když by mohly mít děti, nedokázali by se o ně fyzicky postarat (kojit).
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
No, když budeš vyvíjet automobil a sestrojíš nejdřív nějakou čtyřkolku, která pojede... taky tomu ještě nejde říkat auto. Kdybys měl se svým vývojem dospět do stádia, kdy by se povozu, který vytvoříš, dalo začít říkat auto... taky to ještě nějakou chvíli potrvá.
To, že dívka menstruuje, neznamená, že je po biologické stránce dospělá, připravená a dovyvinutá k těhotenství. Ano, to tělo by to nakonec nějak zvládlo, ale s mnohem většími komplikacemi a riziky. Podobně jako tvoje vozítko by také jelo a něco uvezlo, ale s většími komplikacemi a riziky, než zcela konstruktéry dovyvinuté auto.
To, že dívka menstruuje, neznamená, že je po biologické stránce dospělá, připravená a dovyvinutá k těhotenství. Ano, to tělo by to nakonec nějak zvládlo, ale s mnohem většími komplikacemi a riziky. Podobně jako tvoje vozítko by také jelo a něco uvezlo, ale s většími komplikacemi a riziky, než zcela konstruktéry dovyvinuté auto.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
Ani nevíš jak dlouho jsem přemýšlel nad dobrým přirovnáním. A ty přijdeš a jen tak napíšeš konstrukci automobilu, což je naprosto PERFEKTNÍ.
A to jsem od Mladé Boleslavi, kde naprostá většina firem (i ta kde pracuju) je napojena na Škodovku a zabývá se konstrukcí alespoň částí aut.
A to jsem od Mladé Boleslavi, kde naprostá většina firem (i ta kde pracuju) je napojena na Škodovku a zabývá se konstrukcí alespoň částí aut.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Z biologického hlediska je po menstruaci žena. To jestli by mohla kojit nebo ne by se velice rychle ukázalo během těhotenství. Mléčné žlázy se docela změní právě během prvního těhotenství. mnohé dospělé ženy nemají prakticky žádná prsa a přesto nikdo netvrdí, že nejsou hotové... A to že žena nemá dost mléka pro dítě není nijak vyjímečná záležitost.
Musíme si uvědomit že vývoj biologického druhu je mnohem delší záležitost než trvání naší kultury a v dobách kdy se lidé dožívali průměrně 20 let si nemohli dovolit čekat až dívka psychicky dospěje...
Dnes mají ženy běžně dítě až když jim je více než 30 a dobré to taky není.
Musíme si uvědomit že vývoj biologického druhu je mnohem delší záležitost než trvání naší kultury a v dobách kdy se lidé dožívali průměrně 20 let si nemohli dovolit čekat až dívka psychicky dospěje...
Dnes mají ženy běžně dítě až když jim je více než 30 a dobré to taky není.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Jinak jsem narazil na zajímavé případy a zdá se, že nejčastěji se děti holčičkám rodí potomkům indiánů či v africe.
Ukázka 10 leté maminky z mexika:
http://www.parent24.com/School_7-12/health_safety/10-year-old-gives-birth-20111114
Ukázka 10 leté maminky z mexika:
http://www.parent24.com/School_7-12/health_safety/10-year-old-gives-birth-20111114
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Můj vztah k menstruaci.
Vím, že je to nezbytný proces pro zachování lidského rodu a vážím si plodivé funkce ženy.
Nikdy jsem ji na vlastní kůži nezažil.
Dívkám bych taje kolem ní vysvětlil bezvadně.
Jinak je to jev pro mě silně antisexuální.
I když jsem v minulosti mnohokrát souložil (hodně kvalitně) i s (právě) menstruující dospělou (hodně vyspělou) ženou, z eroticko - sexuálního hlediska je to něco, co mě odpuzuje.
Již jen představa, že holka může ve svém věku menstruovat, mě od ní odpuzuje.
Jelikož mám preferenční interval od 1 do 9 let, naštěstí se to mých oblíbených netýká.
Jakmile se u dívky vyskytne menarché či jakýkoliv druhotný pohlavní znak (větší prsa než poupátka, chloupky na přirození), případně dojde k defloraci hymenu sexuální aktivitou, přestává být pro mě dítětem a řadím ji mezi dospívající. Řeči o desetiletých holčičkách či čtrnáctiletých dětech mi přijdou trochu zcestné a amatérské (tedy nepedofilní). I řada GL mluví o dvanáctileté holčičce - ale pro mě už to je velká holka, která pro mě většinou nemá žádný zvláštní náboj a půvab.
Některé takové si mohou myslet, že jsou pro mne moc mladé, ale já bych jim s radostí opáčil, že spíše příliš staré.
Vím, že je to nezbytný proces pro zachování lidského rodu a vážím si plodivé funkce ženy.
Nikdy jsem ji na vlastní kůži nezažil.
Dívkám bych taje kolem ní vysvětlil bezvadně.
Jinak je to jev pro mě silně antisexuální.
I když jsem v minulosti mnohokrát souložil (hodně kvalitně) i s (právě) menstruující dospělou (hodně vyspělou) ženou, z eroticko - sexuálního hlediska je to něco, co mě odpuzuje.
Již jen představa, že holka může ve svém věku menstruovat, mě od ní odpuzuje.
Jelikož mám preferenční interval od 1 do 9 let, naštěstí se to mých oblíbených netýká.
Jakmile se u dívky vyskytne menarché či jakýkoliv druhotný pohlavní znak (větší prsa než poupátka, chloupky na přirození), případně dojde k defloraci hymenu sexuální aktivitou, přestává být pro mě dítětem a řadím ji mezi dospívající. Řeči o desetiletých holčičkách či čtrnáctiletých dětech mi přijdou trochu zcestné a amatérské (tedy nepedofilní). I řada GL mluví o dvanáctileté holčičce - ale pro mě už to je velká holka, která pro mě většinou nemá žádný zvláštní náboj a půvab.
Některé takové si mohou myslet, že jsou pro mne moc mladé, ale já bych jim s radostí opáčil, že spíše příliš staré.
-
http://zena.centrum.cz/deti/zajimavosti/clanek.phtml?id=702496Plyšáček píše: Již jen představa, že holka může ve svém věku menstruovat, mě od ní odpuzuje.
Jenom jako zajímavost a faktickou poznámku, nejmladší matka na světě byla teprve pětiletá dívka, která menstruovala ještě před prvním rokem života. Ale samozřejmě podobné případy jsou v počtech jednotlivců na celém světě, pokaždé hraje velkou roli nějaká "nemoc či genetická vada".
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 11. 2. 2015, 17:40:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Prosím, odkazy dávejte do URL tagu. Děkuji.
Důvod: Prosím, odkazy dávejte do URL tagu. Děkuji.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Dítě je sexuální bytost už od svého narození a schopné být sexuálně vzrušeno už od předškolního věku,možná už i batole.
Celý život se člověk i zvířata učí.Takže i děti by se měly učit co je sexualita a co se jim líbý a co ne.Samozřejmě sami od sebe bez nátlaku okolí.
To že má už i 10 letá holčička menstruaci znamená že už pomalu začíná být dospělá a mít své vlastní děti.Samozřejmě je taková mladý člověk nezkušený ale jak jsem napsal,člověk se celý život učí.
Celý život se člověk i zvířata učí.Takže i děti by se měly učit co je sexualita a co se jim líbý a co ne.Samozřejmě sami od sebe bez nátlaku okolí.
To že má už i 10 letá holčička menstruaci znamená že už pomalu začíná být dospělá a mít své vlastní děti.Samozřejmě je taková mladý člověk nezkušený ale jak jsem napsal,člověk se celý život učí.
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Co se jim líbí v určité oblasti (té sexuální), na to mohou přijít, až na to budou i psychicky zralé, až budou plně chápat, co ten sex je, že to není věc, co se jen tak dává, ale věnuje se jen člověku, kterého milujeme.malou píše:Takže i děti by se měly učit co je sexualita a co se jim líbý a co ne.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Otázka je,co si pod takovým slovem sex představuješ. Sex není jenom pohlavní styk,kdy muž třeba odpaní malou holčičku ale múže být i dráždění či sexuální hra mezi dospělím a dítětem či mezi dětmi. Při tom múže dítě dospělího či ostatní dítě milovat nebo to brát jako hru či srandu.Marco Freeman píše:Co se jim líbí v určité oblasti (té sexuální), na to mohou přijít, až na to budou i psychicky zralé, až budou plně chápat, co ten sex je, že to není věc, co se jen tak dává, ale věnuje se jen člověku, kterého milujeme.malou píše:Takže i děti by se měly učit co je sexualita a co se jim líbý a co ne.
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Pod slovem "sex" rozumím všechny sexuální aktivity.malou píše:Otázka je,co si pod takovým slovem sex představuješ.
Pokud je to mezi dětmi, je to v pořádku a nic proti tomu nemám (je-li to z obou stran dobrovolné). Nesouhlasím s tím, je-li to mezi dítětem a dospělým. Na to si prostě dítě může počkat, až mu bude 15 let věku a bude aspoň trochu starší, aby tomu aspoň trochu rozumělo...malou píše:Sex není jenom pohlavní styk,kdy muž třeba odpaní malou holčičku ale múže být i dráždění či sexuální hra mezi dospělím a dítětem či mezi dětmi. Při tom múže dítě dospělího či ostatní dítě milovat nebo to brát jako hru či srandu.
-
- Na trestné lavici
To já také. I masturbace osamotě je sex.Marco Freeman píše:Pod slovem "sex" rozumím všechny sexuální aktivity.malou píše:Otázka je,co si pod takovým slovem sex představuješ.
Jak píše Marco, i dráždění či sexuální hra mezi dospělým a dítětem je sex a přímo sexuální zneužití dítěte.malou píše:Sex není jenom pohlavní styk,kdy muž třeba odpaní malou holčičku ale múže být i dráždění či sexuální hra mezi dospělím a dítětem či mezi dětmi.
Nepsal bych, že pokud je to mezi dětmi, je to v pořádku. Je to možná přirozené, ale pokud bych o tom věděl, jemně a taktně bych jim to přerušil.
Ano, může si na to počkat.Marco Freeman píše:Na to si prostě dítě může počkat, až mu bude 15 let věku a bude aspoň trochu starší, aby tomu aspoň trochu rozumělo...
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 26. 12. 2015, 19:27:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Umazán nevhodný komentář.
Důvod: Umazán nevhodný komentář.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Marco Freeman píše:Pod slovem "sex" rozumím všechny sexuální aktivity.malou píše:Otázka je,co si pod takovým slovem sex představuješ.
Masturbácia o samote nie je sex, ide čisto o vybitie sexuálnej energie. Na sex treba aspoň dvoch.Plyšáček píše:To já také. I masturbace osamotě je sex.
malou píše:Sex není jenom pohlavní styk,kdy muž třeba odpaní malou holčičku ale múže být i dráždění či sexuální hra mezi dospělím a dítětem či mezi dětmi.
To prerušenie záleží od veku detí. Ak sú deti malé a ide o hru na doktora tak by som ich nechal, nech sa učia. No ak dvanásťročný chalan skúma intímne oblasti päť ročného dievčatka, tak to treba rozhodne zatrhnúť.Plyšáček píše:Jak píše Marco, i dráždění či sexuální hra mezi dospělým a dítětem je sex a přímo sexuální zneužití dítěte.
Nepsal bych, že pokud je to mezi dětmi, je to v pořádku. Je to možná přirozené, ale pokud bych o tom věděl, jemně a taktně bych jim to přerušil.
Naposledy upravil(a) Filip dne úterý 24. 2. 2015, 18:47:48, celkem upraveno 5 x.
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
... a nasměrovat ho na náš web.Filip píše: No ak dvanásťročný chalan skúma intímne oblasti päť ročného dievčatka, tak to treba rozhodne zatrhnúť
-
- Na trestné lavici
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ja by som skôr vycúval z miestnosti, aby ma to nelákalo pridať sa. Ono aj tá hra na doktora deti unudí a navyše za tým deti nevidia nič sexuálneho. Ide iba čisto o zvedavosť. No ak ich chceš odtrhnúť, teba zakričať: zmrzlina! A deti hneď dobehnú.