Jsem zamilovaný do malého kluka, co mám dělat? ptá se pedofil v dokumentu (Blesk.cz)
Hezký úvodní odstavec:
Pedofilní vražda malé Elišky, pedofil, který lákal do aut malé chlapce, nebo na druhé straně z pedofilie obviněný otec malé Lucinky z Nýrska, který spáchal sebevraždu. Je to aktuální téma, které denně rezonuje Českou republikou. Do této atmosféry přichází do kin dokument Danielův svět, který je zpovědí právě pedofila.
Jsem zamilovaný do malého kluka, co mám dělat? (Blesk.cz)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1526 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Jsem zamilovaný do malého kluka, co mám dělat? (Blesk.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1526 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Re: Jsem zamilovaný do malého kluka, co mám dělat? (Blesk.cz
V podstatě to stejné, jen v jiných novinách a bez úvodních odstavců ala Blesk:
Danielův svět nabízí neotřelý pohled na problém pedofilie (Ceskenoviny.cz)
Danielův svět nabízí neotřelý pohled na problém pedofilie (Ceskenoviny.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!