"Život sa nemeria počtom nádychov a výdychov, ale počtom okamihov, ktoré nám vyrazili dych!!!"
"Sú ľudia ktorí sú nezadaní preto, že im nestačí jeden človek, niektorí sú nezadaní, pretože mnoho krát boli podvedení, a boja sa ďalšieho sklamania a využitia .. a potom sú takí ktorí by pre milovanú osobu spravili čokoľvek, ale jej je to proste fuk .."
"Aj bez niektorých vecí, ľudí... aj so slzami v očiach... aj s prehrami v živote...VŽDY sa snažím mať úsmev na tvári, aj keď to ide niekedy veľmi ťažko, no ja sa nadýchnem, pozriem do neba, zavriem oči a v duchu si poviem ,,Zvládnem to!"
„Sú bolesti, v ktorých človek iba sám si môže pomôcť, a silné srdce sa chce iba na svoju silu spoľahnúť.“
„Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.“
Prekážky v živote sú na to, aby sme ich prekonali, a nie na to, aby sme sa pri nich zastavili a rozmýšľali nad slovami "Ďalej to nejde"
Niekedy v sebe musíme nájsť veľa sily aby sme dokázali bojovať o osobu, ktorú naozaj milujeme. No občas, jej musíme nájsť oveľa viac na to, aby sme tú osobu nechali ísť ďalej.
V jednej chvíli som si skrátka musel uvedomiť, že niektorý ľudia, pre ktorých by som preplával aj oceán, by kôli mne ani neskočili do bazénu!!!
"Taký je život" povedal klaun a so slzami v očiach si namaľoval úsmev na tvár."
Pýta sa láska priateľstva: Načo si tu ty, keď som tu ja? A priateľstvo odpovedá: Aby som vyčaroval úsmev tam, kde ty necháš slzy.