Švédská firma očipovala zaměstnance

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Švédská firma očipovala zaměstnance

Nový příspěvek od MarkM »

http://www.novinky.cz/ekonomika/360539-svedska-firma-ocipovala-zamestnance.html

Ani nevím, co k tomu napsat, doba jde pořád do předu, ale tohodle se snad ani dožít nechci. Blbí, že tohle je rok 2015, takže co bude za 10let nikdo neví, ale nevypadá to moc pěkně. A ted to ani nemyslím k tomu čipování, moc, ale všechny nějaké ty moderní technologie, jako že se kytka přihlasí o zalití pomocí PC, za chvili jí vyjede robot na pomoc, aby jí zalil :D
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Re: Švédská firma očipovala zaměstnance

Nový příspěvek od Jednorozec »

U té kytky, nebo u psů mi to nevadí (přecijen obojek se může ztratit, ale u lidí mi to sedí na..

Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Dneska jsem to slyšel v rádiu a napadla mě u toho jen jedna věc ... Sakra už je to tady. :D
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

To si dám radšej amputovať prst.. Len sa obávam aby sme neboli k tomu donúteny ako je to napr. pri vyplatach, musíš mať účet v banke lebo firma vypláca len elektronicky. Každopádne je mi už len z tej predstavy zle žeby sme museli byť začipovany všetci…