http://www.novinky.cz/krimi/360572-dvacetilety-mladik-dostal-za-sex-s-trinactiletou-divkou-podminku.html
Se divím, že dostal jen podmínku, za ten chlast, by si zasloužil mnohem víc, nebo spíš mnohem delší podmínku.
Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínku
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínku
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínk
Biologicky řečeno třináctiletá je už žena.Já už jsem viděl dost holek ve třinácti které vypadaly na 17.To že se 20 letýmu líbý 13 dívky je zcela normální.Samozřejmě když někdo je příž na na 13 dívky a je mu 40 tak bych ho označil za hebofila.
Ty komentáře na novinkách.cz jsou katastrofa.Ty některé paní co tam nadávají určitě závidí tym mldadým holkám jejich mládí.Ti chlapíci jsou bud impotentní nebo totálně frustrovaní že nemůžou mít takové mladé čičiny.
NORMÁLNÍ chlap s testosteronem v krvy něco takovýho nenapíše,že nechápe jak múže mít někdo sex s 13tkou.Já se třeba do takové 13tky asi těžko múžu zamilovat,protože miluji ještě děti ale i nějakýmu velkoprsovetišistovy se určitě líbý 13tka ale nechce si to přiznat,aby si o sobě nemyslel že je úchyl.Ale kdyby mohl to by se děli věci
.
Ty komentáře na novinkách.cz jsou katastrofa.Ty některé paní co tam nadávají určitě závidí tym mldadým holkám jejich mládí.Ti chlapíci jsou bud impotentní nebo totálně frustrovaní že nemůžou mít takové mladé čičiny.
NORMÁLNÍ chlap s testosteronem v krvy něco takovýho nenapíše,že nechápe jak múže mít někdo sex s 13tkou.Já se třeba do takové 13tky asi těžko múžu zamilovat,protože miluji ještě děti ale i nějakýmu velkoprsovetišistovy se určitě líbý 13tka ale nechce si to přiznat,aby si o sobě nemyslel že je úchyl.Ale kdyby mohl to by se děli věci