Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínku

Nový příspěvek od MarkM »

http://www.novinky.cz/krimi/360572-dvacetilety-mladik-dostal-za-sex-s-trinactiletou-divkou-podminku.html

Se divím, že dostal jen podmínku, za ten chlast, by si zasloužil mnohem víc, nebo spíš mnohem delší podmínku.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Re: Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínk

Nový příspěvek od Jednorozec »

Podle všeho na třináct nevypadala..
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Dvacetiletý dostal za sex s třináctiletou dívkou podmínk

Nový příspěvek od malou »

Biologicky řečeno třináctiletá je už žena.Já už jsem viděl dost holek ve třinácti které vypadaly na 17.To že se 20 letýmu líbý 13 dívky je zcela normální.Samozřejmě když někdo je příž na na 13 dívky a je mu 40 tak bych ho označil za hebofila.

Ty komentáře na novinkách.cz jsou katastrofa.Ty některé paní co tam nadávají určitě závidí tym mldadým holkám jejich mládí.Ti chlapíci jsou bud impotentní nebo totálně frustrovaní že nemůžou mít takové mladé čičiny.

NORMÁLNÍ chlap s testosteronem v krvy něco takovýho nenapíše,že nechápe jak múže mít někdo sex s 13tkou.Já se třeba do takové 13tky asi těžko múžu zamilovat,protože miluji ještě děti ale i nějakýmu velkoprsovetišistovy se určitě líbý 13tka ale nechce si to přiznat,aby si o sobě nemyslel že je úchyl.Ale kdyby mohl to by se děli věci :) .