Skočila pod vlak kvôli vysvedčeniu

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Skočila pod vlak kvôli vysvedčeniu

Nový příspěvek od kredenc »

http://www.cas.sk/clanok/306613/hrozna-cena-za-zle-vysvedcenie-krasnej-jesike-odrezal-vlak-v-pezinku-nohy.html

Taká pekná baba a takto dopadla :( dávam to sem lebo i Kasz sa obával že jeho zlá známka môže niečo takéto spôsobiť a potvrdilo sa že niečo také sa nedá predpovedať a v drvivej väčšine prípadov sú dôvodom rodičia nie učitel.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 507 poděkování

Re: Skočila pod vlak kvôli vysvedčeniu

Nový příspěvek od Jednorozec »

Rodiče vytvoří tlak na dítě aby se učilo a často si neuvědomí, že ho předtím měli naučit jak se s tím tlakem vyrovnat, či jak řešit případný neúspěch (tohle považuji za největší chybu, dítě neví, že když se to nepovede, musí udělat to a to a místo toho má před sebou "musí se to povést jiná varianta není")...