V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce! (Blesk.cz)
Redaktor Blesku je zřejmě sexuolog, když dokáže provést zprosředkovaně a na dálku sexuologické vyšetření...
Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Re: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chla
Většina takových případů je vymyšlená. Hodně často tmavé auto bez jiných informací ...
Některé děti jsou prostě zblbé a některé to dělají jen kvůli zviditelnění.
Jeden starší článek k tomu už na fóru máme, bohužel ho nemůžu najít.
Lákají mě k sobě do auta, hlásí české děti častěji (novinky.cz)
Od nedávné vraždy devítileté Elišky v Klášterci nad Ohří jsou děti mnohem více ostražité a častěji hlásí rodičům i policii možné podezřelé chování cizích lidí či kontakt s nimi. Především se to týká případů údajných pokusů o lákání dětí do aut.
„Oznámení o podezřelých černých vozidlech, jejichž řidiči mají unášet děti, máme v ČR několik desítek ročně. Naprostá většina z nich je však vymyšlená,“ sdělila Právu mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková.
A takových článků se najde i dost k jednotlivým případům.
Některé děti jsou prostě zblbé a některé to dělají jen kvůli zviditelnění.
Jeden starší článek k tomu už na fóru máme, bohužel ho nemůžu najít.
Lákají mě k sobě do auta, hlásí české děti častěji (novinky.cz)
Od nedávné vraždy devítileté Elišky v Klášterci nad Ohří jsou děti mnohem více ostražité a častěji hlásí rodičům i policii možné podezřelé chování cizích lidí či kontakt s nimi. Především se to týká případů údajných pokusů o lákání dětí do aut.
„Oznámení o podezřelých černých vozidlech, jejichž řidiči mají unášet děti, máme v ČR několik desítek ročně. Naprostá většina z nich je však vymyšlená,“ sdělila Právu mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková.
A takových článků se najde i dost k jednotlivým případům.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chla
Múj brácha znal v Třebíči jednoho polopedofila ale ten byl na holčičky a ženský.Když seděli jako mladí na koupališti,tak prý říkal když chodily nějaké tak 10 leté holčičky v plavečkách kolem nich "ale tady jdou zase nějaké holky pro mé pedofilni oko".
To bylo ještě před tou antipedofilní hysterií.Dneska už by asi takové "hlášky" neříkal.
To bylo ještě před tou antipedofilní hysterií.Dneska už by asi takové "hlášky" neříkal.