Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!

Nový příspěvek od Kasz »

V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce! (Blesk.cz)

Redaktor Blesku je zřejmě sexuolog, když dokáže provést zprosředkovaně a na dálku sexuologické vyšetření...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Re: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chla

Nový příspěvek od fenix »

Většina takových případů je vymyšlená. Hodně často tmavé auto bez jiných informací ...
Některé děti jsou prostě zblbé a některé to dělají jen kvůli zviditelnění.
Jeden starší článek k tomu už na fóru máme, bohužel ho nemůžu najít.

Lákají mě k sobě do auta, hlásí české děti častěji (novinky.cz)
Od nedávné vraždy devítileté Elišky v Klášterci nad Ohří jsou děti mnohem více ostražité a častěji hlásí rodičům i policii možné podezřelé chování cizích lidí či kontakt s nimi. Především se to týká případů údajných pokusů o lákání dětí do aut.

„Oznámení o podezřelých černých vozidlech, jejichž řidiči mají unášet děti, máme v ČR několik desítek ročně. Naprostá většina z nich je však vymyšlená,“ sdělila Právu mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková.

A takových článků se najde i dost k jednotlivým případům.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chla

Nový příspěvek od malou »

Múj brácha znal v Třebíči jednoho polopedofila ale ten byl na holčičky a ženský.Když seděli jako mladí na koupališti,tak prý říkal když chodily nějaké tak 10 leté holčičky v plavečkách kolem nich "ale tady jdou zase nějaké holky pro mé pedofilni oko".

:)

To bylo ještě před tou antipedofilní hysterií.Dneska už by asi takové "hlášky" neříkal. :)