Žijeme vo svete, v ktorom keď sa dvaja ľudia majú radi prejavia si lásku tým, že sa pobozkajú. Je to normálne, samozrejmé a určite krásne. Vačšina ludí (neviem kolko to je na percentá) to praktizujú. Smutné ale je, že časom to berú ako samozrejmosť a pusa pre nich nič neznamená. Pusa alebo inak bozk sa stal prioritou. Úplne všade kde vkročíte sú milenci, pári, zalúbenci, ktorí sa bozkávaju na verejných priestranstvách až tak, že to je nechutné a navyše je to na verejných priestranstvách ako napr obchodné centrá, vlakove či autobusové stanice ba dkonca aj školy. Uvažujem nad tím, že tích pús museli dostať asi milion keď to takto praktizujú, alebo berú...
Ale sú aj ľudia, ktorí neboli nikdy bobozkaný, nikdy nedostali žiadnu pusu a majú viac ako 20.. viac ako 30,40, 50, 60 rokov a niektorí ju nedostali nikdy v živote. Som presvedčený, že taký ľudia si ten pojem bozk (aj keď ho nedostali) vedia ovela viac vážiť ako tí, čo sa bozkávajú stále a prejavujú si tím lásku. Som presvedčený, že taký ľudia vedia milovať, dokažú milovať ale problém je v tom, že o takých ľudí nemajú dievčatá záujem.
Uprednostnujú tích krásavcou, čo majú peknú tváričku, milý úsmev, svaly, telo ako Svarceneger (kašlať na to ako sa to píše). Chcem povedať, že hladajú svojho princa z rozprávky - ideála.
Clapci, ktori neboli nikdy bobozkaný nemali určite sex a tím pádom nemajú o nich záujem, pretože sú čudný, divný. Od takých dievčatá bočia.
Chlapec, ktorý nechodí na discotéku a je doma dokáže milovať viac ako chlapec, ktorý na tú discotéku chodí. Aj tak povačšine to tak je, že na discotéku chodia kure*níci a kur*y a všetko sa to ondí medzi sebou. Normálne dievčatá sú doma. Ano viem že majú menej ako 13 rokov možno 15 ale povačšine od tích 13 sa to kazí...
Vdnešnej dobe je problém najisť dievča, ktoré zaujíma tvoja povaha, tvoje srdce. (Tím nechcem povedať, že ja som slušný chlapec, dobrý vo vnútri atď.. možno som, ale to musí posúdiť ona)
Každé.. teda skoro každé dievča vám povie, že ju zaujíma srdce ale .. v skutočnosti ju zaujíma tvár, telo, oči, úsmev ako som spomínal ideál z rozprávky...
JA som človek, som chalan, ktorému sa páčia dievčatá pod 15 rokov. Považujem sa za pedofila, pretože najviac sa mi páčia od 4-12 rokov...NIKDY v živote som nedostal od žiadneho dievčata pusu. NIKDY. Nechodím na discotéky. Chodievam von s kamarátmi (občas) Chodievam na akcie kde sú deti. Neobtažujem, neslintám aj keď túžim po láske. Koli verejnosti sa cítim ako monštrum. Dáva strašne zabrať povzniesť sa nad tím a byť k ľudom "normálny". No napriek tomu túžim po láske, túžim dostať aspon raz pusu aspon na líce, ale to je tak, keď vás berú všetci ako kamaráta a vy sa zbytočne snažíte...
Nechcem sa stažovať. Chcem iba poukázať na to, že sú aj ludia ktorí túžia po láske ako 3 dni hladný pes po kosti. Možno sú plachý, hamblivý, ale sú to tiež predsa len ľudia.
To by bolo asi všetko, čo som chcel k tomuto povedať...
Pusa/Bozkávanie
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Pusa/Bozkávanie
Vím přesně jak se cítíš a o čem mluvíš. Jsem totiž na tom úplně do posledního písmenka stejně.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 19
- Výkřik do tmy: Tých, ktorí sa oneskoria potrestajú dejiny- Michail Gorbačov 1.10.1989
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Re: Pusa/Bozkávanie
Ľudí, čo neznášajú konzumný spôsob života je oveľa viac, sú to aj muži aj ženy len o sebe navzájom nevedia kedže sedia doma a nechodia medzi tých väčšinových- mysliacich si o sebe, že oni sú tí normálni, ale čo ak je to práve naopak, že jediní normálni zostali tí, čo sedia doma. Sú rôzne druhy bozkov rodičovské, kamarátske, milenecké.... máš pravdu v poslednom čase je už ich na verejnosti skutčne obrovské množstvo, že aj iným sa z toho robí zle, nielen tebe.