Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevraždě

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevra

Nový příspěvek od Jednorozec »

To není z ničeho, ale ze statistiky která na tom jevu má přímou závislost. Tj. čím víc vymyšlených zneužití bude tím větší bude rozdíl mezi nahlášenými případy a mezi odsouzenými.
U těch chlapců to má jako argument jednu chybu, já vím, že počet mužů co je sexuálně přitahují chlapci/muži je menší než než těch na dívky (a procento zneužívajících žen má být minimálně řádově menší). Tudíž ten poměr bych naopak odhadoval tak jak je (spíše jesště víc ve "prospěch" dívek)....
Ve skutečnosti to číslo které jsi uvedl podporuje teorii, o falešných nahlášeních zneužití díky tomu nepoměrně velkému počtu podezření na zneužití chlapců (nepředpokládám, že by ta zneužití byla hlášena proti ženám).
Napadají mne naříklad případy, kdy se matka mstí otci.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

A ty to opravdu víš kolik pedofilů je na chlapce a kolik na dívky? Proč by mělo u chlapců být více vymyšlených případů než u dívek? Ty jsi nepředpokládal ani zneužívání u malých dětí do 5ti let a ono ty čísla ve statistice u dětí do 6ti let taky nejsou tak malá. Takže předpokládat si můžeš co chceš, ale pravda to být nemusí.

Vymyšlené zneužítí, tím myslíš nahlášené zneužití, které se nepotvrdilo, ale ze všech zdrojů, tedy i to, že si dospělý něco špatně domyslel, to se nerovná počtu případů, které si vymyslelo samo dítě. To tu řešíme takovou dobu a ty se zase odvrátíš jinam. Mě nejde o ty ostatní případy, ale o ty co si vymyslelo samo dítě a to ještě hlavně zneužití (ne)vlastím otcem. Jako reakce na tvoje tvrzení, kde jsi na příběh o holce co zneužíval nevlastní otec a matka ji to nevěřila reagoval slovy:
Jednorozec píše:Problém je že valná část takových příběhů dětí se ukáže skutečně jako vymyšlené.
*wall*
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Oslavili jste překonání dovršeného 200. příspěvku v tomto již 11stránkovém vlákně? :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Já ano. :D
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Toto vlákno je jediné, které již odmítám číst. Jednorožec s Fenixem se totálně zamotali do vlastních myšlenkových labyrintů. Ukazují opravdu mentální kejkle.

Pánové, přeji Vám veselé každovečerní čachtání s tatíčkem, ale už to považuji za ostudu.

:D

Obrázek
Přímý odkaz: zde
Zdroj: https://www.etsy.com/
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Kdyby se nevracel pořád někam nazpět a nepsal o věcech co mě nezajímají...
Prostě mi vadí, když píše o tom kolik dětí si vymyslí příběh o zneužívání (ne)vlastním otcem a dokazuje to tvrzením, které je úplně o něčem jiném. Jen se mu snažím vysvětlit, že to dokázat nemůže.

Tak pokud to nikomu jinému nevadí, někdo by chtěl víc takových lidí co to budou tvrdit. Děti si zneužívání vymýšlejí, tak hurá do nich, on jim to pak stejně nikdo neuvěří. :D
Naposledy upravil(a) fenix dne pátek 19. 6. 2015, 23:21:44, celkem upraveno 2 x.
Plyšáček
Na trestné lavici

Hele, ptáčku, moc na mě necákej svým křidélkem. Já se do vašeho ujetého koupání s tatínkem nepustím. :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Možná jsi to měl udělat dávno, teď už je stejně pozdě.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Tak stačí že fenix uzná, že mám pravdu a je po diskuzi (místo aby hledal jakoukoliv záminku jak odbočit od tématu) :0))
Jinak ano předpokládám, že pedofilů na kluky je méně než na holky i kdybych nevycházel ze zde již různě zveřejněných zdrojů (kde jsem nikde nenarazil na opak) vycházel bych z toho, že i homosexuálů je výrazně méně než "gynekofilů" a pedofil na kluky je pro mně něco jako podskupina homosexuála na děti (vynechejme teď ty co je jim pohlaví jedno). I když uznávám že procento boyloverů je zdá se větší než procento homosexuálů (nebo se ti homosexuálové zvládají líp maskovat) :0)

I tady je méně přispěvatelů na kluky a to se dá předpokládat, že bude snadnější si přiznat, že jsem jiný u boylovera, než u girlovera. (je to přeci jen větší rozdíl oproti "normálu" a hůř se to dá ignorovat).
fenix

To teda uznat nemůžu. Já nikam neodbočuju, jen ti píšu přesně to o co mi jde, ale ty se svoje tvrzení pořád snažíš dokázat na něčem jiném. To je opravdu tak těžké pochopit, že pokud jsi reagoval na příběh o zneužití holčičky nevlastním otcem, jde mi právě jen o takové případy?
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Jasně píšeš přesně to o co ti jde a pak desítky postů řešíš větu o valné části vymyšlených zneužití, pak zas o podílu chlapců atd....

Prostě si přiznej, že jsi neměl úpně pravdu *ireful* , uleví se ti :D
fenix

To píšu jen jako reakce na to co píšeš ty mimo abych ti ukázal, že si to tak domýšlet nemůžeš :D , protože ty pořád jen uhybáš a nedokážeš dokázat své tvrzení. Přímo mi nikdy neodpovíš. Stejně jako když ti to tu shrnu o co jde a ty zas začneš o něčem jiném.

Takže znovu. Ještě že máme ctrl+c a ctrl+v.
Vymyšlené zneužítí, tím myslíš nahlášené zneužití, které se nepotvrdilo, ale ze všech zdrojů, tedy i to, že si dospělý něco špatně domyslel (nebo i sám vymyslel), to se nerovná počtu případů, které si vymyslelo samo dítě. To tu řešíme takovou dobu a ty se zase odvrátíš jinam. Mě nejde o ty ostatní případy, ale o ty co si vymyslelo samo dítě a to ještě hlavně zneužití (ne)vlastím otcem. Jako reakce na tvoje tvrzení, kde jsi na příběh o holce co zneužíval nevlastní otec a matka ji to nevěřila reagoval slovy:
Jednorozec píše:Problém je že valná část takových příběhů dětí se ukáže skutečně jako vymyšlené.
Proto jsem chtěl todle tvé tvrzení dokázat, ale z tak všeobecné statistiky, ve které k tomu nemáš žádné informace to nejde.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Je to přesně naopak, to ty se snažíš obrátit to co jsem napsal bez jakékoliv podpory a já jen reaguji na nepodložená tvrzení..
A ano jestliže někdo někoho obviní ze zneužití a pak se to neprokáže tak to defakto znamená, že šlo o vymyšlený případ. Jedna část takových případů se vztahuje i na zneužití vymyšlené dítětem na nevlastního otce. A jelikož přesnější data evidentně nemáš musím vycházet z dat obecnějších a ty mluví jasně, většina se ukáže jako "nepodložená". Pokud máš nějaký podklad, který by dokládal tvoje tvrzení, že tato skupinka se výrazněji vymyká statistice tak ho ukaž, jinak mi nezbývá než vycházet z toho co mám. Tj. že je daleko, daleko pravděpodobnější varianta většina případů je vymyšlená...
fenix

Píšeš blbosti a mícháš všechno dohromady.
Na příběh o zneužívané holčičce jsi napsal, že valná část takových příběhů dětí se ukáže jako vymyšlená.
To ale nemáš jak dokázat z poměru šetřených případů k odsouzeným.
Hlavně ani už počet šetřených případů, které se nepotvrdili neznamená, že si někdo něco vymyslel.
Jestliže se takové šetření neprokáže tak to NEznamená, že šlo o vymyšlený případ. I ten graf se jmenuje šetřené podezdření. Takové šetření může vzniknout na základě jiného vyšetřování nebo na zálkadě toho, že má kdokoli podezření, že se může něco dít. Ale neznamená to, že si někdo něco vymyslel, prostě měl jen podezření.

Jako když po odečtu stavu vodoměru upozorním sousedy, aby si zkontrolovali zda jim někde nekape kohoutek nebo nepodtéká záchod, protože mají větší spotřebu vody než v minulém období. A i když se nic z toho nepotvrdí neznamená to, že jsem si něco vymyslel, ale jen že jsem měl podezření na základě určitých indicií ( v tomto případě zvýšené spotřeby vody).

Pokud vezmu rok 2013 byl počet šetřených 579, z toho bylo obžalovaných 428 a odsouzených 330. Takže bylo obžalováno 74% z šetřených(u kterých je ovšem možných hodně důvodů k šetření). A odsouzeno je 77% obžalovaných.
Pořád nevím kolik případů si skutečně někdo vymyslel a už vůbec ne kolik z těch případů si vymysleli sami děti.

Jediné co z toho můžu určit je, kolik z počtu šetřených případů bylo obžalováno a nakonec odsouzeno osob. A to je nějakých 57% odsouzených z celkového počtu šetřených případů.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Píšeš blbosti a mícháš všechno dohromady.

Nikoli to ty píšeš nesmysly a ignoruješ argumenty.

Na příběh o zneužívané holčičce jsi napsal, že valná část takových příběhů dětí se ukáže jako vymyšlená.
To ale nemáš jak dokázat z poměru šetřených případů k odsouzeným.

Je to přesně obráceně to ty nemáš žádný argument. Já mohu jasně prokázat, že většina šetřených případů se ukáže jako nepravdivá a proto mohu předpokládat, že stejná závislost bude platit i pro tento případ, protože je podmnožinou a patří do oné statistiky. Ty tvrdíš že to tak není ale nemáš jediný důkaz tak se vymlouváš jak to de a místo aby jsi svoje tvrzení doložil zpochybňuješ bez důkazů moje...

že si někdo něco vymyslel.
Jestliže se takové šetření neprokáže tak to NEznamená, že šlo o vymyšlený případ
.
I tohle je nesmysl podezření musí být "důvodné", navíc v případě zneužívaní dětí tohle funguje jinak než v případě třeba krádeže, kde neprokázané = "nevina bez následků", musí k němu být nějaký podklad to že část neobsahuje vymyšlené údaje ještě neznamená žo to platí pro všechny a tady opět platí statistika, kde podmnožina případů je částí celku a pokud nemám přesnější data o těch částech mohu a musím vycházet z celkových dat pro odhad, tak to prostě je, nevím proč to pořád odmítáš pochopit...

Jako když po odečtu stavu vodoměru upozorním sousedy, aby si zkontrolovali zda jim někde nekape kohoutek nebo nepodtéká záchod, protože mají větší spotřebu vody než v minulém období. A i když se nic z toho nepotvrdí neznamená to, že jsem si něco vymyslel, ale jen že jsem měl podezření na základě určitých indicií ( v tomto případě zvýšené spotřeby vody).
Tohle je naprosto nesmyslné srovnání, nespadá do toho totiž varianta že budu sousedovi úmyslně lhát o unikající vodě, přičemž se později ukáže, že jsem se mu napíchl na trubky (přičemž tato varianta by navíc měla být častá)....

Pokud vezmu rok 2013 byl počet šetřených 579, z toho bylo obžalovaných 428 a odsouzených 330. Takže bylo obžalováno 74% z šetřených(u kterých je ovšem možných hodně důvodů k šetření). A odsouzeno je 77% obžalovaných.
Pořád nevím kolik případů si skutečně někdo vymyslel a už vůbec ne kolik z těch případů si vymysleli sami děti.

Pokud vyjdu ze stejná statistiky tak mně primárně bude zajímat jak dopadne člověk co zneužije dítě, a vyjde mi, že půjde za katr a dostane "léčbu", kolik z těch 330 to splňuje? To se přece zjistit dá. Nevím koli z nich si přesně kdo vymyslel ale je jasně patrné, že většina z těch o které mluvíš se netýkala skutečného zneužití dítěte.

Jediné co z toho můžu určit je, kolik z počtu šetřených případů bylo obžalováno a nakonec odsouzeno osob. A to je nějakých 57% odsouzených z celkového počtu šetřených případů.

Není pravda, viz výše. Dá se posoudit i závažnost a to jaký typ přibližně šlo.
Vylučovací metodou mohu rozepsat i způsoby "podezření", přibližný počet hlášení od dětí se dá vzít z informací (spíše chlubení ja pomáhají) sociálky či "neziskovek"
To ale není podstatné, pořád bude platit, že podmnožina je součástí celku a dokud nemám přesnější informace o těch podmnožinách vycházím z dat celku a mám poměrně větší šanci na správný odhad, než někdo kdo nemá nic a tvrdí opak.
Plyšáček
Na trestné lavici

Nebudu se vážně dlouze rozepisovat... Jen jsem se výjimečně trošku začetl, kam jste se při svém "čachtání s mrtvým tatíčkem" posunuli, a snad to již trochu rozseknu, abyste to vzdali. Je to už vážně úmorné a i odklikávání tohoto tématu jako přečteného (bez podrobného zkoumání diskuse) mě obtěžuje. Jediné téma na foru, které již nesleduji.
Jednorozec píše:Já mohu jasně prokázat, že většina šetřených případů se ukáže jako nepravdivá.
Jo? Tak to bych chtěl vidět, čím budeš dokládat své domněnky.
Ač čtu jakoukoliv knihu ohledně zneužívání, vždy se uvádí, že naprostá většina ohlášených případů sexuálního zneužití dítěte je pravdivá. Dětské krizové centrum uvádí, že počet případů falešných obvinění mírně vzrostl (díky vyšší rozvodovosti), nicméně tvoří asi 10 procent ze všech ohlášených případů.

Vím, že mnoho - spíše většina, případů sexuálního zneužití dítěte vůbec není odhalena. Pokud jsou odhaleny, mnoho není nahlášeno. A i když jsou nahlášeny, nejsou prokázány. To ovšem neznamená, že se nastaly. Zkrátka jen chyběly některé klíčové důkazy.

Ale jsem přesvědčen - a mohl bych doložit citacemi z mnoha relevantních studií (ale nestojí mi to za to), že POKUD UŽ NĚKDO NAHLÁSÍ PŘÍPAD SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ, musel k tomu najít hodně kuráže a jen tak někoho křivě obvinit si KAŽDÝ HODNĚ ROZMYSLÍ. Najdou se i tací drzouni, ale o to více bych byl přísný a odpálkoval bych je STÍHÁNÍM PRO KŘIVÉ OBVINĚNÍ.

Svůj názor na tento konkrétní případ, pokud někoho ještě zajímá, jsem uváděl někde mnohem výše...

Fenixi a Jednorožče, prosím už složte zbraně.
Nerozumíte tomu ani jeden a zbytečně se unavujete.
Předvádíte veřejně, jak až natvrdlí někteří pedofilové mohou být.
Nebo si najděte vhodnější vlákno, kde se řeší toto téma - křivá obvinění. Nebo ho založte...
Jednorozec píše:Píšeš blbosti a mícháš všechno dohromady.
Nikoli to ty píšeš nesmysly a ignoruješ argumenty.
Toto píšete stále dokola a platí to na Vás na oba.

Končím, vylézám z této zatuchlé vany. A moc po mně necákejte. :D

Obrázek
odkaz a zdroj: www.deviantart.com/
Jednorozec
Registrovaný uživatel

"Jo? Tak to bych chtěl vidět, čím budeš dokládat své domněnky."

Kdyby si to skutečně čet tak víš, že vycházím zpoměru podezření (sociálka a spol)/zahájení šetření (policie)/skutečných odsouzení(soudy)/nepodmíněných odsouzení(soudy). Což jsou čísla ze statistik ministerstev. A dost těžko s nimi lze polemizovat.
Je navíc dost nepravděpodobné, že by ze všech těch stovek případů byla ta většina, kdde se nic nenajde zrovinka ta varianta, kdy podezření bylo oprávněné a jak na potforu nic nedokázali, obzvláště když si ty děti vezmou "do parády" psychologové a pokud dítě bude tvrdit jedno a dospělý druhé, a psycholog řekne že dítěti věří, odsoudí toho obžalovaného bez ohledu na to, že je to slovo proti slovu.
fenix

Plyšáčku oba jsme nadtrdlí? Sám píšeš, že jednorožec nemá svá tvrzení jak dokázat a přesně o to mi tu celou dobu jde, prostě mi to jeho tvrzení a nepochopení vadí, proto se mu to snažím vysvětlit, ikdyž to nemá cenu. A štve mě že se nikdo nepřidal na začátku. Hlavně že ty všemu rozumíš. Zase važ slova.

Jednorožče ty jsi prostě úplně mimo, pořád řešíš něco jiného než je zneužítí, které si někdo vymyslel. To že se něco nepotvrdilo, neznamená, že si někdo něco vymyslel, tak to konečně pochop. A pokud tvrdíš, že já to nemám jak dokázat tak ty taky ne.
Jednorožec píše:I tohle je nesmysl podezření musí být "důvodné"
Blbe u té statistiky se jasně uvádí, že šetření probíhá u každého nahlášení, ale až obvinění je u případů, kdy policie nalezla důkazy/svědectví o možném zneužívání. A 77% obžalovaných je odsouzeno.

Srovnej si to v hlavě a pak něco piš. Mě už to dohadování s tebou taky leze na nervy, ale rozhodně neuznám ty tvoje nesmysly jen aby byl klid.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

fenix píše:Plyšáčku oba jsme nadtrdlí? Sám píšeš, že jednorožec nemá svá tvrzení jak dokázat a přesně o to mi tu celou dobu jde, prostě mi to jeho tvrzení a nepochopení vadí, proto se mu to snažím vysvětlit, ikdyž to nemá cenu. A štve mě že se nikdo nepřidal na začátku. Hlavně že ty všemu rozumíš. Zase važ slova.
Fenixy ty jsi prostě úplně mimo, pořád neřešíš nic co by ukazovalo na data o zneužítí, které si někdo vymyslel, a ignoruješ nadřazená data. To že se něco nepotvrdilo, znamená, že to není pravda a část z toho si někdo evidentně vymyslel, tak to konečně pochop. A já na rozdíl od tebe mohu alespoň něco doložit.

fenix píše: Blbe u té statistiky se jasně uvádí, že šetření probíhá u každého nahlášení, ale až obvinění je u případů, kdy policie nalezla důkazy/svědectví o možném zneužívání. A 77% obžalovaných je odsouzeno.
Bereš si jen co se ti hodí, jen zhruba 1/10 případů končí nepodmíněně odsouzena a nařízeným léčením zbytek tedy evidentně vůbec nebyl o prokázaném zneužití dítěte.

Srovnej si to v hlavě a pak něco piš. Mě už to dohadování s tebou taky leze na nervy, ale rozhodně neuznám ty tvoje nesmysly jen aby byl klid.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Nepodmíněné odsouzení vypovídá jen o závažnosti činu; to neznamená, že ti, kdo dostali podmínku, byli odsouzeni za vyymyšlený čin. A léčení dostávají jen deviantní pachatelé, tedy značná menšina pachatelů.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.