Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevraždě
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1527 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Re: Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevra
Při uzavírání známek (a zrovna minulý týden jsme uzavírali) mě vždycky tak trochu děsí představa toho, že někomu dám nějakou "špatnou" známku a on půjde a kvůli ní se zasebevraždí. Kdyby se to stalo, mockrát bych si to vyčítal, a někdy je to hrozně složité, jsou různé introvertní děti, které víc řeší v sobě uvnitř a na kterých není moc poznat, co se v nich děje. A taky se to občas stává, že kvůli špatné známce se někdo zabije. I když za to může spíš rodina a její přístup, než učitel. Nicméně... taky mě to děsí, a zrovna letos mám kvůli pár osobám takovou trochu noční můru z toho, že by se to mohlo stát. A pokud by se to stalo... nejspíš do konce života bych se ptal: Nedalo se tomu nějak předejít? Nemohl jsem já tomu nějak předejít? Nemohl jsem udělat něco navíc, než co bylo jen mou "povinností"?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Rozumím co asi chtěl Kasz říct, ale porovnat se to nedá. Ve "vraždící" roli by vtom případě byla rodina, učitel tohle moc ovlovnit nemůže. Ale může dát příliš dobrou známku, a jaksi způsobit že dítě bude studovat díky dobrému prospěchu lepší školu než na jakou intelekčně má, a pak se v dospělosti stane logopedkou.... 

-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 554 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Když jsem četl, jak holčičky kreslily oběšeného tatínka a tatínka v rakvi, bylo mi do breku. A když si představím, že by se něco podobného stalo mě nebo v blízké rodině ....
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Bože ...to je hrozné. Blížime sa k dobe, v ktorej si deti budú robiť čo chcú, budú si viac dovolovať na svojich rodičov, pretože tí sa ich budú báť dotknúť čo i len prstom aby o nich neprišli. A deti? - "Skus mi dať facku a udám ťa"... 

-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dnes je článek v Právu na titulní straně. Zřejmě se později objeví i na Novinkách.

-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1171 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 27. 1. 2015, 17:28:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn do závorky zdroj.
Důvod: Doplněn do závorky zdroj.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Nevím co na to napsat.Ten otec byl určitě dost psychicky labilní,jinak by to neudělal.Ale aspoň to ukazuje,naco já už tady dost dlouho poukazuju a to je křivé obvinění které povede k tragédii a už je to tady.
Podobných případú bylo víc,kde došlo ke křivému obvinění ohledně údajnému sexuálnímu zneužívání ale ted to vedlo asi k první sebevraždě.
Já už si říkám,co budu dělat až budu já táta od dítěte.Múžu ještě pohladit své dítě na veřejnosti nebo musí už člověk opustit Evropu aby nemusel mít strach z doví čeho.Člověk si pořídí dítě a oni mu ho k vúly malichernosti vezmou.
Obětí jsou všichni ale nejvíce na to doplatí děti.
Podobných případú bylo víc,kde došlo ke křivému obvinění ohledně údajnému sexuálnímu zneužívání ale ted to vedlo asi k první sebevraždě.
Já už si říkám,co budu dělat až budu já táta od dítěte.Múžu ještě pohladit své dítě na veřejnosti nebo musí už člověk opustit Evropu aby nemusel mít strach z doví čeho.Člověk si pořídí dítě a oni mu ho k vúly malichernosti vezmou.
Obětí jsou všichni ale nejvíce na to doplatí děti.
-
- Administrátor
Nemusíš být labilní, aby ses pokusil o sebevraždu. I Věra Jourová by o tom mohla říct své, kdy při neoprávněné vazbě v cele už už málem sebevraždu spáchala --> http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186000189-13-komnata/212562210800023-13-komnata-very-jourove/

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Je to hrozná tradegia
chcel by som vedieť čo sa odohrávalo v hlave tej pošuchanej logopedičky (a to som povedal ešte velmi milo) keď udala na základe takej vypovede otca toho dievčatka. Asi sa dieťa má kúpať samé a keď sa nahodou vo vaničke utopí, hlavne že nemá traumu a maznanie je neprípustné, aky zvrhlí otec by sa maznal so svojim dieťaťom!! A keď sa dieťa v noci bojí alebo si chce len tak lahnúť k rodičom tak ho okamžite poslať preč. Je to predsa nemyslitelné! Je mi z toho dosť nevolno takto zničiť rodinu.. Tych čo sú za toto zodpovedny by mali ísť pred súd a odsúdeny aspoň na 5 rokov, už len za svoju hlúposť. Deťom to otca nevráti ani matka sa lahšie nevyrovná so stratou manžela, ale toto by nemalo byť odignorované.

-
- Administrátor
To stejné v Blesku:
Koupal dceru, obvinili ho z pedofilie! Zoufalý táta se pak oběsil (Blesk.cz)
Pomiňme špatně použitý pojem "pedofilie", stále je mi ještě ze včerejška při pročítání textu špatně...
Tady ještě Extra.cz:
Tragédie české rodiny: Kvůli špatně vyhodnocené informaci o pedofilii si otec vzal život (Extra.cz)
Koupal dceru, obvinili ho z pedofilie! Zoufalý táta se pak oběsil (Blesk.cz)
Pomiňme špatně použitý pojem "pedofilie", stále je mi ještě ze včerejška při pročítání textu špatně...
Tady ještě Extra.cz:
Tragédie české rodiny: Kvůli špatně vyhodnocené informaci o pedofilii si otec vzal život (Extra.cz)

-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- Dal: 638 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Jen ať o tom píší.
Konečně si snad lidi uvědomí, jak zhoubná je pedofilofobie.
Snad si zítra alespoň někteří dají větší pozor, než se pokusí někoho obvinit.
A kdo, třeba i normálně sexuálně orientovaný, dělá se svými dětmi přílišné "čuňačinky", třeba to omezí.
Konečně si snad lidi uvědomí, jak zhoubná je pedofilofobie.
Snad si zítra alespoň někteří dají větší pozor, než se pokusí někoho obvinit.
A kdo, třeba i normálně sexuálně orientovaný, dělá se svými dětmi přílišné "čuňačinky", třeba to omezí.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 27. 1. 2015, 19:53:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
Vite, já dnes dvacet minut mluvil s paní logopedkou a věci se jeví trochu jinak. Chápu matku holčiček. Je zdrcená tím co se stalo ale článek je napsaný velmi špatně. Proč? Je to pojmutý jednostranně z matčiny strany. Pí. logopedky se nikdo neptal na nic. Ona není chudák? Co když ten muž svou dceru opravdu zneužíval? Nebyl by to právě ten důvod k sebevraždě, poslední z jeho sobeckých skutků?
Vždyť zneužít dítě je jedna nejsobetčtějších věcí co znám.
Paní magitra mě ubezpečila, že není hloupá aby udávala někoho za takovou blbost jako uvedla v tomto článku matka holčičky. Samozřejmě mi memohla říct co holčička řekla a já to chápu (je vázána mlčenlivostí).
Také to nebyla ona kdo podával trestní oznámení to je vysloveně lež, byl to psycholog co dítě vyšetřil. Tak to je asi vše co jsem k tomu chtěl ješte napsat.
Vždyť zneužít dítě je jedna nejsobetčtějších věcí co znám.
Paní magitra mě ubezpečila, že není hloupá aby udávala někoho za takovou blbost jako uvedla v tomto článku matka holčičky. Samozřejmě mi memohla říct co holčička řekla a já to chápu (je vázána mlčenlivostí).
Také to nebyla ona kdo podával trestní oznámení to je vysloveně lež, byl to psycholog co dítě vyšetřil. Tak to je asi vše co jsem k tomu chtěl ješte napsat.
Naposledy upravil(a) dodo dne úterý 27. 1. 2015, 20:03:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- Dal: 638 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
No vidíš, Dodo. Trochu jsem tušil, že v tom budou mít prsty spíše zase média a že logopedka opravdu není hloupá. Viz. mé poděkování za vyjádření Fenixe výše.
To je přesně ono, podle toho jak je napsaný článek to vypadá jasně a ještě líp se na to pak nadává, ale ono je to tam popsaný jen z jedný strany a nevíme z toho stejně nic kdo opravdu co řekl a jak to celé bylo.
-
- Administrátor
Další článek v Blesku:
Oběsil se kvůli nařčení z pedofilie: Jeho dvě dcerky mu nosí plyšáky (Blesk.cz)
Od 13 hod. má být i nějaký chat s dětským psychologem, dole pod článkem je agitace. Nějaký vhodný dotaz by tam mohl zaslat, třeba Gabriel nebo někdo, pokud byste měli čas.
Oběsil se kvůli nařčení z pedofilie: Jeho dvě dcerky mu nosí plyšáky (Blesk.cz)
Od 13 hod. má být i nějaký chat s dětským psychologem, dole pod článkem je agitace. Nějaký vhodný dotaz by tam mohl zaslat, třeba Gabriel nebo někdo, pokud byste měli čas.

-
- Na trestné lavici
OK ... Zeptám se, jestli by případná otcova pedofilie byla na překážku tomu, aby s dětmi byl, pokud by ty děti nezneužíval.
-
- Administrátor

-
- Na trestné lavici
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Poslal jsem jim tam připomínku k "obvinění z pedofilie", jsem zvědav jestli to alespoň opraví..
Jinak mi to přijde jako naprosto otřesná ukázka dohnání člověka k sebevraždě ( a to i tehdy, kdy bezprostřední příčina mohla být jiná)...
Jinak mi to přijde jako naprosto otřesná ukázka dohnání člověka k sebevraždě ( a to i tehdy, kdy bezprostřední příčina mohla být jiná)...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci) - Příspěvky: 1699
- Dal: 1098 poděkování
- Dostal: 2054 poděkování
Až na mě příště Helča zavolá ze sprchy, ať vezmu ručník a jdu jí pomoct do koupelny bráškovi vysušit vlásky a tělíčko, řeknu jí, že nemůžu, protože v dnešní době už ani příslušník mužského pohlaví nemůže vkročit do místnosti s nahým dítětem z jeho vlastní rodiny. Natož sprchy! Co kdybych se náhodou rozhodl, že ho jako normální člověk utřu osuškou i "tam dole" a na zadečku a nenechám ho tam mokrého? No to by bylo přece hrozné, vždyť to je zneužití!
K tomuto nemám sílu se pořádně vyjádřit. Je mi smutno z toho, že se něco takového neděje už jen v USA, ale dorazilo to i k nám do Čech.
K tomuto nemám sílu se pořádně vyjádřit. Je mi smutno z toho, že se něco takového neděje už jen v USA, ale dorazilo to i k nám do Čech.