Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevraždě

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1527 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Re: Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevra

Nový příspěvek od Kasz »

Při uzavírání známek (a zrovna minulý týden jsme uzavírali) mě vždycky tak trochu děsí představa toho, že někomu dám nějakou "špatnou" známku a on půjde a kvůli ní se zasebevraždí. Kdyby se to stalo, mockrát bych si to vyčítal, a někdy je to hrozně složité, jsou různé introvertní děti, které víc řeší v sobě uvnitř a na kterých není moc poznat, co se v nich děje. A taky se to občas stává, že kvůli špatné známce se někdo zabije. I když za to může spíš rodina a její přístup, než učitel. Nicméně... taky mě to děsí, a zrovna letos mám kvůli pár osobám takovou trochu noční můru z toho, že by se to mohlo stát. A pokud by se to stalo... nejspíš do konce života bych se ptal: Nedalo se tomu nějak předejít? Nemohl jsem já tomu nějak předejít? Nemohl jsem udělat něco navíc, než co bylo jen mou "povinností"?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Rozumím co asi chtěl Kasz říct, ale porovnat se to nedá. Ve "vraždící" roli by vtom případě byla rodina, učitel tohle moc ovlovnit nemůže. Ale může dát příliš dobrou známku, a jaksi způsobit že dítě bude studovat díky dobrému prospěchu lepší školu než na jakou intelekčně má, a pak se v dospělosti stane logopedkou.... *fuck*
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 554 poděkování
Dostal: 717 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Když jsem četl, jak holčičky kreslily oběšeného tatínka a tatínka v rakvi, bylo mi do breku. A když si představím, že by se něco podobného stalo mě nebo v blízké rodině ....
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Bože ...to je hrozné. Blížime sa k dobe, v ktorej si deti budú robiť čo chcú, budú si viac dovolovať na svojich rodičov, pretože tí sa ich budú báť dotknúť čo i len prstom aby o nich neprišli. A deti? - "Skus mi dať facku a udám ťa"... :'(
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Dnes je článek v Právu na titulní straně. Zřejmě se později objeví i na Novinkách.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1171 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 27. 1. 2015, 17:28:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn do závorky zdroj.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Nevím co na to napsat.Ten otec byl určitě dost psychicky labilní,jinak by to neudělal.Ale aspoň to ukazuje,naco já už tady dost dlouho poukazuju a to je křivé obvinění které povede k tragédii a už je to tady.

Podobných případú bylo víc,kde došlo ke křivému obvinění ohledně údajnému sexuálnímu zneužívání ale ted to vedlo asi k první sebevraždě.

Já už si říkám,co budu dělat až budu já táta od dítěte.Múžu ještě pohladit své dítě na veřejnosti nebo musí už člověk opustit Evropu aby nemusel mít strach z doví čeho.Člověk si pořídí dítě a oni mu ho k vúly malichernosti vezmou.

Obětí jsou všichni ale nejvíce na to doplatí děti.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Nemusíš být labilní, aby ses pokusil o sebevraždu. I Věra Jourová by o tom mohla říct své, kdy při neoprávněné vazbě v cele už už málem sebevraždu spáchala --> http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186000189-13-komnata/212562210800023-13-komnata-very-jourove/
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

Je to hrozná tradegia :( chcel by som vedieť čo sa odohrávalo v hlave tej pošuchanej logopedičky (a to som povedal ešte velmi milo) keď udala na základe takej vypovede otca toho dievčatka. Asi sa dieťa má kúpať samé a keď sa nahodou vo vaničke utopí, hlavne že nemá traumu a maznanie je neprípustné, aky zvrhlí otec by sa maznal so svojim dieťaťom!! A keď sa dieťa v noci bojí alebo si chce len tak lahnúť k rodičom tak ho okamžite poslať preč. Je to predsa nemyslitelné! Je mi z toho dosť nevolno takto zničiť rodinu.. Tych čo sú za toto zodpovedny by mali ísť pred súd a odsúdeny aspoň na 5 rokov, už len za svoju hlúposť. Deťom to otca nevráti ani matka sa lahšie nevyrovná so stratou manžela, ale toto by nemalo byť odignorované.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

To stejné v Blesku:

Koupal dceru, obvinili ho z pedofilie! Zoufalý táta se pak oběsil (Blesk.cz)

Pomiňme špatně použitý pojem "pedofilie", stále je mi ještě ze včerejška při pročítání textu špatně...

Tady ještě Extra.cz:

Tragédie české rodiny: Kvůli špatně vyhodnocené informaci o pedofilii si otec vzal život (Extra.cz)
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
Dal: 638 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jen ať o tom píší.
Konečně si snad lidi uvědomí, jak zhoubná je pedofilofobie.
Snad si zítra alespoň někteří dají větší pozor, než se pokusí někoho obvinit.
A kdo, třeba i normálně sexuálně orientovaný, dělá se svými dětmi přílišné "čuňačinky", třeba to omezí.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 27. 1. 2015, 19:53:36, celkem upraveno 1 x.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Vite, já dnes dvacet minut mluvil s paní logopedkou a věci se jeví trochu jinak. Chápu matku holčiček. Je zdrcená tím co se stalo ale článek je napsaný velmi špatně. Proč? Je to pojmutý jednostranně z matčiny strany. Pí. logopedky se nikdo neptal na nic. Ona není chudák? Co když ten muž svou dceru opravdu zneužíval? Nebyl by to právě ten důvod k sebevraždě, poslední z jeho sobeckých skutků?
Vždyť zneužít dítě je jedna nejsobetčtějších věcí co znám.
Paní magitra mě ubezpečila, že není hloupá aby udávala někoho za takovou blbost jako uvedla v tomto článku matka holčičky. Samozřejmě mi memohla říct co holčička řekla a já to chápu (je vázána mlčenlivostí).
Také to nebyla ona kdo podával trestní oznámení to je vysloveně lež, byl to psycholog co dítě vyšetřil. Tak to je asi vše co jsem k tomu chtěl ješte napsat.
Naposledy upravil(a) dodo dne úterý 27. 1. 2015, 20:03:23, celkem upraveno 1 x.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
Dal: 638 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

No vidíš, Dodo. Trochu jsem tušil, že v tom budou mít prsty spíše zase média a že logopedka opravdu není hloupá. Viz. mé poděkování za vyjádření Fenixe výše.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

To je přesně ono, podle toho jak je napsaný článek to vypadá jasně a ještě líp se na to pak nadává, ale ono je to tam popsaný jen z jedný strany a nevíme z toho stejně nic kdo opravdu co řekl a jak to celé bylo.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Další článek v Blesku:

Oběsil se kvůli nařčení z pedofilie: Jeho dvě dcerky mu nosí plyšáky (Blesk.cz)

Od 13 hod. má být i nějaký chat s dětským psychologem, dole pod článkem je agitace. Nějaký vhodný dotaz by tam mohl zaslat, třeba Gabriel nebo někdo, pokud byste měli čas.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

OK ... Zeptám se, jestli by případná otcova pedofilie byla na překážku tomu, aby s dětmi byl, pokud by ty děti nezneužíval.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Komentář Hany Mudrové:

Pro a proti (blog.respekt.ihned.cz)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Poslal jsem jim tam připomínku k "obvinění z pedofilie", jsem zvědav jestli to alespoň opraví..

Jinak mi to přijde jako naprosto otřesná ukázka dohnání člověka k sebevraždě ( a to i tehdy, kdy bezprostřední příčina mohla být jiná)...
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1098 poděkování
Dostal: 2054 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Až na mě příště Helča zavolá ze sprchy, ať vezmu ručník a jdu jí pomoct do koupelny bráškovi vysušit vlásky a tělíčko, řeknu jí, že nemůžu, protože v dnešní době už ani příslušník mužského pohlaví nemůže vkročit do místnosti s nahým dítětem z jeho vlastní rodiny. Natož sprchy! Co kdybych se náhodou rozhodl, že ho jako normální člověk utřu osuškou i "tam dole" a na zadečku a nenechám ho tam mokrého? No to by bylo přece hrozné, vždyť to je zneužití!

K tomuto nemám sílu se pořádně vyjádřit. Je mi smutno z toho, že se něco takového neděje už jen v USA, ale dorazilo to i k nám do Čech.