Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevraždě

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1714 poděkování
Dostal: 3596 poděkování

Re: Koupu se s tatínkem. Nevinná dětská věta vedla k sebevra

Nový příspěvek od Kasz »

Jak píše Plyšáček, citace slouží k tomu, aby se dal vypíchnout text uživatele, na který reaguješ. Kopírovat celý příspěvek nemá smysl, jen zabírá místo v databázi.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

iDnes.cz: Partnerka oběšeného zažaluje učitelku, která udala zneužívání

Právníci Marty J. z Nýrska, jejíž partner se oběsil údajně kvůli podezření, že zneužívá dceru, chystají trestní oznámení na speciální pedagožku Dominiku Bezděkovou. Ta jako první pojala podezření na možné zneužívání dítěte. Podle právníků se provinila tím, že zveřejňovala citlivé informace o případu. Pedagožka ale tvrdí, že obvinění jsou absurdní.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ten člověk je po smrti, nikdo už nezjistí jak to bylo, takže teď se všichni mohou tvářit, že vlastně měli pravdu a za nic nemohou.
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne pátek 13. 3. 2015, 22:52:57, celkem upraveno 1 x.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Jednorozec
Registrovaný uživatel

O tom si myslím že jsou tam jakási "zvířátka" a pak dopsané poznámky od dospělé osoby.
Takhle bych tam mohl napsat cokoliv, třeba že prase je paní učitelka, nebo zvíře v televizi o kterém byla zrovna reportáž, nebo že se jedná o sousedovic psa který pokousal toho našeho.
Navíc ty posudky byly vypracovány dodatečně, tj. až poté co se stal malér...
A i v tom posudku je jasně uvedeno, že souhlasí s jejím jednáním ale toto jednání popisuje jinak než ona psycholožka, tj. uvádí, že na ně dítě nasměrovala...
a co je hlavní prohlášení matky dítěte se neshoduje s tím co tvrdí ta psycholožka. Například to že matka za ní šla kvůli špatné komunikaci s dospělými. Co si pak o tom mám myslet?
Buď celou dobu lže matka. A proč by to dělala, když podle psycholožky za ní sama zašla a všechny takto kontaktovala dobrovolně atd?
Nebo mlží psycholožka, které někde udělala chybu a nechce ji přiznat.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

iDnes.cz: Bála jsem se o život, říká psycholožka ke kauze oběšeného otce v Nýrsku

Speciální psycholožka Dominika Bezděková přišla s podezřením na zneužívání holčičky z Nýrska. Na její doporučení dívku vyšetřila soudní znalkyně, která pak vše oznámila policii. Podezřelým byl otec holčičky, který se pod tíhou událostí oběsil. Kvůli četným vyhrůžkám psycholožka dostala policejní ochranu.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

U takového případu přílišná medializace ničemu nepomůže. Hlavně tady ty ze začátku nepravdivé informace jen ublíží. Ať už Bezděkové nebo dětem.

Myslíte si, že tenhle případ odradí lidi od toho, aby upozornili na případné špatnosti?
To je jednoznačné. Lidé se budou bát. Potvrzují to i profesionálové, kteří mne oslovili. A vinu nesou jednoznačně média.

To jsem si taky říkal, že se na to spousta lidí raději vykašle, aby neměli problémy.

Jinak udělali v článku chybu, kterou už naštěstí opravili.
Původně jsme v titulku i na začátku textu nazvali Dominiku Bezděkovou speciální psycholožkou, správný termín ale zní speciální pedagožka. Za chybu se čtenářům omlouváme. Redakce.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Přijde mi zvláštní, kdo by ji měl jako vyhrožovat, pokud obvinila právem? Lidé nemají potřebu se angažovat na obranu někoho koho neznají a je označen za úchyla. Spíše naopak.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Když se to podá tak, že dotyčný je hodný tatínek a žádný úchyl, lidé se klidně angažovat mohou.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

A co když skutečně byl hodný tatínek a lidí ho znali a ti "hrubější" proto takto reagují?
fenix

Jednorožče nečteš diskuze na novinkách nebo idnesu? Lidi se hned vyjadřují k věcem o kterých nic nevědí, ale to tady na webu taky.
Jak označovali Bezděkovou tady ze začátku co? Stejně jako ti co by po případu znásilnění holčičky věšeli pedofila. A znali ji snad? Všichni jsou ovlivnitelní.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Neznali jí a proto jí těžko mohou vyhrožovat. Navíc tohle lidé dělají jen v případech, kdy se jich to nějak přímo dotýká, nikoli na základě toho že někde něco četli..

Mimochodem je vcelku irelevantní nakolik dotyčnou osobu znáš (dokonce to někdy může být na škodu). důležitá jsou fakta. A tady samozřejmě každý vychází z toho co se dozví z médií a to jak ze strany matky dětí tak ze strany oné "speciální pedagožky". A popravdě na tom dost věcí "smrdělo" a spousta informací teré uváděla si odporovala.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jednorozec píše:Neznali jí a proto jí těžko mohou vyhrožovat. Navíc tohle lidé dělají jen v případech, kdy se jich to nějak přímo dotýká, nikoli na základě toho že někde něco četli..
Nesouhlasím, lidé jednoduše mohou vyhrožovat ve věci, která se jich netýká, člověku, kterého osobně neznají (stačí, že mají kontakt). A dělo se to právě v tomto případě.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

V celé této kauze je jediný "viník" a původce všeho zlého, veškerých nedorozumění a konfliktů: MÉDIA. Sprostá, lživá a bulvární média. Na ně ať se obrátí hněv davů. Jakékoliv hodnotící soudy o jednotlivých aktérech mi přijdou poněkud nevýznamné a zavádějící.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Jednorozec píše: Důležitá jsou fakta. A tady samozřejmě každý vychází z toho co se dozví z médií a to jak ze strany matky dětí tak ze strany oné "speciální pedagožky". A popravdě na tom dost věcí "smrdělo" a spousta informací teré uváděla si odporovala.
Myslíš fakta z médií? Ty fakta, co od začátku uváděli nepravdivě na základě toho co jim řekla matka? A pak se ukázalo že je to jinak?
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Co se ukázalo, že je to jinak?
Viděl jsem reportáž s matkou, to není výtvor médií, to co řekla sedělo s tím co se psalo a bylo to naživo. No a pak jsem viděl reportáž s onou pedagožkou a ta tvrdila něco zcela jiného a to mluvila i o matce (tedy o něčem co šlo ověřit). A všechny informace od pedagožky byly dodatečně postupně "doplněny" jak se snažila řešit vlastní nezáviděníhodnou pozici.
Média zamotala informace o tom kdo ona pedagožka vůbec byla a o tom zda a jak někoho kontaktovala ale sled událostí přímo nezměnila.

Mimochodem i ta kresba tady je velice podezřelá. Jak je možné že dítě nakresli věechny postavy jedním stylem (nohy jako čáru, "kopyta", chlupatý ocas, a misto hlavy celou hurní půlku trupu. A "divoký prase" nakreslí už normálně tj. hlavu (navíc najednou správně z profilu) i ocas.
A to ani nemluvím o asociaci "sahá oslíkovi na ocásek", jakej "ocásek" na hočičce??
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Informace od pedagožky v médiích následovaly až s hodně velkým zpožděním po informacích od matky. A mezitím měla spousta lidí dávno jasno.
fenix

Jednorozec píše:Co se ukázalo, že je to jinak?
Ty první články byly psaný jen podle informací od matky a pak se ukázalo, že je to jinak.

Uvedli, podle toho co jim řekla matka, že případ nahlásila logopedka, které holčička řekla jen že ji tatínek koupe a spí s nim v posteli.

Logopedka totiž na sklonku loňského roku oznámila policii, že má podezření ze sexuálního zneužívání dívky jejím otcem. Sociální odbor rodičům okamžitě děti odebral a na šestačtyřicetiletého otce nastoupila kriminálka.

Tohle všechno vzniklo na základě dvou návštěv u logopedky, která přítele udala kvůli tomu, že dceru myje ve vaně a lehá si k ní do postele.

Zdroj:http://www.novinky.cz/domaci/359917-v-cesku-jako-v-norsku-odebrani-deti-dohnalo-otce-k-sebevrazde.html

Až pak po nějaké době se ukázalo, že je to jinak. Žádná logopedka, ale speciální pedagožka. Případ nahlásila až soudní znalkyně po vlastním sezení s holčičkou a jak potvrdila i policie, rozhodně to nebylo kvůli společnému koupání. A to okamžité odebrání dětí byl jen pořadavek, aby se s nima nestýkal jen otec.

Vše začalo tak, že matka pětileté dcerky Lucinky, Marta Jungová, v listopadu 2014 sama vyhledala Mgr. Dominiku Bezděkovou a přála si, aby se její dceři věnovala. Není pravdou, že na logopedii, jak mylně uvedla některá média, ale kvůli komunikačním potížím s dospělými.

Policii kontaktovala následně až soudní znalkyně z oboru psychologie, která samozřejmě také dítě vyšetřila. Kriminální policie seznala a vyhodnotila, po sdělení soudní znalkyně, situaci jako závažnou a zahájila vyšetřování.

Tato uvedená fakta také podpořil svým vyjádřením šéf klatovské kriminálky Antonín Šmíd, který pro média uvedl, že Bezděková konala jednoznačně a naprosto pouze svoji zákonnou povinnost a také potvrdil, že policii opravdu volala až soudní znalkyně, a to na základě svého vlastního šetření. Dodal také, že policie by v žádném případě nezahajovala úkony trestního řízení pouze na základě informace, že se otec koupe s dětmi, čímž naznačil, že kriminalisté pracují s daleko více indíciemi.

Zdroj:http://www.krimi-plzen.cz/a/hloupa-a-zbytecna-stvanice-v-nyrsku-pripomina-stejne-hloupe-hony-na-carodejnice-v-sestnactem-stoleti

Pořád nevidíš žádnou změnu? Nebo věříš jen tomu co říká matka?
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Hmm ale docela si pamatuji vystoupení oné "speciální pedagožky" v tv kde se dušovala, že vše konzultovala s psycholožkou. Tak to tehdy lhala a ve skutečnosti dítě vyšetřila přímo psycholožka?
Stejně tak jsem vyděl vystoupení matky kde jasně říkala kvůli čemu s dítětem na vyšetření šla a rozhodně to nebylo kvůli komunikaci s dospělými...
Přijde mi že bereš za pravdu jen vyjádření jedné strany.
fenix

Ale ona to konzultovala nejdřív i s dvěma psychology , ale holku vyšetřila i ta znalkyně potom a ta to nahlásila. Tak podle tebe si vymýšlí Bezděková, soudní znalkyně i policie? To spíše věřim tomu, že si vymýšlí matka. Už se sice nedozvíme co on dělal, ale u matek to tak je, že svému partnerovi věří a je pochopitelné, že se na ostatní akorát snaží házet špínu a své pravdě bude sama věřit.
Přijde mi že bereš za pravdu jen vyjádření jedné strany. A to ze strany matky.