‚Chci tvé voňavé kalhotky,kolik si účtuješ?’ aneb Fetišismus
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
‚Chci tvé voňavé kalhotky,kolik si účtuješ?’ aneb Fetišismus
‚Chci tvé voňavé kalhotky, kolik si účtuješ?’ Mladé ženy objevily ‚snadný‘ byznys (Lidovky.cz)
Hobby, nebo nemoc?
Sexuologové se už řadu let přou o to, zda má být erotický koníček fetišistů i nadále začleněn mezi sexuální deviace. Odborník Petr Weiss se kloní k názoru, že jde o zcela neškodnou záležitost, zvláště slouží-li k potlačení silné vnitřní touhy po sexuálním vzrušení. Nevidí proto důvod, proč by tito lidé měli být považováni za devianty.
“Své sny realizují v soukromí a nikomu tím neubližují,” vysvětluje. “Pokud člověk svým chováním neohrožuje sebe, ani své okolí a koná dobrovolně, není ho možno nějak odsuzovat, a tím i trestat. To prádlo ovšem nesmí ukrást. Pak by se dopouštěl trestného činu nikoliv za fetišismus, ale za krádež,” říká s tím, že se současná sexuologie k této úchylce staví smířlivě a s nejvetší pravděpodobností ji v nejbližší době vyškrtne ze seznamu nemocí.
Hobby, nebo nemoc?
Sexuologové se už řadu let přou o to, zda má být erotický koníček fetišistů i nadále začleněn mezi sexuální deviace. Odborník Petr Weiss se kloní k názoru, že jde o zcela neškodnou záležitost, zvláště slouží-li k potlačení silné vnitřní touhy po sexuálním vzrušení. Nevidí proto důvod, proč by tito lidé měli být považováni za devianty.
“Své sny realizují v soukromí a nikomu tím neubližují,” vysvětluje. “Pokud člověk svým chováním neohrožuje sebe, ani své okolí a koná dobrovolně, není ho možno nějak odsuzovat, a tím i trestat. To prádlo ovšem nesmí ukrást. Pak by se dopouštěl trestného činu nikoliv za fetišismus, ale za krádež,” říká s tím, že se současná sexuologie k této úchylce staví smířlivě a s nejvetší pravděpodobností ji v nejbližší době vyškrtne ze seznamu nemocí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: ‚Chci tvé voňavé kalhotky,kolik si účtuješ?’ aneb Fetiši
Tak deviace to bude vždy, jen to nemusí být "nemoc"....
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Pokud například GL "nutně" potřebuje použité kalhotky, může je "ukrást" a potom donést nové jako dárek?
Nebo až se bude holčička po nich shánět, vytáhnout ty samé, jen nové?
Nebo jak to "nachystat"?
Možná by šlo nakoupit celý balík nějakých moc hezkých, říct, že jsou od Ježíška, ale jen na jedno použití?
Přece se nebudeme domlouvat s rodiči našich mazlinek, za kolik nám nechají použité kalhotky?!
Nebo jak to "nachystat"?
Možná by šlo nakoupit celý balík nějakých moc hezkých, říct, že jsou od Ježíška, ale jen na jedno použití?
Přece se nebudeme domlouvat s rodiči našich mazlinek, za kolik nám nechají použité kalhotky?!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
No právě že pro fetišistu je nejlepší, když si to domluví.
-
- Na trestné lavici
No u dospělých to jde. Ale co GL a BL? Kdo by to šel řešit s rodiči?Kasz píše:No právě že pro fetišistu je nejlepší, když si to domluví.
-
- Administrátor
A proč ne? Když dotyčný najde chápavého rodiče, kterému se svěří?
-
- Na trestné lavici
Tak bude mít možná i ty vysněné kalhotky. Ale holčičku třeba už neuvidí...Kasz píše:A proč ne? Když dotyčný najde chápavého rodiče, kterému se svěří?
To je natolik choulostivé téma, že buďto by to měl člověk oželet - třeba si je jen půjčit, nebo raději ukrást a s nikým to neřešit. Prostě podle mého je vhodnější ukrást kalhotky za 50 korun a vynahradit to dané rodině jinak, než do toho zasvěcovat mnoho lidí a tím jim třeba i ublížit...
Pokud bych je "potřeboval", asi bych si je jen dočasně půjčil nebo vzal a podstrčil nové. Ideální je nosit kufr s nejrůznějšími druhy kalhotek a při vhodné příležitosti sáhnout a dle kartotéky vylovit z kufru patřičný model a dělat, jakoby nic. To by potom snad krádež nebyla, ne?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Co se týká použitého spodního prádla, může se stát, že to dítě někde zapomene, třeba na návštěvě nebo tak různě.Plyšáček píše:Pokud například GL "nutně" potřebuje použité kalhotky, může je "ukrást" a potom donést nové jako dárek?
Nebo jak to "nachystat"?
Já osobně mám kalhotky rád, ale v podstatě mám rád jakékoliv dětské oblečení pokud je tipicky dětské A spíš asi preferuju teda čisté Ale ani lehce použité nevadí
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Administrátor
Stačí zasvětit rodiče. Sám nevím, jak bych se zachoval, kdyby se mi kamarád svěřil, že by chtěl použité kalhotky mé dcery... ale třeba bych si to nechal vysvětlit, nevím, fakt nevím. Ale zas lepší, než kdyby mi je měl z koupelny krást.Plyšáček píše:To je natolik choulostivé téma, že buďto by to měl člověk oželet - třeba si je jen půjčit, nebo raději ukrást a s nikým to neřešit. Prostě podle mého je vhodnější ukrást kalhotky za 50 korun a vynahradit to dané rodině jinak, než do toho zasvěcovat mnoho lidí a tím jim třeba i ublížit...