Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet (pravda.sk)
"Ide skôr o to, ukázať, že pedofília sa vo väčšine prípadov nerovná sexuálnemu zneužívaniu detí,“ povedala v rozhovore pre DokRevue režisérka."
Zajímalo by mě, jestli Veronika tuhle větu skutečně přesně tak, jak je napsaná řekla. Je to možné. Ale pokud ano, je to přece jenom trochu zavádějící věta. Pedofilie se nikdy nerovná sexuálnímu zneužívání dětí.
Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet
No, v rozhovorech publikovaných na DokRevue to neřekla.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
No, koukám, že i tam to vlastně řekla trochu nešikovně, a tedy Slováci to převzali z Dok.Revue dobře:
"Spíše jde o to, ukázat, že mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním dětí opravdu v 90 % případů není rovnítko a že tato podoba lásky s sebou nese řadu jiných konotací."
Zdroj: http://www.dokrevue.cz/clanky/o-pedofilech-bez-predsudku
Jinými slovy vyjádřila, že "v 10% tam to rovnítko je".
"Spíše jde o to, ukázat, že mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním dětí opravdu v 90 % případů není rovnítko a že tato podoba lásky s sebou nese řadu jiných konotací."
Zdroj: http://www.dokrevue.cz/clanky/o-pedofilech-bez-predsudku
Jinými slovy vyjádřila, že "v 10% tam to rovnítko je".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Koukám, že zrovna tu klíčovou větu jsem přehlédl.