Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet

Nový příspěvek od Kasz »

Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet (pravda.sk)

"Ide skôr o to, ukázať, že pedofília sa vo väčšine prípadov nerovná sexuálnemu zneužívaniu detí,“ povedala v rozhovore pre DokRevue režisérka."

Zajímalo by mě, jestli Veronika tuhle větu skutečně přesně tak, jak je napsaná řekla. Je to možné. Ale pokud ano, je to přece jenom trochu zavádějící věta. Pedofilie se nikdy nerovná sexuálnímu zneužívání dětí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Česko posiela na Berlinale kontroverzný Danielov svet

Nový příspěvek od simgiran »

No, v rozhovorech publikovaných na DokRevue to neřekla.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

No, koukám, že i tam to vlastně řekla trochu nešikovně, a tedy Slováci to převzali z Dok.Revue dobře:

"Spíše jde o to, ukázat, že mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním dětí opravdu v 90 % případů není rovnítko a že tato podoba lásky s sebou nese řadu jiných konotací."
Zdroj: http://www.dokrevue.cz/clanky/o-pedofilech-bez-predsudku

Jinými slovy vyjádřila, že "v 10% tam to rovnítko je".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Koukám, že zrovna tu klíčovou větu jsem přehlédl.