Homosexualita nieje vrodená

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Homosexualita nieje vrodená

Nový příspěvek od kredenc »

Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Homosexualita nieje vrodená

Nový příspěvek od Plyšáček »

Dostáváme se do dobrodružného období, kdy z médií se již nic pravdivého (všeobecně) nedozvíme a budeme odkázáni na vlastní zkušenost a sdílení s přáteli.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Aniž bych to četl, tak bych rád poukázal na to, že hlavnespravy je přesně ten server, co nám na Prague Pride 2013 přiřkl transparenty "Souložím s holkama" (který nesl gynekofilní J. X. Doležal) a "Pravda vítězí".
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

To jsis přečíst mohl je to jen nějaká obšlehnutá studie z roku 2002 a docela zajímavá mimochodem :D
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Už jen nadpis je zavádějící. Pokud vím vědci netvrdí, že je vrozená ve smyslu "máš ji v genech" ale že je dána vývojem plodu a může mít genetické predispozice...
Jinými slovy narodíš se s jinou sexualitou a nic s tím neuděláš ale nezdědíš ji po předcích.
a tohle: K tejto téme sa najnovšie vyjadrila aj organizácia PFOX, ktorá združuje rodičov a priateľov gejov a bývalých gejov, ktorí sa z homosexuality vyliečili
mě dorazilo...
Nikdo nikdy žádného homosexuála nevyléčil maximálně ho donutil chovat se heterosexuálně. A těch "vyléčených" je mi líto....
Už jen argumenty toho "odborníka" jsou postavené nahlavu. Tvrdí, že dvojčata by musela být nutně obě homosexuální a že ve skutečnosti je to "jen" 11-14% šance.
I pouhým selským rozumem je jasné, že pokud by geny a těhotenství neměli na homosexualitu vliv tak šance že i druhé dítě bude homosexuální by musela být 3x -4x menší (odpovídající výskyty homosexuálů v populaci)!
To mu nepřijde divné???

Tak přišel na to že aby tam byla vrozenost že výskyt musí být 100% vždyť stačí jen určitá šance že jev během vývoje nastane....

Přijde mi to jako umnělá demagogie.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Jednorozec píše:Nikdo nikdy žádného homosexuála nevyléčil maximálně ho donutil chovat se heterosexuálně. A těch "vyléčených" je mi líto....
A proč by ti jich bylo líto? K možnosti vyléčení se z homosexuality se stavím podobně skepticky jako ty. Nicméně existují homosexuálové, kteří homosexuálním stylem života žít z nějakých důvodů nechtějí. Slyšel jsem o případech, kdy homosexuál zanechal svého stylu života a vstoupil to heterosexuálního vztahu, a tento heterosexuální vztah hodnotil jako uspokojivý.

Z vlastní zkušenosti vím, že ani sexualita pedofila se změnit nedá, ale že někteří pedofilové jsou schopni se adaptovat a žít v uspokojivém vztahu se stejně starou partnerkou. A to navzdory tomu, že sexuologická diagnóza zůstává nezměněna, a že se nemění nic ani na výsledcích PPG vyšetření.

Osobně si nepřipadám jako politováníhodný člověk. Naopak se na fóru počítám mezi ty štastnější.

Když to v některých případech jde u pedofilů, proč by to nemohlo jít u homosexuálů?
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Co je to "homosexuální styl života"? Konzervativní kruhy tím většinou označují flámování po gay klubech, promiskuitu, AIDS ... Titíž lidé by mluvili o zneužívání dětí jako o "pedofilním stylu života".
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Inu, já žiji v současnosti naprosto "pedofilním způsobem života" a přesto nikomu neubližuji.

Dle mých poznatků je každá sexuální orientace "vrozená", tedy dána již při vývoji plodu - z materialistického hlediska.

Z duchovního hlediska můžeme uvažovat o další inkarnaci duše, která je již takto orientována z minulého života. Dle některých úvah se orientace mění postupně napříč inkarnacemi a rozhodující je svobodné zaměření pozornosti a hledání zalíbení v určitém druhu objektu. Duše se postupně přeorientovává na něco nového, pro ni přitažlivého (něčím ji to oslovuje, případně nemá v daném časovém úseku jiné volby a tak si zvyká) a tím obohacuje životní zkušenost Boha - a kosmická hra je díky tomu pestřejší a zajímavější.

Záleží na každém jinak orientovaném člověku, co se svým životem udělá... zda svoji variaci využije ku prospěchu celku či ji zneužije k dočasnému uspokojení osobních tělesných pudů.

Vadí mi přílišné propagování homosexuality (pochody za homosexualismus) a přílišné tabuizování a mytizování pedofilie.
A pak tisíce nesmyslných, rádoby "vědeckých", článků na podobná témata...
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

No dobře, omlouvám se za nepřesnou formulaci. Když to tak vezmu, pokud by se za pedofilní styl života dalo pokládat to, že pravidelně navštěvuji pedofilní fóra, že se přátelím a stýkám s jinými pedofily a že se svůj volný čas snažím trávit s dětmi, tak potom pedofilním stylem života žiji také :D

Vlastně co jiného by pedofilní styl života měl být :)

Takže opravuji formulaci: Slyšel jsem o případech, kdy homosexuál ve svém životě skoncoval s homosexuálními vztahy a homosexuálními sexuálními vztahy, vstoupil do heterosexuálního vztahu, a tento heterosexuální vztah hodnotil jako uspokojivý, a to i po sexuální stránce.

Jinak na rozdíl od Plyšáčka nejsem schopen říct, jestli jsem pedofilem od narození, ale od dvanácti let mohu s jistotou konstatovat, že ano.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Daniel:
No já zase třeba slyšel o mužích kteří během několika let strávených ve vězení žili s mužem, spali spolu atd.
Ale tvrdit o nich, že se z nich stali homosexuálové bych si nedovolil...
Byli prostě donuceni svým okolím se přizpůsobit. Po propuštění, tj. v okamžiku kdy si mohli skutečně svobodně vybrat, si zase našli ženu. Ten člověk se nezměnil, nedokáže se zamilovat, může mít rád jako kamaráda, ale to není totéž...
Spousta pedofilů má naopak výhodu v tom, že je mohou přitahovat (i když méně) i dospělé ženy.