Mediální přívlastky pedofilie

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Mediální přívlastky pedofilie

Nový příspěvek od Kasz »

Už jsme párkrát narazili na články, ve kterých se objevil nějaký důmyslně vymyšlený přívlastek, který se týkal pedofilů nebo pedofilie. Články by to chtělo dohledat, ale nyní jsem našel nový pojem: Elitní pedofilie ->

Elitní pedofilie: Co mají společného vévoda z Yorku a Bill Clinton? (svobodnenoviny.eu)

Elitní pedofilie je Achillovou patou Nového světového řádu. Elitní pedofilie je překvapivě rozšířená.

Tuším, že jedním z dalších přívlastků byl "vrchní pedofil"... a další a další. Najdete je? :)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 472 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Mediální přívlastky pedofilie

Nový příspěvek od Jeremy »

Skutečností je, že mnozí pachatelé pedofilie nejsou stinní muži žijící v sešlých hotelech, ale jsou ve skutečnosti pilířem naší komunity.
Vysoko plodný článok. Pôvodne som myslel, že to len prebehnem, ale začítal som sa a neľutujem :D

Ale zarazila ma tá diskusia pod článkom. To je nejaká hra, alebo sú niektorí ľudia skutočne schopní bezvýhradne uveriť všetkému, čo sa niekde napíše?

Človek sa učí celý život a ja som sa práve naučil, že debatovať s ľuďmi na internete môže byť zaujímavé, ale nikdy nevieš, či to nie sú páchatelia alebo satanisti. Začnem si na vás dávať lepší pozor... ;D
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Co kluci nesedí to na někoho z vás.... To slovo elitní pedofil :D
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Možná existuje spolek vlivných lidí (politici,umělci) kteří využily svého vlivu a PENĚZ a dělají nějaké párty s dosti mladými dívkami,třeba Berlusconi nebo ten Vévoda z Yorku ale s pedofílií jak si ji já představuji to nemá vůbec nic společnýho. V některých zemích můžete být označen za pedofila když má člověk sexuální styk se 14 letou dívkou a dostane se do počítaše jako "sexuální kriminálník" aby každý věděl,jestli jejich souded není třeba pedofil.

Pokud v některých zemích zaplatí někdo za sex se 17 letou ženou tak se múže opět dotyčný dostat do počítačové evidence jako "sexuální kriminálník".

O údajné pedofilii jak píší svobodnenoviny.eu se nejedná ale spíše o hebofílii.