Byl jsem pedofilem už ve školce :)

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Byl jsem pedofilem už ve školce :)

Nový příspěvek od Hranicar »

Znáte to, když nemůžete usnout, a tak jen tak ležíte ve tmě a hlavou vám víří myšlenky a nahodile se vybavují různé věci?
Tak se mi takhle z ničehož nic vynořilo pár vzpomínek z doby, kdy mi bylo tak pět. Na to, jak jsem si tehdy často představoval takové příběhy - představoval jsem si, že jsem dospělý a že zažívám všelijaká dobrodružství s nějakým malým klukem. Co z toho vyvodit? Asi nic moc. Vlastně je to logické, není se čemu divit. Ale docela mě pobavilo, když jsem si uvědomil, že jsem jako pětileté dítě snil o tom, že jsem dospělý pedofil :D
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Re: Byl jsem pedofilem už ve školce :)

Nový příspěvek od MR_Xguard »

No hele. Já jsem jako malý si hrál s panenkami a chtěl jsem to před ostatními utajit. Tož tak nějak.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Sem se hodí mé školkové osahávání z tématu Plyšáčkovo mládí:
Plyšáček píše:Ležel jsem na lehátku vedle jedné milé holky a začali jsme zajímavé průzkumy. Nepamatuji si vše, tak jen uvedu to, co mi zůstalo v paměti. Odkrývali jsme se - a prohlíželi. Dokonce jsme se i osahávali a já se jí ptal, jak se "to" jmenuje. Řekla mi něco dost divného (kačenka myslím, nebo co - už nevím). Jak a zda moc sahala na mě, nevím. Ale pamatuji si, že jsem ji celkem slušně osáhl já a že se mi to líbilo. Dodnes mi v paměti silně utkvěla vzpomínka na vůni na mé ruce, která tam zůstala od kačenky. Opravdu silný okamžik mého života. Jinak tuto průzkumnici jsem nikdy srdcem nemiloval. Bylo by jistě zajímavé položit si otázku, zda tato situace posílila mé vrozené sklony či zda jsem se již i v tomto choval "jinak" než gynekofilní vrstevníci. (Pokud Vás tato příhoda vzrušila, omlouvám se. Snad to nemůže nikdo považovat za DP.)
Myslím, že pedofilem jsem od narození. Od školky jistě. Jinam nepatřím.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[smazáno]
Marco Freeman

Marco Freeman píše:Takže se přidávám, také pedofil odmala...
Abych svoje tvrzení podložil, dnes jsem se prohrabával věcmi a objevil nečekaně pár věcí ze ZŠ. V páté třídě jsem dostal poznámku: "O přestávkách chodí k žákům nižších ročníků a podezřele často jim kupuje v automatu pití." :D
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

já zase měl v 8 letech představu jak brutálně znásilním spolužačku dokonce jsem si to zapisoval.....
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Marco Freeman píše:Abych svoje tvrzení podložil, dnes jsem se prohrabával věcmi a objevil nečekaně pár věcí ze ZŠ. V páté třídě jsem dostal poznámku: "O přestávkách chodí k žákům nižších ročníků a podezřele často jim kupuje v automatu pití." :D
A ja som bol v tom, že poznámky sa dávajú za nevhodné chovanie... *dont_know*
Jedine teda, že by šlo o automat na plechovkové pivo... *drink*
Marco Freeman

Byl jsem trochu kvítko, když jsem se choval podezřele, bralo se to automaticky jako pokus o lumpárnu. :)
enterlogin
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Dal: 3 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od enterlogin »

Ve školce se mi kluci ještě nelíbili. To bylo tak brzo, že jsem si to neuvědomoval. Ale už tak v 7,8 letech se mi začali líbit. Na základce ve třídě jsem měl pár spolužáků, který byli opravdu nádherný kutíci. Úplně snový. A v těch letech jsem už taky znal rozkoše svýho těla - hodně brzo jsem na to přišel. A ve fantazijích jsem na tyhle kluky myslel. Když jsem byl na o prázdninách na táboře a byli tam bezva kluci, tak to bylo taky fajn. Vlastně to byla nejhezčí doba mýho života. Jenže to jsem zjistil až o hodně později. Kdyby mohl člověk omládnout a vrátit se do těch dob - to by bylo něco. No nic. Ahoj.