Dnešní reportáže v Událostech ČT
Kontroverze kolem kastrace deviantů
Chirurgická kastrace – Česko kvůli ní kritizuje Evropská unie: tvrdí, že je nehumánní a mrzačí. Někteří tuzemští sexuologové ale namítají, že řešení je ve většině případů správné.
Podmínky kastrace
Jaké podmínky musí být splněny, aby byla nařízena kastrace?
Kontroverze kolem kastrace deviantů
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Kontroverze kolem kastrace deviantů
kritizuje Evropská unie: tvrdí, že je nehumánní a mrzačí
Ano svým způsobem "zmrzačí" Ale to i každá amputace, či spousta operací mozku atd. Pokud je to zmrzačení menší zlo než to nechat být tak to podle mne nehumánní není ani omylem...
Ano svým způsobem "zmrzačí" Ale to i každá amputace, či spousta operací mozku atd. Pokud je to zmrzačení menší zlo než to nechat být tak to podle mne nehumánní není ani omylem...
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne úterý 20. 1. 2015, 14:29:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1756 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
V Právu byl v sobotu článek na první straně s nadpisem "Kastrace úchylů vzdor Evropě nezakážeme", hlásila mi to mamka. Snad mi to schová a nebo se to časem objeví na netu: http://www.pravo.cz/minule/
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Kdyby jsme se podívaly do přírody tak tam jsou skoro všichni samci sexuální úchyláci a kolikrát nepřestanou být dotěrní u samice dokud nedostanou to co chtějí.
Samozřejmě lidští samci taky patří k živočichúm na této planetě a mnozí si neuvědomují že lidé mají jiné zákony než zvířátka .
U některých nevyléčitelných pedofilních či u heterosexuálních sadistú,bych podle stupně jejich možnému selhání,doporučil kastraci.
Jinak nevím proč se kritizuje Česká republika zato,že doporučuje kastraci u sexuálních násilníkú.Co vím tak v jiných zemích,se provádí kastrace na vlastní žádost taky.
Samozřejmě lidští samci taky patří k živočichúm na této planetě a mnozí si neuvědomují že lidé mají jiné zákony než zvířátka .
U některých nevyléčitelných pedofilních či u heterosexuálních sadistú,bych podle stupně jejich možnému selhání,doporučil kastraci.
Jinak nevím proč se kritizuje Česká republika zato,že doporučuje kastraci u sexuálních násilníkú.Co vím tak v jiných zemích,se provádí kastrace na vlastní žádost taky.