Povzdech

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 143 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Povzdech

Nový příspěvek od Tsu »

Ahoj, dlouho jsem sem nic nepsal. Je mi 22, jsem hebefil (možná i pedofil, kdo ví...). Přiznám si to... Proto mě vytáčí postoj jednoho "kamaráda", který se veřejně přiznal, že by chtěl si zkusit něco s 15kou. Že ho láká, že by byl její první a že chce aby k němu vzhlížela a tak. (prostě mezi řádky že by měl tu "mladou naivní" ). Taky může mít jakoukoliv (dospělou) holku na kterou si ukáže. Teď má teda 19ti letou "přítelkyni" která vypadá na 15 (jemu je 24) a prohlásil něco ve smyslu že jí nesmí moc začít mít rád.....Jsem tu já, co si uvědomuje, že že sex s dítětem (ikdyž jí třeba už 15 bylo) neni to nejlepší pro ní, kdo má výčitky, když se zamiluje do 13 letý...a pak někdo jako on...kdo je víc? No taky chci říct, že neni důležitý, kdo nás vzrušuje, ale jak se k tomu stavíme. Možná bych se měl jít učit, tenhe příspěvek píšu tak trochu jako prokrastinaci *book*
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Povzdech

Nový příspěvek od Hranicar »

Tenhle pocit mám poměrně často, když vidím, jaké vztahy všichni okolo mě provozují. Když vidím, kolik lidí jen hraje takové divadýlko, chtějí si pouze užít a tím to končí. Tím spíš mi přijde absurdní to, že někomu přijde zvrácené, když miluju nedospělou osobu, ale zároveň mi na ní nesmírně záleží. Nu což, pánové, my jsme vyvolení. Někdo musí udržovat čistou lásku v této době :)
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Člověk aspoň rychle pozná lidi, u kterých je na prvním místě sex, a stejně tak na místě druhém a třetím. Láska naprosto mimo, jen mít jistou "podložku na spaní". Hodně heterosexuálů už deficit lásky a život jen o sexu považuje za tak normální, až je to skutečně smutné.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj Tsu :) A teraz si predstav, že si do tej holčiny zamilovaný. Ten pocit čo máš je asi dvojnásobne tažší s tím, že je tam pridaný ešte pocit strachu,úzkosti a bezmocnosťi :)

Hrozné je aj to, keď tvoje dievčatko má chalana, ktorý sa jej páči ale ty velmi dobre vieš, čo to je za človeka, ako zmýšla a o čo mu ide a tvoje dievčatko to nechce počuť, pretože je zaslepené láskou k nemu a nevidí to, čo by inak videla a mala vidieť...vičíta ti uplne všetko a dokonca sa može stať aj to, že sa prestane stebou baviť a začne sa ti vyhýbať...

Všetko to je normálne u pubertálnych detí, pretože rastú, vyvíjajú sa. Prichádzajú lásky, sklamania a znova lásky, plač, sklamania....a my?... My to/ju musíme nechať tak.. proste nechať ju ísť si za svojím šťastím. Potlačiť slzy, bolesť, usmiať sa pohladiť ju po tvári a povedať tú hrozne tažkú vetu na vyslovenie "Buď šťastná" ....

Ani jednu vec ktorú som napísal som nezažil.. ale velmi dobre viem, že zažijem... pretože milujem a bojím sa o nu. Samozrejme chcem aby bola šťastná ale ako to býva v tomto blbom svete.. šanca, že si najde normálneho chalana, ktorý ju bude milovať tak ako ja je taká minimálna, že sa tomu ani nedá uveriť...
Strach, že natrafí na magora, ktorému ide iba o sex a o nič iné a ona podlahne a neskor bude z toho neštastná a citiť sa ako podvedená/zneužita.. bude hladať útechu v druhom ktorý ako zistí, tiež je na prd pretože mu ide o sex... čo može viesť k tomu, že sa s dievčatka tak milého a tak dobrého stane buď devka (jedno či v očiach verejnosti alebo povahovo) alebo velmi citlivá bytosť, ktorá hlada svojho princa.. ale na to sme tu potom mi aby sme mohli utešiť a pomocť že?.. :)

Raz mi povedala, že sa nebude meniť koli chalanovi, že ked ju chalan nemá rád takú aká je tak nech sa strčí a že meniť sa koli nemu by bolo zbytočné :)

To ma velmi potešilo ale ajtak mám o nu strach. Síce menši ako som mal ale stále mám ...

Sigmund Frieud (neviem či som to meno napísal správne) raz povedal - "Celý luský život sa točí okolo sexuality" ...

Láska zaniká. Skoro všetkým chalanom..čo sú normálne orientovaný ide iba o to aby si zašukali. Discotéky, bary vhodné na lov naivných pipiek....Chalan má dievčatá ako devky v dnešnej dobe. Stačí keď počúvam svojho otca alebo jeho kamošov ako o nich rozprávaju a je mi ztoho na grc. Čím dalej tím viac som presvedčený o tom, že chalani maju dievčatá ako nástroj svojej sexuality inými slovami na sex...handry, devky...

:D musel som sa aj trošku smiať keď mi otec raz povedal že sa mám vykašlať na lásku pretože láska neexistuje. Že čo si myslím kto mi bude žehliť a prať, umývať hrnce, variť... - Tu je presne jasné o čo im ide a začínam silno pochybovať, že si moju mamu bral z lásky podla týchto rečí asi nie...

Je mi do plaču keď nemožem byť štastný, že nemožeme byť štastný...Ano je krásne byť pedofilom. Ten pocit keď ste s nejakou holčičkou je na nezaplatenie ale tak rozmýšlam, že presne taký pocit by som mal asi aj keby som bol normálne orientovaný a bol by som s nejakým dievčaťom alebo ženou...

Akosi som sa rozpísal ... Zhrniem to asi takto -

My musíme nechať svoje lásky ísť... musíme ich nechať ísť si za svojím šťastím. Ony si musia prejsť tímto nazvyme to "zlým" aby boli odolnejšie viac otvorené oči aby mali a menej naivné. Brány detstva sa za nimi zatváraju a stávaju sa z nich ženy a aby sa z nich tie ženy stali musia si prejsť tímto.
Viem je to pre nás moc tažke. Je to velmi bolestivé ale mi nezmožeme nič. Je to ich život.. ich cesta....
Možeme možno iba utešiť keď si nebude vedieť rady alebo keď ju nechá a pojde za inou....

Pri takomto pomyslení nám puká srdce a máme pocit, že ich strácame ale to nemusí byť vždy pravda. Mi musíme byť viacej silný a nad to sa povzniesť... Tažko sa mi o tom píše nieto ešte predstavuje.. Všetci ktorý sme zamilovaný do holčičky/kutíka si buď tímto prechádzame alebo budeme prechádzať jedno je isté musíme ju/ho nechať ísť aj keď nám z toho celého puká srdce

Ukončím to jedním velmi pekným citátom od Wiliama Shakespeara -

"Sú bolesti, v ktorých človek iba sám si môže pomôcť, a silné srdce sa chce iba na svoju silu spoľahnúť."

... v našom prípade musí....
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Zaujímavá debata.
Vlastne s vami všetkými súhlasím, dokonca aj s trošku nadsadenou Hranicarovou úvahou ;)
Bolo by ale celkom zaujímavé pozorovať, koľko z nás "vyvolených" by plynule zapadlo do plochého davu, ak by sa narodili s normálnou, väčšinovou orientáciou. Ako tak uvedomelý pedofil je odsúdený hladať uspokojenie inak, než cez neviazané sexuálne radovánky, takže sme tlačení do role moralizujúcich milovníkov. Sex aj čistá láska poskytujú človeku uspokojenie. S tým rozdielom, že budovanie sexuálneho vzťahu býva oveľa jednoduchšie a poskytuje rýchlejšiu odmenu, aj keď možno nie tak trvácu, ako je tomu pri láskyplnom vzťahu.

Rozumiem všetkému, čo ste tu okomentovali a súhlasím, ale znepokujúce pre mňa je, že netuším, do akej miery je u mňa tento postoj plodom slobodnej vôle, či len výsledkom vtisnutej trasy s menším odporom.
Tsu
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 143 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Nový příspěvek od Tsu »

Mathiasi, úplně souhlasim. Úpně si ten pocit bezmoci dokážu představit. To je možná ještě horší, než jí ztratit úplně. Takhle bych viděl, jak je s někym, kdo to s ní nemyslí vážně. Jak se (dřív, nebo pozdějc) začne trápit. Když si najde někoho normálního, tak se můžu utěšovat tim, že je vlastně šťastná. .....radši si nic nepředstavovat *wall*