Pohlavní orgány v pořadu pro děti? Televize hasí skandál (aktualne.cz)
Kreslený klip, v němž poskakují a tancují penisy a vaginy a který nedávno odvysílala švédská veřejnoprávní televize SVT v rámci programu pro děti, rozvířil debatu v této skandinávské zemi. Objevil se dokonce návrh televizi kvůli vzdělávacímu klipu zažalovat, napsala agentura DPA.
Pohlavní orgány v pořadu pro děti?
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Pohlavní orgány v pořadu pro děti?
Klip bych stáhl.
Veřejnost bych upozornil a ujistil, že je to jistě práce devianta.
Společnost bych předem upozornil na to, že další úlety by mohly dopadnout nějakou žalobou.
Jinak hezká melodie.
Obrázkem celých těl bych začal. Skoro nikoho nenapadne, co to je za tvary. Pokud ta označení již neslyšeli...
Ještě, že při tom tanci vedle sebe do sebe nevjíždějí...
Jinak si natolik vážím buchtiček (viz. mé předchozí příspěvky) i docela našich penisů, že mi to přijde nedůstojné a děti si hned budou myslet, že to mají jen na hraní. Vlastně dost podpora masturbačních tendencí.
Klip končí zvoláním:
"Vagina is cool, baby I love you."
Co k tomu dodáte?
To by ani nejujetější peďáček v našich zemích nesložil. Mazec nad mazec.
Ty lidi jsou ujetější a ujetější. Za chvíli abychom se o děti prali!
Veřejnost bych upozornil a ujistil, že je to jistě práce devianta.
Společnost bych předem upozornil na to, že další úlety by mohly dopadnout nějakou žalobou.
Jinak hezká melodie.
Obrázkem celých těl bych začal. Skoro nikoho nenapadne, co to je za tvary. Pokud ta označení již neslyšeli...
Ještě, že při tom tanci vedle sebe do sebe nevjíždějí...
Jinak si natolik vážím buchtiček (viz. mé předchozí příspěvky) i docela našich penisů, že mi to přijde nedůstojné a děti si hned budou myslet, že to mají jen na hraní. Vlastně dost podpora masturbačních tendencí.
Klip končí zvoláním:
"Vagina is cool, baby I love you."
Co k tomu dodáte?
To by ani nejujetější peďáček v našich zemích nesložil. Mazec nad mazec.
Ty lidi jsou ujetější a ujetější. Za chvíli abychom se o děti prali!
-
- Na trestné lavici
- Dal: 11 poděkování
Ja se na to tešim at to prijde co nejdriv abyc hmoch prakticky legalne učit deti sex
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 507 poděkování
No tahle výchova od dětství je pro mne taková rozpolcená záležitost.
Jednak si myslím že na sexu není nic špatného ani ošklivého a dětem opatrně podané vědomosti neublíží, ba naopak připraví je na pubertu. Navíc tabuizování podporuje negativní náhled na cokoli co by v sobě kombinovalo sex a dítě (což má dopad na pedofilii jako hrom že :0) ).
Na druhou stranu to objevování tajuplného sexu v pubertě, zkoumání erotických časopisů sebe a spolužaček atd. to si myslím, že má taky něco do sebe a zase o to ty děti připravíme.... No, ale na druhou stranu v dnešní době internetu a erotiky na každém rohu už o to z velké části jsou připraveni tak jako tak...
Jednak si myslím že na sexu není nic špatného ani ošklivého a dětem opatrně podané vědomosti neublíží, ba naopak připraví je na pubertu. Navíc tabuizování podporuje negativní náhled na cokoli co by v sobě kombinovalo sex a dítě (což má dopad na pedofilii jako hrom že :0) ).
Na druhou stranu to objevování tajuplného sexu v pubertě, zkoumání erotických časopisů sebe a spolužaček atd. to si myslím, že má taky něco do sebe a zase o to ty děti připravíme.... No, ale na druhou stranu v dnešní době internetu a erotiky na každém rohu už o to z velké části jsou připraveni tak jako tak...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Tohle mi přijde ujeté.
Za prvé, nejsem si jistý, jestli je vážně natolik nutné ty děti v tomhle směru až tolik vzdělávat. Myslím, že se to v dnešní době velmi často dozvědí samy - a tak nějak instinktivně, když k tomu prostě samy dospějí. Ale tohle se tu už rozebíralo jinde.
Za druhé - to video je naprosto zbytečné. Vzdělávací přínos nulový. Že mají kluci a holčičky mezi nohama něco jiného, to každé dítě zjistí celkem snadno. Jára Cimrman byl výjimkou. Kdyby tam nebylo to umístění na těle, tak ani nevím, jestli by dítě poznalo, na co se vlastně dívá.
Když jsem byl malý, rodiče to udělali tak, že mi koupili takovou knížku. Nevím, jak se jmenovala, ale byla podle mě perfektní. Všechno okolo sexu i početí tam bylo velmi pěkně a citlivě ukázáno na kreslených obrázcích. Nic nechutného, nic pohoršujícího, přitom to celou věc dokonale vysvětlovalo.
Za prvé, nejsem si jistý, jestli je vážně natolik nutné ty děti v tomhle směru až tolik vzdělávat. Myslím, že se to v dnešní době velmi často dozvědí samy - a tak nějak instinktivně, když k tomu prostě samy dospějí. Ale tohle se tu už rozebíralo jinde.
Za druhé - to video je naprosto zbytečné. Vzdělávací přínos nulový. Že mají kluci a holčičky mezi nohama něco jiného, to každé dítě zjistí celkem snadno. Jára Cimrman byl výjimkou. Kdyby tam nebylo to umístění na těle, tak ani nevím, jestli by dítě poznalo, na co se vlastně dívá.
Když jsem byl malý, rodiče to udělali tak, že mi koupili takovou knížku. Nevím, jak se jmenovala, ale byla podle mě perfektní. Všechno okolo sexu i početí tam bylo velmi pěkně a citlivě ukázáno na kreslených obrázcích. Nic nechutného, nic pohoršujícího, přitom to celou věc dokonale vysvětlovalo.