Rodiče v Klášterci pořizují dětem čipy. SMS oznámí, zda jsou ve škole (idnes.cz)
Základní školy v Klášterci nad Ohří zavádějí bezpečnostní systém na sledování dětí. Spočívá v tom, že školáci při příchodu a odchodu přiloží svůj osobní čip ke čtečce u vchodu a ta pošle esemesku jejich rodičům. Služba je dobrovolná a placená, řada rodičů má ale o zapojení do projektu zájem.
Lidé v Klášterci totiž mají stále v paměti zářijový případ devítileté dívky, kterou cestou ze školy znásilnil a zavraždil vzdálený příbuzný (poslední vývoj v případu zde).
Žáci v kláštereckých školách oznamují svůj příchod čipem. (Události v regionech ČT)
Podle mě je to totální blbost (a to mě napadlo mnohem horší slovo), která je úplně na nic a nic to stejně neřeší, ani v uvedeném případu by to dítěti nepomohlo.
Jediná věc co na tom bude zřejmě zajiímavá je výdělek, vystrašení rodiče si budou pěkně platit za pocit "bezpečí", ale bude jim to k ničemu.
Rodiče v Klášterci pořizují dětem čipy
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Re: Rodiče v Klášterci pořizují dětem čipy.
Totálně padlé na hlavu a úplně k ničemu.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1733 poděkování
- Dostal: 3605 poděkování
Re: Rodiče v Klášterci pořizují dětem čipy
Přesně tak. Svému dítěti bych nepořídil žádný čip. Musí si zažít svou svobodu, čas a pohyb prostorem bez dohledu a mít za něj sám zodpovědnost. Když se bude něco dít, je plno možností, jak se takové situaci "ubránit". Když jsem si hrál jako malý před barákem na dvorku, věděl jsem, že se mamka občas podívá z okna, aby zkontrolovala, jestli jsem v pořádku. Taky jsem moc dobře věděl, kde už mě nevidí a taky jsem moc dobře věděl, že mimo zorný úhel nesmím zůstávat moc dlouho. Kromě jiného mě to i těšilo, že se mamka zajímá a občas vykoukne, a zároveň mi to dávalo svobodu za tím rohem dělat v podstatě cokoliv. Pocit, že mě pořád někdo sleduje, by mi nebyl příjemný. A do života by mě nenaučil mít zodpovědnost za svůj čas a pohyb a taky třeba můj vlastní pocit, že mi rodiče věřili a že jsem nezklamal jejich důvěru, i když si to neměli jak ověřit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 507 poděkování
První co mně napadlo, je že ty rodiče musejí být pěkně zmanipulovaný, když zaplatí 100kč měsíčně zanic...
Pokud bych už opravdu chtěl vědět kde dítě je, tak existují aplikace monitorující polohu mobilu. To že si "pípnu" příchod a odchod ze školy mi pomůže jak??
Pokud bych už opravdu chtěl vědět kde dítě je, tak existují aplikace monitorující polohu mobilu. To že si "pípnu" příchod a odchod ze školy mi pomůže jak??
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Je to jako se vším. Mafiánská spolupráce médií, podnikatelů a mocipánů.
Nejprve je nutno člověka vystrašit, znejistit a psychicky rozhodit, protože takový člověk je potom lépe manipulovatelný - ideální konzument a volič.
Jsem rád, že to taky ostatní vidíte a že pedofilové jsou inteligentní.
Nejprve je nutno člověka vystrašit, znejistit a psychicky rozhodit, protože takový člověk je potom lépe manipulovatelný - ideální konzument a volič.
Jsem rád, že to taky ostatní vidíte a že pedofilové jsou inteligentní.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1733 poděkování
- Dostal: 3605 poděkování
Ale ona bude i spousta inteligentních rodičů, ale o těch jak by vypadal článek?
ŠOK: Rodiče z Klášterce nemají zájem o ochranu svých dětí, čipy jim nepořídí!
ŠOK: Rodiče z Klášterce nemají zájem o ochranu svých dětí, čipy jim nepořídí!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Většina rodičů o to zájem neměla, ale mluví se jen o těch co zájem měla, protože ty znamenají výdělek a zblbnutí pro další, i redaktorka na ČT mi přišla, jako že si o tom myslí, že je to blbost a i všichni co jsem o tom mluvil dneska si myslí to samé, tedy, že je to úplně k ničemu.
Nadruhou stranu neodsuzuju rodiče co do toho šli, sice zblblí kravinou a strachem, ale určitě to nemyslí špatně a dělají to aby ochránili své dítě.
Nadruhou stranu neodsuzuju rodiče co do toho šli, sice zblblí kravinou a strachem, ale určitě to nemyslí špatně a dělají to aby ochránili své dítě.