Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)

VIDEA slouží ke sdílení odkazů na volně dostupná videa, která vyhovují pravidlům komunity. Odkazy na videa zobrazující reálné osoby mohou obsahovat jedině osoby veřejně známé či na veřejnosti se prezentující, které jsou v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
  3. Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
litllem66
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Dal: 3 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)

Nový příspěvek od litllem66 »

jak se vám líbí?
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:48:22, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Známé provokativní video. :) Já se radši kouknu na videa, kde nikdo nic nepředstírá.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
corniis

Nový příspěvek od corniis »

Já na to narazil právě až dnes (včera), kdy mi to bylo doporučeno známou. Jelikož v současné době sleduju trochu jinou hudební scénu, jsem vždycky úplně vděčný za něco takového. Zbožňuju netradičně a "klasice-se-vymykající" ztvárněná umění a tohle je pro mě úplný orgasmus (obrazně řečeno).
Nehledě na Maddie (ona malá tanečnice), ta choreografie sama o sobě je pro mě něco nadpřirozeně omamného a bylo by supr vidět i dospělou ženskou v její roli. Nutno podotknout, že některé prvky té choreografie jsou ryze "dětského rázu", stvořeny přímo pro ni, ty by se daly pro dospělou tanečnici vynechat.

A co se týče songu samotného, o tom ani nemluvím. Prostě masterpiece a tečka. Sia je neskutečně talentovaná ženská s božským hlasem v těle a tak průzračnou textařinou, že se mi chce brečet. Z téhle husí kůže se budu dostávat ještě dlouho.
litllem66
Registrovaný uživatel

corniis píše:Já na to narazil právě až dnes (včera), kdy mi to bylo doporučeno známou. Jelikož v současné době sleduju trochu jinou hudební scénu, jsem vždycky úplně vděčný za něco takového. Zbožňuju netradičně a "klasice-se-vymykající" ztvárněná umění a tohle je pro mě úplný orgasmus (obrazně řečeno).
Nehledě na Maddie (ona malá tanečnice), ta choreografie sama o sobě je pro mě něco nadpřirozeně omamného a bylo by supr vidět i dospělou ženskou v její roli. Nutno podotknout, že některé prvky té choreografie jsou ryze "dětského rázu", stvořeny přímo pro ni, ty by se daly pro dospělou tanečnici vynechat.

A co se týče songu samotného, o tom ani nemluvím. Prostě masterpiece a tečka. Sia je neskutečně talentovaná ženská s božským hlasem v těle a tak průzračnou textařinou, že se mi chce brečet. Z téhle husí kůže se budu dostávat ještě dlouho.
co třeba tohle, ta je přeci jen starší, ale na tu Maddie fakt nemá :D

nebo http://www.youtube.com/watch?v=sVcH8d03I7g .... ale ten originál je nádhernej...neumím to popsat jako ty, ale jsem na tom stejně *crazy*
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:50:47, celkem upraveno 2 x.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

12letá Maddie Ziegler - Přijde vám videoklip pedofilní?

Nový příspěvek od MarkM »

Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:51:57, celkem upraveno 1 x.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: 12letá Maddie Ziegler - Přijde vám videoklip pedofilní?

Nový příspěvek od Deda »

Já jsem tam nic pedofilního nenašel, možná jsem se špatně koukal ale jako agresor mi spíš připadala ta holka.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
observer
Na trestné lavici
Dal: 11 poděkování

Nový příspěvek od observer »

Perfektne video konečne natačaju videa s detmi.

Už by to chcelo len viac nasilnosti a krve ako fo filme kickass.

Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Hodně podivný klip.
Nevím, komu se zpěvačka omlouvala. Koho se to dotklo.
Zřejmě v tom má hodně prsty i režisér.
Různé výmluvy, proč to je takové, jaké to je, mě moc nedojímají.
Dle mého natočili přesně to, co chtěli. Už minulý klip byl neobvyklý. Dle mého spíše připravoval "půdu" pro tento.

Samotný tanec je opravdu velice působivý a vpravdě výrazový - hodně vyjadřuje emoce.
Oba jsou skvělí tanečníci, ona má i hezkou figuru.
U něj si všimněte, kde všude je zpocený (snad je to pot).
Pozice na zemi, zvláště ta "shora vrhací" (2:41-2:45) jsou jasně erotického rázu.

Takže za mě: Kontroverzní klip s neoddiskutovatelnými erotickými až sexuálními prvky, ne snad přímo pedofilní - ona se moc dětsky nechová. Snad jen od 3:43 do 4:02 - nejpřiblblejší část choreografie.
Poslední půl minuta bez hudby je hodně zoufalá...
Vůbec se nedivím, že tento klip mnoha lidem může vadit.

Ale tvůrci to tak chtěli mít. Žádná zvířátka...
Nebo snad zvířátka, která se chtějí rozmnožovat - a nějak jim to úplně nejde, jelikož jsou trochu na nervy z uvěznění...
Jinak jsem rád, že tento klip vznikl...

Všimněte si rovněž počtu shlédnutí. A poměrně malého počtu negativních hodnocení.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

To video už nemohu na youtube najít...
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

No podla toho, čo si predstavujú ludia pod pojmom "pedofilné" .. možno spojivo - klec, holčička, dospelý muž a ich povedzme hra vzbudzuje u ludí taký pocit. A keď si spoja ešte k tomu názov piesne je to pre nich čisto pedofilné. Ja si nedovolím tvrdiť, či je to pedofilné alebo nie iba napíšem, že sa mi ten klip páči :)

Pieseň ani tak moc nie ako samotný klip. Maddie Ziegler je velmi šikovná holčina :)
Klip piesne "Chandelier" sa mi páči viac ako tento, ale tento tiež nie je zlý ...
V tomto ako aj v tom predtím (Chandelier) je lahký nádych erotiky. Napr v minute 2:42 keď sa plazí po zemi chrbtom dozadu a on predkom oproti a skonči nad nou :) to je moc pekné... ale je jej tam viacej. Ja by som to asi zhrnul ako Plyšáček:
Plyšáček píše:Kontroverzní klip s neoddiskutovatelnými erotickými až sexuálními prvky, ne snad přímo pedofilní
Na klipe, čo sa mi nepáči je záver. Ale to asi všetkým.

Inak v skutočnosti bez tej paruky vyzerá ovela krajšie.

Neviem to tvrdiť s istotou ale myslím, že jej sestra je Mackenzie Zeigler alias Mack Z ... :)
Naposledy upravil(a) Mack dne pátek 19. 11. 2021, 12:21:43, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Zmazané nefunkčné odkazy.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3669 poděkování

Re: 12letá Maddie Ziegler Přijde vám videoklip pedofilní?

Nový příspěvek od Kasz »

Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:56:41, celkem upraveno 1 x.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Pokud neni zmalovaná a nemá paruku, tak je moc pěkná. :)
Jinak to jako pedofilní můžou nazvat jen "normálové", snad ze strachu z toho, že se jim líbí 12ka, ovšem zmalovaná tak, že se pedofilům ani nelíbí.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Na videu se mi líbí ta holčička. Na nějaké tanečky nejsem, takže to mi nic neříká a nic co by evokovalo pedofilii tam nevidím...
litllem66
Registrovaný uživatel

lidé v tomto erotickém snímku nevidí nic pedofilního, protože pod pojmem pedofil vidí zrůdu co znásilňuje a vraždí malé děti....
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Tak jsem zkusil odkaz 1. videa někomu poslat přes facebook. To normálně popadáte. napřed jsem musel vyplnit captchu, jestli jej fakt chci poslat no a potom ten, co komu ten odkaz přišel a klikl na něj, dostal tuhle zprávu:
Je nám líto, ale došlo k problému s tímto odkazem:
Teď můžete pokračovat na tento web, nebo se vrátit na stránku, na které jste byli.
Nezapomeňte, že byste měli otevírat odkazy jenom ze zdrojů, kterým důvěřujete.
Plyšáček
Na trestné lavici

Já jsem zase bývalému spolužákovi, který o mně kdysi něco hlásil o pedofilovi, musel na FB vysvětlovat, že ten klip je poněkud kontroverzní a nevhodný. Skoro se se mnou hádal v komentářích pod videem, že na tom nic nevhodného nevidí... No nejsem nějaký divný? :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Jo jsi divný. :D
Jednorozec
Registrovaný uživatel

I ten druhý klip se mi líbí, protože jsou tam sexy holky. Ale tanci moc nerozumím ani ho nevyhledávám (hudba docela jde). Kdyby tam totéž tančili kluci asi by se mi to ani nelíbilo.
Plyšáček
Na trestné lavici

Také toto je čistě dívčí styl tance. Kluci by potřebovali zcela jiné sestavy a museli by se jinak projevovat. Jinak by působili přihřátě.
Plyšáček
Na trestné lavici

Zlatý klip Elastic Heart.

Při zpracovávání tématu Jazzové tanečnice jsem narazil mimo jiné také na toto video.
Perverzní, nevhodné, skoro na žalobu.
Rozhodně se mi nelíbí.
Jasné sexuální a sado-masochistické prvky.
Způsob, jak krotitelku chytají na závěr za stehna, jen potvrzuje nevhodnost celého vystoupení.
Věřím, že toto pedofil nevytvořil.