jak se vám líbí?
Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 40
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)
jak se vám líbí?
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:48:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Sia - Chandelier (Maddie Ziegler, *2002)
Známé provokativní video.
Já se radši kouknu na videa, kde nikdo nic nepředstírá.

Já na to narazil právě až dnes (včera), kdy mi to bylo doporučeno známou. Jelikož v současné době sleduju trochu jinou hudební scénu, jsem vždycky úplně vděčný za něco takového. Zbožňuju netradičně a "klasice-se-vymykající" ztvárněná umění a tohle je pro mě úplný orgasmus (obrazně řečeno).
Nehledě na Maddie (ona malá tanečnice), ta choreografie sama o sobě je pro mě něco nadpřirozeně omamného a bylo by supr vidět i dospělou ženskou v její roli. Nutno podotknout, že některé prvky té choreografie jsou ryze "dětského rázu", stvořeny přímo pro ni, ty by se daly pro dospělou tanečnici vynechat.
A co se týče songu samotného, o tom ani nemluvím. Prostě masterpiece a tečka. Sia je neskutečně talentovaná ženská s božským hlasem v těle a tak průzračnou textařinou, že se mi chce brečet. Z téhle husí kůže se budu dostávat ještě dlouho.
Nehledě na Maddie (ona malá tanečnice), ta choreografie sama o sobě je pro mě něco nadpřirozeně omamného a bylo by supr vidět i dospělou ženskou v její roli. Nutno podotknout, že některé prvky té choreografie jsou ryze "dětského rázu", stvořeny přímo pro ni, ty by se daly pro dospělou tanečnici vynechat.
A co se týče songu samotného, o tom ani nemluvím. Prostě masterpiece a tečka. Sia je neskutečně talentovaná ženská s božským hlasem v těle a tak průzračnou textařinou, že se mi chce brečet. Z téhle husí kůže se budu dostávat ještě dlouho.
-
- Registrovaný uživatel
co třeba tohle, ta je přeci jen starší, ale na tu Maddie fakt nemácorniis píše:Já na to narazil právě až dnes (včera), kdy mi to bylo doporučeno známou. Jelikož v současné době sleduju trochu jinou hudební scénu, jsem vždycky úplně vděčný za něco takového. Zbožňuju netradičně a "klasice-se-vymykající" ztvárněná umění a tohle je pro mě úplný orgasmus (obrazně řečeno).

nebo

Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:50:47, celkem upraveno 2 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
12letá Maddie Ziegler - Přijde vám videoklip pedofilní?
Další tipický, příklad pedofilie.
http://www.super.cz/320954-znama-zpevacka-se-omluvila-za-svuj-posledni-videoklip-prijde-vam-pedofilni.html
http://www.super.cz/320954-znama-zpevacka-se-omluvila-za-svuj-posledni-videoklip-prijde-vam-pedofilni.html
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:51:57, celkem upraveno 1 x.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Re: 12letá Maddie Ziegler - Přijde vám videoklip pedofilní?
Já jsem tam nic pedofilního nenašel, možná jsem se špatně koukal ale jako agresor mi spíš připadala ta holka.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Na trestné lavici
- Dal: 11 poděkování
Perfektne video konečne natačaju videa s detmi.
Už by to chcelo len viac nasilnosti a krve ako fo filme kickass.
Už by to chcelo len viac nasilnosti a krve ako fo filme kickass.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Hodně podivný klip.
Nevím, komu se zpěvačka omlouvala. Koho se to dotklo.
Zřejmě v tom má hodně prsty i režisér.
Různé výmluvy, proč to je takové, jaké to je, mě moc nedojímají.
Dle mého natočili přesně to, co chtěli. Už minulý klip byl neobvyklý. Dle mého spíše připravoval "půdu" pro tento.
Samotný tanec je opravdu velice působivý a vpravdě výrazový - hodně vyjadřuje emoce.
Oba jsou skvělí tanečníci, ona má i hezkou figuru.
U něj si všimněte, kde všude je zpocený (snad je to pot).
Pozice na zemi, zvláště ta "shora vrhací" (2:41-2:45) jsou jasně erotického rázu.
Takže za mě: Kontroverzní klip s neoddiskutovatelnými erotickými až sexuálními prvky, ne snad přímo pedofilní - ona se moc dětsky nechová. Snad jen od 3:43 do 4:02 - nejpřiblblejší část choreografie.
Poslední půl minuta bez hudby je hodně zoufalá...
Vůbec se nedivím, že tento klip mnoha lidem může vadit.
Ale tvůrci to tak chtěli mít. Žádná zvířátka...
Nebo snad zvířátka, která se chtějí rozmnožovat - a nějak jim to úplně nejde, jelikož jsou trochu na nervy z uvěznění...
Jinak jsem rád, že tento klip vznikl...
Všimněte si rovněž počtu shlédnutí. A poměrně malého počtu negativních hodnocení.
Nevím, komu se zpěvačka omlouvala. Koho se to dotklo.
Zřejmě v tom má hodně prsty i režisér.
Různé výmluvy, proč to je takové, jaké to je, mě moc nedojímají.
Dle mého natočili přesně to, co chtěli. Už minulý klip byl neobvyklý. Dle mého spíše připravoval "půdu" pro tento.
Samotný tanec je opravdu velice působivý a vpravdě výrazový - hodně vyjadřuje emoce.
Oba jsou skvělí tanečníci, ona má i hezkou figuru.
U něj si všimněte, kde všude je zpocený (snad je to pot).
Pozice na zemi, zvláště ta "shora vrhací" (2:41-2:45) jsou jasně erotického rázu.
Takže za mě: Kontroverzní klip s neoddiskutovatelnými erotickými až sexuálními prvky, ne snad přímo pedofilní - ona se moc dětsky nechová. Snad jen od 3:43 do 4:02 - nejpřiblblejší část choreografie.
Poslední půl minuta bez hudby je hodně zoufalá...
Vůbec se nedivím, že tento klip mnoha lidem může vadit.
Ale tvůrci to tak chtěli mít. Žádná zvířátka...
Nebo snad zvířátka, která se chtějí rozmnožovat - a nějak jim to úplně nejde, jelikož jsou trochu na nervy z uvěznění...
Jinak jsem rád, že tento klip vznikl...
Všimněte si rovněž počtu shlédnutí. A poměrně malého počtu negativních hodnocení.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 519 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
No podla toho, čo si predstavujú ludia pod pojmom "pedofilné" .. možno spojivo - klec, holčička, dospelý muž a ich povedzme hra vzbudzuje u ludí taký pocit. A keď si spoja ešte k tomu názov piesne je to pre nich čisto pedofilné. Ja si nedovolím tvrdiť, či je to pedofilné alebo nie iba napíšem, že sa mi ten klip páči
Pieseň ani tak moc nie ako samotný klip. Maddie Ziegler je velmi šikovná holčina
Klip piesne "Chandelier" sa mi páči viac ako tento, ale tento tiež nie je zlý ...
V tomto ako aj v tom predtím (Chandelier) je lahký nádych erotiky. Napr v minute 2:42 keď sa plazí po zemi chrbtom dozadu a on predkom oproti a skonči nad nou
to je moc pekné... ale je jej tam viacej. Ja by som to asi zhrnul ako Plyšáček:
Inak v skutočnosti bez tej paruky vyzerá ovela krajšie.
Neviem to tvrdiť s istotou ale myslím, že jej sestra je Mackenzie Zeigler alias Mack Z ...

Pieseň ani tak moc nie ako samotný klip. Maddie Ziegler je velmi šikovná holčina

Klip piesne "Chandelier" sa mi páči viac ako tento, ale tento tiež nie je zlý ...
V tomto ako aj v tom predtím (Chandelier) je lahký nádych erotiky. Napr v minute 2:42 keď sa plazí po zemi chrbtom dozadu a on predkom oproti a skonči nad nou

Na klipe, čo sa mi nepáči je záver. Ale to asi všetkým.Plyšáček píše:Kontroverzní klip s neoddiskutovatelnými erotickými až sexuálními prvky, ne snad přímo pedofilní
Inak v skutočnosti bez tej paruky vyzerá ovela krajšie.
Neviem to tvrdiť s istotou ale myslím, že jej sestra je Mackenzie Zeigler alias Mack Z ...

Naposledy upravil(a) Mack dne pátek 19. 11. 2021, 12:21:43, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Zmazané nefunkčné odkazy.
Důvod: Zmazané nefunkčné odkazy.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1764 poděkování
- Dostal: 3669 poděkování
Re: 12letá Maddie Ziegler Přijde vám videoklip pedofilní?
A zde pár jejích fotografií:
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 8:56:41, celkem upraveno 1 x.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

Pokud neni zmalovaná a nemá paruku, tak je moc pěkná. 
Jinak to jako pedofilní můžou nazvat jen "normálové", snad ze strachu z toho, že se jim líbí 12ka, ovšem zmalovaná tak, že se pedofilům ani nelíbí.

Jinak to jako pedofilní můžou nazvat jen "normálové", snad ze strachu z toho, že se jim líbí 12ka, ovšem zmalovaná tak, že se pedofilům ani nelíbí.
-
- Registrovaný uživatel
Na videu se mi líbí ta holčička. Na nějaké tanečky nejsem, takže to mi nic neříká a nic co by evokovalo pedofilii tam nevidím...
-
- Registrovaný uživatel
lidé v tomto erotickém snímku nevidí nic pedofilního, protože pod pojmem pedofil vidí zrůdu co znásilňuje a vraždí malé děti....
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
Tak jsem zkusil odkaz 1. videa někomu poslat přes facebook. To normálně popadáte. napřed jsem musel vyplnit captchu, jestli jej fakt chci poslat no a potom ten, co komu ten odkaz přišel a klikl na něj, dostal tuhle zprávu:
Je nám líto, ale došlo k problému s tímto odkazem:
Teď můžete pokračovat na tento web, nebo se vrátit na stránku, na které jste byli.
Nezapomeňte, že byste měli otevírat odkazy jenom ze zdrojů, kterým důvěřujete.
-
- Na trestné lavici
Já jsem zase bývalému spolužákovi, který o mně kdysi něco hlásil o pedofilovi, musel na FB vysvětlovat, že ten klip je poněkud kontroverzní a nevhodný. Skoro se se mnou hádal v komentářích pod videem, že na tom nic nevhodného nevidí... No nejsem nějaký divný? 

-
- Registrovaný uživatel
I ten druhý klip se mi líbí, protože jsou tam sexy holky. Ale tanci moc nerozumím ani ho nevyhledávám (hudba docela jde). Kdyby tam totéž tančili kluci asi by se mi to ani nelíbilo.
-
- Na trestné lavici
Také toto je čistě dívčí styl tance. Kluci by potřebovali zcela jiné sestavy a museli by se jinak projevovat. Jinak by působili přihřátě.
-
- Na trestné lavici
Zlatý klip Elastic Heart.
Při zpracovávání tématu Jazzové tanečnice jsem narazil mimo jiné také na toto video.
Perverzní, nevhodné, skoro na žalobu.
Rozhodně se mi nelíbí.
Jasné sexuální a sado-masochistické prvky.
Způsob, jak krotitelku chytají na závěr za stehna, jen potvrzuje nevhodnost celého vystoupení.
Věřím, že toto pedofil nevytvořil.
Při zpracovávání tématu Jazzové tanečnice jsem narazil mimo jiné také na toto video.
Perverzní, nevhodné, skoro na žalobu.
Rozhodně se mi nelíbí.
Jasné sexuální a sado-masochistické prvky.
Způsob, jak krotitelku chytají na závěr za stehna, jen potvrzuje nevhodnost celého vystoupení.
Věřím, že toto pedofil nevytvořil.