Jaroslav Hašek

KNIHY slouží ke sdílení recenzí a tipů na zajímavá knižní díla.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
  2. Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
  3. V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Jaroslav Hašek

Nový příspěvek od malou »

Byl Jaroslav Hašek-postava dobrého vojáka Švejka pedofilní/hebofilní,četl jsem biografii Jaroslava Haška a knihu o dobrém vojáku Švejkovy a múžu říct že tam určitá pedofilie/hebofilie je.Jaroslav Hašek ve svém životě,si nikdy neudržel u se dlouho dospělou partnerku a Dobrý voják Švejk je trošku jeho vautobiografie a v něm je Dobrý voják Švejk vylíčen spíš že se mu líbý dost mladé děvčata.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3671 poděkování

Re: Jaroslav Hašek

Nový příspěvek od Kasz »

Z neschopnosti udržet si partnerku lze usuzovat tak maximálně neschopnost udržet si trvalý vztah, nikoliv to, že je ten člověk pedofil. Máš nějaké další "indicie" k tomu, že by Jaroslav Hašek měl být pedofil?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Tedy tohle mi přijde jako nesmysl. Ani si nemyslím, že by Osudy dobrého vojáka Švejka byly autobiografické. Haška to k ženám příliš netáhlo, to je fakt. To ale ještě nic neznamená.
Hranicar
Registrovaný uživatel

Mimochodem, o Haškovi se rovněž spekuluje, že byl homosexuál (prý to sám komusi řekl) či transvestita (vážně se převlékal za ženskou). Ani tyto indicie nic moc neznamenají, protože Hašek prostě rád provokoval.
malou
Registrovaný uživatel

Až teprve ted se k tomu múžu vyjádřit.Hašek pravděpodobně pedofil nebyl ale podle mýho názoru byl hebofil ale já i když nejsem knihomol tak Dobrého vojáka Švejka,jsem četl a už i nepedofilové se zajímaly o sexualitě Švejka.Měl posluhovačku s kterou neměl intimní poměr,v celé knížce jsem nečetl,že by někdy měl nějakou ženu kterou by miloval či dokonce něco víc.

V jedné kapitole to vím,říká nadporučíkovi Lukášovi ,že měl u sebe dámu a jeho posluhovačka ho polila horkým čajem,když se zrovna dobře bavily.Ale to neznamená že by byl sexuálně na dospělé.Já jsem měl u sebe taky už někdy ženy :) .

Právě u nadporučíka Lukáše či na frontě se ukázalo,že Dobrý voják Švejk na intimnosti se ženami není.Když navštíví jedna přitelkyně nadporučíka Lukáše u něho doma,tak potom intimnosti s ní bere jako rozkaz a ze začátku říká,jestli by s tím nechtěla počkat,než se vrátí pan nadporučík domú.Na frontě potom v bordelu se brání proti tomu jít se slečnami do jejich pokoje i když argument múže být ten,že na to neměl nebo že ten bordel byl jen pro důstojníky.

Jinak vím,že Hašek-který píše za Švejka,něžnému pohlavý říká hlavně slovem "holky" nikoly ženy.

Co je fakt,jednou řekl Švejk tuhle větu:,ted nemám tu knížku u ruky ale něco jako"seděl tam Leutnant Šnábl a já jsem mu řekl že máme holky a že jsou MOC HEZKÝ a že jim NENÍ ještě patnáct let,tak chtěl jejich adresu".Celkově Švejk pro mě svým charakterem a klidem a láskou k zvířatúm-budí dojem-že není ten drsný mačo,co chce do postele nějakou ženskou.

Neměl bych něco proti,ale nemám sebemenší indicie že by byl Jaroslav Hašek homosexuál.V knížce Švejk vylíčil,že se dozvěděl že nějaký dústojník,tuším Rakouský je homosexál a že tím byl dosti znechucen(ŠVEJK).

Co se tíče Jaroslava Haška tak byl na něžné pohlavý,byl to bohém a skvělý spisovatel.
Hranicar
Registrovaný uživatel

Malou, to, že se Švejk nikdy se žádnou ženskou nespustí, by šlo třeba také přirovnat k tomu, že sice pije, ale nikdy se neožere. A termín "holky" podle mě vždycky platil prostě pro mladé ženy. A třebas ani ne mladé. Psal o tom Jiří X. Doležal, kterýžto pochodoval na Prague Pride s heslem "souložím s holkama", což si ve spojení s účastí pedofilů v tom samém pochodu kdesi na Slovensku vyložili tak, že on sám je pedofil. Což je blbost. A opakuji, Švejka nelze brát jako Haškovu autobiografii.
malou
Registrovaný uživatel

Hranicar píše:Malou, to, že se Švejk nikdy se žádnou ženskou nespustí, by šlo třeba také přirovnat k tomu, že sice pije, ale nikdy se neožere. A termín "holky" podle mě vždycky platil prostě pro mladé ženy. A třebas ani ne mladé. Psal o tom Jiří X. Doležal, kterýžto pochodoval na Prague Pride s heslem "souložím s holkama", což si ve spojení s účastí pedofilů v tom samém pochodu kdesi na Slovensku vyložili tak, že on sám je pedofil. Což je blbost. A opakuji, Švejka nelze brát jako Haškovu autobiografii.
Není to jeho biografie ale osobnost Švejk je tak trochu "duše" Jaroslava Haška.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Tedy, zajímavá myšlenka, Jaroslav Hašek pedofilem. Myslím si, že v Dobrém vojákovi Švejkovi jde zcela o něco jiného. Celá kniha je jakousi ukázkou národní "hrdosti", kdy je Čech ochoten bojovat do posledních sil za Svou vlast. Tedy doslova, za to svou, nikoli tvoji, naši, vaši; ale pouze za svou. Blbost jedince, který předvádí bystrost v náhodných situacích díky kterým úspěšně přežívá válku, je to o co tu jde. Celé to je samozřejmě značně zkreslene, aby divák nevnímal fakt boje. Jak chce někdo do tohoto příběhu, plného humoru, zhazujiciho samotnou podstatu války (válek) vměstnat zcela nedůležitou roli manželky, partnerky, ženy? Navíc, na bojišti, nemá co pohledávat žena. Leda by přinesla generálovi teplý oběd a přišla mu před celou rotou vyhubovat, že si zase nevzal čisté ponožky. (To by byl ovšem pouze další odstavec knihy) Hašek se možná skutečně lépe cítil mezi muži, v hospodě u džbánku s karbanem a nějakou tou písničkou od harmoniky. Z toho nemůžu posoudit, jakou měl orientaci. Jen snad to, že měl rád zábavu, jistě si dělal rád vtipy s politiky, a čim víc upijel pálenky, tím věděl přesněji v čem udělal Císařpán chybu. Hašek bavil společnost, a kdoví u které paňmámi se ráno probouzel.
Cava19
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 16
Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
Dal: 53 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Cava19 »

Četli jste dobrodružství s nahým klukem? Taky je to zfilmované. Hašek byl anarchista a top český spisovatel.