Fuj! Pedofil ukazoval děvčátkům na ulici přirození! A to šly s matkou! (Nova.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Fuj! Pedofil ukazoval děvčátkům na ulici přirození! A to šly s matkou! (Nova.cz)

Nový příspěvek od lsiv »

Tak,a jsme u toho...

Obnažené přirození ukazoval minulý týden ve čtvrtek odpoledne neznámý muž dvěma malým holčičkám, které šly s matkou v Praze 4 - Lhotce. Policisté po muži pátrají, řekla v pondělí agentuře Mediafax policejní mluvčí Eva Stulíková.

K incidentu došlo ve čtvrtek odpoledne, když šla matka se dvěma malými dcerami Jílovskou ulicí a poté přešla do Vavřenovy. Neznámý muž, který šel několik metrů od rodiny, dcerkám ukazoval odhalené přirození. Když se děti svěřily matce, okamžitě informovala policii na tísňové lince 158.

"Případ zpracovávají policisté z místního oddělení Lhotka," dodala mluvčí.

Letos to není první případ se sexuálním podtextem, který se na sídlišti Novodvorská v pražské Lhotce odehrál. Jak Mediafax informoval již v létě, mladík ve věku mezi 20 až 30 lety se delší dobu pohybuje v oblasti Prahy 4, kde vyhledává malé děti, zejména dívky mladšího věku, před kterými si odhaloval přirození a masturboval.

Naposledy byl svědky spatřen ve čtvrtek 23. června krátce po sedmnácté hodině poblíž ulic Vavřenova a Jílovská, kde si vyhlédl sedmiletou holčičku, jezdící na koloběžce. Nejprve se před ní obnažoval a poté jí potřísnil vlasy a tričko neznámou tekutinou. "V tomto případu bylo zjištěno, že se nejedná o biologický materiál," vyvrátila Stulíková spekulace o tom, že se jednalo o sperma. Zatím podle ní nebyla mezi oběma případy zjištěna souvislost a policisté po pachateli nadále pátrají.

Jeho jednání policie považuje za závažné, protože se neustále stupňuje. Kriminalisté totiž zjistili, že mladý muž děti zpočátku jen pozoroval, později před nimi začal masturbovat a nakonec se začal pokoušet o fyzický kontakt. "Jeho další případné jednání tohoto charakteru nelze v tuto chvíli odhadnout. Také proto kriminalisté vyzývají k obezřetnosti," varovala mluvčí policie, podle níž nelze vyloučit, že pachatel bude vyhledávat společnost malých dětí stále častěji.

Policie, která má k dispozici identikit podezřelého, již po prvním případu upozornila vedení tamní základní školy a také rodiče žáků.

Současně žádá veřejnost, aby jakékoli poznatky k pachateli zavolali na linku 158.

Kolik by z nas pedofilu,zacalo ukazovat devcatkum na ulici sve prirozeni???

Priznavam se,ze pohled na detske prirozeni povazuji za velmi vzrusujici,ale jaky by pro mne-pedofila melo smysl,ukazovat svuj pohlavni organ detem na ulici,a navic v pritomnosti jejich matky??
Osobne,sve prirozeni(uz ani nemluve o jakemkoliv jeho predvadeni na verejnosti) za vzrusujici nepovazuji vubec.

A co kdyby autor clanku,alespon obcas nahlednul napr. prinejmensim do Wikipedie?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Exhibicionismus
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Re: Fuj! Pedofil ukazoval děvčátkům na ulici přirození!

Nový příspěvek od MarkM »

lsiv píše:Kolik by z nas pedofilu,zacalo ukazovat devcatkum na ulici sve prirozeni???
Když to bude nevyrovnaný pedofil a nebo ne úplně inteligentní (nebo s nějakou psych. nebo jinou poruchou) a bude ještě exhibicionista, tak to určitě možné bude.
On stačí vlastně jediný případ, aby to media rozmázla všude. Samozřejmě nevědí jestli jde 100% o pedofila, ale myslím, že jim na tom ani nesejde. Pedofil v titulku bude mít větší čtivost, než když tam bude "jen" exhibicionista.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od lsiv »

Mas pravdu,ale toto je opravdu mnohem blizsi k exhibicionismu,nez k nevyrovnanemu,event. mene inteligentnimu pedofilovi.
Clovek muze byt inteligentni,stejne tak i nemusi,ale v pripade takovehoto chovani se dotycny spise ridi svym prirodnim(parafilnim) pudem.
Nevyrovnany,ci psychicky labilni pedofil muze dite klidne i znasilnit,ale proc by mel odhalovat sve prirozeni na verejnosti pred detmi za pritomnosti jejich rodicu?
Zrejme proto,ze pro toho cloveka je predvedeni sveho prirozeni zakladnim(nebo jednim z nejzakladnejsich) vzrusivym faktorem. Klasicky pedofil,by si byl schopen najit tisic jinych zpusobu jak se pohlavne vzrusit,ale tento ciste exhibicionisticky cin,za pedofilni chovani(resp. jednani) nepovazuji.
Navic,pokud se takto na ulici clovek predvede diteti,dotycne dite z toho bude mit sok,a vyvolani traumatu ditete rovnez neni cilem vetsiny pedofilu.
Pavelfidel
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Dobrý den :-)

Nový příspěvek od Pavelfidel »

Jsem toho názoru, že o pedofila určitě nejde. Spíše to vypadá na exibicionistu-amatera.
Znám celkem dost lidí s touto deviací a strávil jsem i dost času povídáním s nimi a ikdyž
je to divné, snad každý takto začínal. Všichni měli nejprve hrozný strach, a tak si vybírali
povětšinou malé děti... ale to jen proto, že u nich hrozilo nejmenší riziko z prozrazení.
A postupem času, čím déle to dělali, tím více se přibližovali preferovaným objektům.
Dokonce i odbornící prokázali, že exibicionisté postupem času snižují vzdálenost, ze které
se nechají vidět...
Nicméně řešíme tu média :) A jejich hlavním cílem je přece prodej, potažmo výdělek
a ne pravda. Veřejnost je na toto téma citlivá.. jen si vezmětě, kdyby bylo v titulku
exibicionista, jestli byste na to video koukly... :D
Pavel
tojejedno
Registrovaný uživatel
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
Dal: 13 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Nový příspěvek od tojejedno »

A co takhle s tím něco dělat? Napsat do TV NOVA že došlo k záměně pedofila s exhibicionistou a že titulek je lživí. Nikde přece nemusíme uvádět kdo jsme. Pokud každý z nás vytvoří nějaký anonymní email a napíše, tak se jim sejde vlna kritiky. Nic to sice nezaručuje ale zkusit se to může. Osobně už na tomto emailu pracuji. :)
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 8
Dal: 121 poděkování
Dostal: 321 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

tojejedno píše:A co takhle s tím něco dělat? Napsat do TV NOVA že došlo k záměně pedofila s exhibicionistou a že titulek je lživí. Nikde přece nemusíme uvádět kdo jsme. Pokud každý z nás vytvoří nějaký anonymní email a napíše, tak se jim sejde vlna kritiky. Nic to sice nezaručuje ale zkusit se to může. Osobně už na tomto emailu pracuji. :)
Neposlechnou tě. Musí to napřed vyšetřit soudní znalec-sexuolog a určit jeho odchylku. Je tato zpráva i někde na jiném zpravodajském webu?
tojejedno
Registrovaný uživatel
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
Dal: 13 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Nový příspěvek od tojejedno »

MR_Xguard píše: Neposlechnou tě. Musí to napřed vyšetřit soudní znalec-sexuolog a určit jeho odchylku. Je tato zpráva i někde na jiném zpravodajském webu?
Zapátral jsem zjistil tento článek ještě na několika dalších webech.

Pražská kriminálka pátrá po mladém muži, který se v pražských Košířích odhaluje před dívkami a ženami. Bylo již zaznamenáno několik takových útoků. Policie žádá o pomoc svědky a občany.

Již druhý měsíc pátrají kriminalisté po mladém asi dvacetiletém muži, který se na ulici zaměřuje na mladé dívky a ženy, před kterými se odhaluje. Útoků již bylo zaznamenáno víc a policie se domnívá, že mladý muž má ke Košířím nějaký bližší vztah.

Detektivům na základě svědectví poškozených se podařilo sestavit pravděpodobný portrét násilníka. Mohlo by se jednat o:

Muže ve věku kolem 20 let, 165 až 170 centimetrů vysoké hubené až vychrtlé postavy, světlé pleti, krátkých tmavohnědých vlasů s hnědým nevýrazným strništěm a propadlými tvářemi, oblečeného do volných látkových tepláků tmavomodré barvy s bíločervenými lampasy, černé bundy do pasu, mikiny s kapucí a černé pletené čepice s bílým proužkem. Hovoří česky bez přízvuku, spíše šeptem

Muž útočí mezi 20. až 23. hodinou. Jakoukoliv informaci o pohybu neznámého muže a jeho totožnosti přijme tísňová linka 158.

Ale s tím že mě neposlechnou máš asi pravdu. Chtělo by to poukazovat na aktivní případy. Přiznám se že teprve dnes jsem si všiml ze kdy tyto články jsou. Nic to však nemění na myšlence ozvat se, pokud se nám nepravdivé nebo zkreslené vyjádření o pedofilech nelíbí. Pokud tím přimějeme alespoň několik málo lidí aby se zamyslely, než něco napíšou nebo zveřejní, tak to má smysl.