Advokáta křivě obvinil ze sexu s dětmi, měla to být pomsta

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Advokáta křivě obvinil ze sexu s dětmi, měla to být pomsta

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Advokáta křivě obvinil ze sexu s dětmi, měla to být pomsta

Měla to být zřejmě pomsta. Jenže při snaze pošpinit právního zástupce své bývalé přítelkyně zašel podle žalobce 42letý muž z Klatovska za hranici zákona. Advokáta lživě obvinil ze sexuálního zneužívání nezletilých. Teď ho čeká soud za trestný čin křivého obvinění.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Advokáta křivě obvinil ze sexu s dětmi, měla to být poms

Nový příspěvek od Plyšáček »

Vynikající zpráva. Více takových. Aby si lidé do budoucna hodně rozmysleli, zda chtějí někoho neprávem špinit...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Problém je že i když vinníka odsoudí, tak stejně si velká část lidí řekne "na každén šprochu pravdy trochu" a pomluvený člověk vlastně očištěný nikdy nebude...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Problém je že i když vinníka odsoudí, tak stejně si velká část lidí řekne "na každén šprochu pravdy trochu" a pomluvený člověk vlastně očištěný nikdy nebude...
Tak očištěný asi bude, lidi zas nejsou tak "blbí", ale jde o případné následky toho křivého obvinění - může se ti třeba rozpadnout vztah, vyřčená slova se již velmi těžko berou zpět apod. Křivé obvinění zkrátka napáchá škodu, kterou nelze jen tak "nahradit". Ale je to jako s každým jiným činem, který má za cíl člověku uškodit.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel

lidi zas nejsou tak "blbí"
Asi žijeme každý na jiné planetě :0)
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Asi jo, zvlášť, pokud jsme již křivé obvinění třeba zažili. :)
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Tohle by měly hlavně číst,ti rúzní "týpci" co při údajném zneužití,hned by dotičného lynčovaly nebo ho nechaly ve vězení mlátit či znásilňovat spoluvězni(jako kdyby ti heterosexuálové byly na to zvědaví),at si někdy tihle "komentátoři" rúzných zpráv na novinkách.cz zažijí tohle na vlastní kúži,křivé obvinění a pak at je takhle někdo napadá a múže to být křivé obvinění z čehokoly.
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Křivé obvinění z čehokoli je vždy špatné a nikdy se nepodaří již pomluvu vyčistit do běla ale jen do šeda. Po křivém obvinění ze zneužití dítěte však zůstává takové stigma, že nejde zakrýt snad ničím, stále prosvítá na povrch. Nejen že si to v sobě ten člověk nese celý život ale kdykoli, když dojde u takového člověka k jakémukoli i domnělému pochybení vypluje to na povrch. "No jó on je to stejně úchyl, už ho jednou vyšetřovali, že zneužívá děti, ale povedlo se mu vyklouznout." Prostě jedovatá slina pomluvy nejde smýt nikdy.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Deda píše:Prostě jedovatá slina pomluvy nejde smýt nikdy.
Znovu říkám, že nesouhlasím. Záleží na okolnostech, záleží na situaci. Myslím si, že mnohem větší jsou narušení vztahů, která tím vzniknou. Vyřčená slova již nejdou vzít zpět. Jedni trvají na svém, druzí brání. Jedni posílají na druhé sociálku a policii, traumatizují děti, se kterým dotyčný přišel nebo pak ještě přichází do kontaktu, protože rodiče jsou ti "na jeho straně". Policie ani sociálka nic nezjistí, ale ... druzí z toho mají "zážitek" (alias trauma) na celý život, a ti první... kdo ví jestli si vůbec uvědomují, co za zlo způsobili. Stigma "úchyla" jsem nikdy neměl, ani předtím, ani potom (možná potom v myslích těch prvních). Ale vztahy mezi lidmi byly narušeny nenapravitelně. Sám proto rozlišuji svůj život "před tím" a svůj život "po tom".

Ano, klasický případ možná může vypadat tak, jak se o tom všude píše a jak už tady dvakrát zaznělo, ale život přináší různé varianty. Nebylo to příjemné, ale jako na "úchyla" si na mě lidé opravdu neukazují. V některých případech byly následky dokonce i pozitivní, jak se říká, vše zlé je k něčemu dobré. Takže např. jeden rodič z té skupiny "druhých" mě kontaktoval a přál si, abych doučoval jeho dítě.

Až mi bude 60, napíšu to zcela otevřeně, v autobiografické knize a pod svým vlastním jménem. Do té doby mě omluvte, že mohu mluvit jen v náznacích.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 567 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Kasz píše:Až mi bude 60, napíšu to zcela otevřeně, v autobiografické knize a pod svým vlastním jménem. Do té doby mě omluvte, že mohu mluvit jen v náznacích.
Budu se těšit. Jen doufám, že se jejího vydání dožiji.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

I mně se může stát, že zemřu dřív, než ji stihnu napsat. :)
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Tak hodně štěstí s tou tvojí variantou, mně život bohužel několikrát poučil o opaku. Kolikrát i když si člověk myslí jak to dopadlo dobře, tak později jen zjistí, že jen nevěděl o všem co lidé povídali za jeho zády...