Dětský pokoj připomíná nová policejní výslechová místnost
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
Dětský pokoj připomíná nová policejní výslechová místnost
Dětský pokoj připomíná nová policejní výslechová místnost v J. Hradci ( Události v regionech na ČT)
Slouží ode dneška a využívat ji budou především děti, které se staly obětí trestného činu. Kriminalisté společně s radnicí hernu vybavili, instalovali do ní i speciální záznamovou techniku.
Slouží ode dneška a využívat ji budou především děti, které se staly obětí trestného činu. Kriminalisté společně s radnicí hernu vybavili, instalovali do ní i speciální záznamovou techniku.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Dětský pokoj připomíná nová policejní výslechová místnos
Kéž by se do té místnosti nikdy žádné dítě nemuselo podívat ... a hlavně ne naší vinou.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
To je svinstvo tyhle místnosti .... Vědí ty děti, že jsou tam kamery a vše co řeknou je nahráváno ... kde je právo těch dětí ?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Není to spíš právě výhoda, že se to dá u soudu použít jako důkaz a dítě nemusí vypovídat znovu a znovu a nemusí prožívat již jednou prožitá traumata?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
a kod řekne tomu dítěti jeho práva ? Třeba, že nemusí vypovídat proti přímému přibuznému atd nebo ustava čr patí jen pro někoho a pro děti né ?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Myslím si, že to ošetřeno je, ale to by nám asi musel sdělit někdo z branže.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Tak tady hlavně nejde o nějakou změnu co se týče práv dítěte, ale jde o to, jak ten výslech probíhá a hlavně tím nemusí procházet několikrát.