Cesty víry — Požehnaný podzim života (2013, TV dokument o sexuologovi Slavoji Brichcínovi)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Cesty víry — Požehnaný podzim života (2013, TV dokument o sexuologovi Slavoji Brichcínovi)

Nový příspěvek od Plyšáček »

Cesty víry — Požehnaný podzim života

Velice zajímavý dokument o úžasném českém sexuologovi Slavoji Brichcínovi. Doktor Brichcín je jistě největším odborníkem na pedofilii v ČR a řada lidí jej chválí a má ráda. Zde především pohled na spořádaného křesťana.

ČSFD
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1185258379-cesty-viry/213562215500002-pozehnany-podzim-zivota/
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: Cesty víry — Požehnaný podzim života (2013, TV dokument o sexuologovi Slavoji Brichcínovi)

Nový příspěvek od dodo »

Jen že? to tu moc nepochodíš dr.Brichcín ví, že 75% pedofilů zneužije dítě. Hod je to jen klinická praxe nikoliv tvrzení nějakého pop sexuologa no :-)
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: Cesty víry — Požehnaný podzim života (2013, TV dokument o sexuologovi Slavoji Brichcínovi)

Nový příspěvek od dodo »

A vy ti co tvrdíte, že jest to jinak. není !!!!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

dodo píše:A vy ti co tvrdíte, že jest to jinak. není !!!!
Říkáš ty, je potřeba dodat. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

dodo píše:Jen že? to tu moc nepochodíš dr.Brichcín ví, že 75% pedofilů zneužije dítě. Hod je to jen klinická praxe nikoliv tvrzení nějakého pop sexuologa no :-)
Brichcín psal, že 75% pachatelů sexuálního zneužití dětí jsou pedofilové, nikoliv že 75% pedofilů zneužije dítě. Mezi těmito dvěma tvrzeními je velký rozdíl. Myslím, že nikdo si nemůže dovolit tvrdit, kolik procent pedofilů zneužije dítě, protože nikdo přesně neví, kolik pedofilů je vlastně v populaci.

Pokud vím, tak Brichcín těch 75% citoval od Zvěřiny z knihy Sexuologie nejen pro lékaře a tyto údaje se týkaly zneužití předpubertálních dívek. Nevím, odkud bere údaje Weiss, nicméně jeho 10% souhlasí se statistickou ročenkou ministerstva spravedlnosti a tyto údaje se týkají (pokud se nepletu) zneužití osob mladších 15 let. Pracují tedy s jiným souborem dat.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ