Věřit, že je něco nemoc, ještě neznamená, že to skutečně nemocí je.
Věřit, že jsi "uzraven", ještě nemusí znamenat, že skutečně uzdraven jsi.
Toť krátký Kaszův komentář. Pedofilii rozhodně za prokletí nepokládám, stejně tak jako i mnoho jiných lidí, z nichž mnozí věří v Boha a nebo jsou dokonce kněžími katolické církve.
jak se vyrovnáváte s tím, co chcete vy a co si žádá vaše těl
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: jak se vyrovnáváte s tím, co chcete vy a co si žádá vaše
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Zkušenosti lidí ukazují něco jiného. Může existovat výjimka, že se někdo "uzdraví", ale každá výjimka vždy jen potvrzuje pravidlo.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
http://pedofilia.szm.com/pedophilia_sk.html
Túto stránku písal jeden z nás. Tažko povedať, či je to pravda :-)
citujem- "Čo vlastne pedofília je ? Stručne povedané, je to preferenčná sexuálna orientácia na osoby bez vyvinutých sekundárnych pohlavných znakov - t.j. deti.
Takto pedofíliu chápe a definuje súčasná sexuológia. Pedofilom je teda ten, koho deti priťahujú sexuálne viac než dospelí. Je úplne jedno či deti zneužíva alebo nie, či ich má rád alebo nimi opovrhuje, či je duševne zdravý alebo chorý. Je to ako pri heterosexualite. Tá je tiež definovaná sexuálnou orientáciou na opačné pohlavie. Všetky ostatné atribúty takého človeka sú ohľadne sexuálnej orientácie nepodstatné."
Túto stránku písal jeden z nás. Tažko povedať, či je to pravda :-)
citujem- "Čo vlastne pedofília je ? Stručne povedané, je to preferenčná sexuálna orientácia na osoby bez vyvinutých sekundárnych pohlavných znakov - t.j. deti.
Takto pedofíliu chápe a definuje súčasná sexuológia. Pedofilom je teda ten, koho deti priťahujú sexuálne viac než dospelí. Je úplne jedno či deti zneužíva alebo nie, či ich má rád alebo nimi opovrhuje, či je duševne zdravý alebo chorý. Je to ako pri heterosexualite. Tá je tiež definovaná sexuálnou orientáciou na opačné pohlavie. Všetky ostatné atribúty takého človeka sú ohľadne sexuálnej orientácie nepodstatné."
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Bojuji s tím celý život, v noci brečím do polštáře a v duchu jí vyznávám své nejhlubší city....
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jsem na holčičky, líbí se mi i kluci. Jsem i ženatý. Moje žena o mně ví vše, byla se mou i u sexuoložky. MÁM DCERU. A je zvláštní, že moje dcera se mi NIKDY (!!!) nevetřela do mých erotických představ a uspokojení. za to děkuji osudu, když už mi dal do vínku takové trápení....
A ještě zvláštnější je, že se o ni i v tomto ohledu STRAšně BOJÍM....
A ještě zvláštnější je, že se o ni i v tomto ohledu STRAšně BOJÍM....
-
- Administrátor
Jakože toho, že se ti vetře do tvých představ? Kolik má dcera roků?Riddley píše:A ještě zvláštnější je, že se o ni i v tomto ohledu STRAšně BOJÍM....
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Připojuji se ke Kubovi. Sám za sebe chci říct, že moje nejhorší pedofilní období nastalo právě v době, kdy jsem si myslel, že jsem z pedofilie vyléčen. Pouze na rozdíl od kvetaka jsem to nepřičítal Bohu, ale tomu, že jsem se oženil a zahájil sexuální život. A musím říct, že intenzivní a spokojený sexuální život. Moje sexuální představy malých holčiček tenkrát vyšuměli do ztracena, a já si naivně myslel, že je to definitivně pryč. Trvalo to několik let. Byl jsem si natolik sebejistý, že i když jsem podvědomě cítil, že by mohl nastat problém, říkal jsem si, že tohle je za mnou a že se nic stát nemůže.Kuba píše:To, že přestaneš mít erekci při hraní s dětmi, jako jsi dřív míval, těžko bude znamenat změnu vrozené sexuální orientace, spíš to ukazuje na to, že jsi svou pozornost dokázal přenést jinam (na dospělé), což je dobře. Ale neznamená to, že se ta sexuální touha po dětech nemůže opět vrátit v předchozí síle a to zejména za situace, kdy bys měl nějaké osobní problémy (deprese), zvlášť pokud by byly spojeny s problémy se ženou. Říct si, "děti se mi už nelíbí, jsem vyléčen," je nesmírně pošetilé.
Stalo se. Všechno, o čem jsem si myslel, že je pryč, bylo zpátky a mnohem intenzivnější, než kdykoliv předtím. A trvalo hodně dlouho, než jsem nad svými představami získal zpátky kontrolu. Hodně jsem se tenkrát za svoji sexuální orientaci nenáviděl. Ale s tím, jak jsem se vyrovnával se svoji sexualitou, jsem si postupně začal uvědomovat, že pedofilie není jen o erotické přitažlivosti k dětem. Začal jsem si uvědomovat, že mě moje sexuální orientace ovlivňuje víc, než jsem si byl ochoten připustit. A především jsem si uvědomil, jak hodně ovlivnila výběr životního partnera.
Kdyby mi dnes někdo nabízel "uzdravení" z pedofilie, odmítl bych. A to právě kvůli svojí ženě, kterou jsem si vybral a do které jsem se zamiloval pro její "holčičí vzhled". Pro mě je tou nejkrásnější na světě. A nechtěl bych na tom něco měnit.
Jestli jsem Bohu za něco vděčný, tak za sílu jít se ke svému selhání přiznat všem, kterých se to nějakým způsobem týkalo. Za to, že mi moje vlastní žena odpustila. A jestli bych Boha chtěl za něco prosit, bylo by za další dceru. Za další krásnou holčičku z modrými očkami. Moc bychom si ji přáli, ale bohužel se nějak nedaří :-(
A mimochodem, to že tělo na vlastní děti po čase přestane reagovat, mohu také potvrdit z vlastní zkušenosti. U mne to začalo, když dcera dosáhla mého preferovaného věku, a (aniž bych si vůči ní něco dovolil nebo na ni myslel) během půl roku se to samo vytratilo. Mohl bych napsat víc, ale tohle téma by si skoro zasloužilo samostatnou diskuzi.
Naposledy upravil(a) Daniel dne pondělí 16. 12. 2013, 17:24:45, celkem upraveno 1 x.
Daniel bohužel pedo neni jen o citech ale i o sexu...
Telo jsi dela co chce a je jen na tebe tomu odolat no nekdy se situace tak neštasne zamota že neviš co maš delat a podlahneš.
Napr. jsi s ditkem sam žena je pryč nekolik dnu se o ni staraš kupeš ji prevlikaš atd.. jsi sni posteli a najednou te ta sexualita chyby ... Maš tam holku a již se to težko ovlada...
Ja na deti nereagoval i když jse mi nahota deti libila. No jenomže ted nastane situace že mohu cokoliv blbe myšlenky atd.. i když mě holky nevzušuji tak stejne je tam ta zvedavost na neco i bez sexualneho pudu..
Na tohle jsi taky treba davat pozor hlavne když je člověk hodne premotivovany a ma kontrolu nad detma když je snima sam.. a pak udela neco co pak lituje když se spameta.
Telo jsi dela co chce a je jen na tebe tomu odolat no nekdy se situace tak neštasne zamota že neviš co maš delat a podlahneš.
Napr. jsi s ditkem sam žena je pryč nekolik dnu se o ni staraš kupeš ji prevlikaš atd.. jsi sni posteli a najednou te ta sexualita chyby ... Maš tam holku a již se to težko ovlada...
Ja na deti nereagoval i když jse mi nahota deti libila. No jenomže ted nastane situace že mohu cokoliv blbe myšlenky atd.. i když mě holky nevzušuji tak stejne je tam ta zvedavost na neco i bez sexualneho pudu..
Na tohle jsi taky treba davat pozor hlavne když je člověk hodne premotivovany a ma kontrolu nad detma když je snima sam.. a pak udela neco co pak lituje když se spameta.