Martin Konvička: Co mě takhle na noc vytočilo -blog.idnes.cz

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Martin Konvička: Co mě takhle na noc vytočilo -blog.idnes.cz

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Autor je známý odpůrce islámu.

http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/440325/Co-me-takhle-na-noc-vytocilo.html

Masky dolů: Islám JE pedofilní* kult, zakladatelem počínaje, dnešními "dialogovými křesťany" konče. [...]

A ještě něco: Omlouvám se spřáteleným i znepřáteleným SLUŠNÝM PEDOFILŮM, což je většina z nich (a asi vlastně dost vysoké procento mužů jako takových ... přesně nikdo neví), páč normální p-fil umí ty věci mít pod kontrolou + vydává tu energii dětem k prospěchu, chrání je.

Hodně Chlapů s touhle orientací je i mezi odpůrci islámu. Protože vědí.

To, co povoluje sunna proroka mohammeda, není normální pedofilie. Je to hnusárna, záměrné zneužívání převahy vůči nejslabším. Mělo by se to nazývat jinak.

Přátelé, ocením případné návrhy!
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Martin Konvička: Co mě takhle na noc vytočilo -blog.idne

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ten člověk nemá páru ani o pedofilii ani o tom co souvisí s prorokem Mohamedem...
Žeprý "mohamedova sunna". Mohl by si alespoň přečíst co to ta sunna je a jak vznikla.
1. Nevytvořil ji Mohammed.
2. Vytvořili ji až po jeho smrti na základě většinou ústního podání jeho činů a výroků...
3. Mohamed sám zdůrazňoval potřebu rozlišovat mezi jeho slovy a slovy od boha..
4. Vytvořili je jeho následovníci jako nástroj moci pro nově vznikající stát

Takže ačkoli se považuji za křesťana, tak podobné žvásty smotané dohromady s řečmi o pedofilech nemohu brát vážně ani jako vtip...