Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Výkřik do tmy: Ascendent: Padáme dolů ač stoupáme výš, zítra buď zhasneš nebo uhoříš... Descendent: Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Pro vědecky založené osoby:
Pravda, fotograf snímal tělesa z nejrůznějších úhlů, takže poměr jejich velikostí na obrazu neodpovídá realitě. Pro naše účely ovšem postačí ta informace, že červenavé těleso je Triton...
!
Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Šťastné a veselé Vianoce Vám aj Vašim blízkym a pokiaľ to je len trochu možné, tak aj nejakého toho šťastného "Vianočného škriatka", pretože práve oni robia tie správne Vianoce a krajším aj celý rok. A do toho Nového Vám prajem len to najlepšie
Pestřejší přání než asce může kdokoli těžko nabídnout, tak snad naopak potěším tímto minimalistickým: ať vám už i pouhý stín vámi milovaného dítěte přináší radost:
Odkaz: http://jpeg.cz/images/2015/12/24/c4p18.jpg
Naposledy upravil(a) Neptun dne pátek 25. 12. 2015, 18:51:16, celkem upraveno 1 x.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Všem přátelům v ČEPEKu přeji kouzelné Vánoce
a všem dětem rozumné a kultivované starší kamarády,
kteří pro ně budou cenným přínosem a dlouhodobou oporou.
Plyšáček
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.