ČT: Policie vymyslela Policejní pohádky

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

ČT: Policie vymyslela Policejní pohádky

Nový příspěvek od simgiran »

Policie vymyslela Policejní pohádky. Odradí děti od špatného chování?
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultura/296212-policie-vymyslela-policejni-pohadky-odradi-deti-od-spatneho-chovani/
"Vybrali jsme si nejfrekventovanější trestné činy a každý jsme ilustrovali příběhem. Všemi pohádkami přitom prostupuje vyšetřovatel Honzík a jeho kamarád soudce Přemysl Spravedlivý, který vždy na závěr příběh zobecní," vysvětloval soudce Roman Pokorný. Například škodlivost sprejerství přibližuje pohádka O domečku, který plakal, protože mu někdo pokreslil stěny, příběh O Elišce a tuze divném člověku, který byl milý, upozorňuje na nebezpečí pedofilů.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: ČT: Policie vymyslela Policejní pohádky

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kniha je bohužel volně neprodejná, distribuuje se jen do škol. Takže asi jen tak nezjistíme, o čem ta pohádka opravdu je.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No hlavně že se má jednat o NEJFREKVENTOVANĚJŠÍ trestné činy... Člověk by řekl, že alespoň policie má a ctí nějaké statistiky a soudní znalce a ne jen mýty a domněnky TV NOHA.
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Gabrieli,
tak pohádku by nám mohl zkopírovat nějaký přítel učitel, třeba Petr. Mohl by jí dát sem ať se všichni poučíme.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
fenix

Nový příspěvek od fenix »

A nebylo by lepší si říct nějaké holčičce ať nám ji půjčí? :D
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

fenix píše:A nebylo by lepší si říct nějaké holčičce ať nám ji půjčí? :D
A co takhle požádat nějakou holčičku, ať nám to přečte a zaznamená na kameru a nasdílí na youtube :D :D
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:A co takhle požádat nějakou holčičku, ať nám to přečte a zaznamená na kameru a nasdílí na youtube :D :D
To mohu bez problémů zajistit. Ale vybral bych nějakou úžasnou šestiletou propedofilku. Vlastně mám takovou jednu - dvojče (mladší) :) od Kiki Pimenové. <3

Navrhoval bych něco na tento způsob.
Jen by měla noční košilku I love Plyšáček, najdete na ČEPEK.
A po přečtení by zahrála krátké divadélko...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Ne! Žádné natáčení, pěkně si mi vleze na klín a přečte mi to, nebo možná lepší by bylo kdyby mi jen vyprávěla o čem to bylo. Ikdyž pak by hrozilo, že si tam dost věcí vymyslí. :D