Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
"Vybrali jsme si nejfrekventovanější trestné činy a každý jsme ilustrovali příběhem. Všemi pohádkami přitom prostupuje vyšetřovatel Honzík a jeho kamarád soudce Přemysl Spravedlivý, který vždy na závěr příběh zobecní," vysvětloval soudce Roman Pokorný. Například škodlivost sprejerství přibližuje pohádka O domečku, který plakal, protože mu někdo pokreslil stěny, příběh O Elišce a tuze divném člověku, který byl milý, upozorňuje na nebezpečí pedofilů.
Kniha je bohužel volně neprodejná, distribuuje se jen do škol. Takže asi jen tak nezjistíme, o čem ta pohádka opravdu je.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
No hlavně že se má jednat o NEJFREKVENTOVANĚJŠÍ trestné činy... Člověk by řekl, že alespoň policie má a ctí nějaké statistiky a soudní znalce a ne jen mýty a domněnky TV NOHA.
daniel píše:A co takhle požádat nějakou holčičku, ať nám to přečte a zaznamená na kameru a nasdílí na youtube
To mohu bez problémů zajistit. Ale vybral bych nějakou úžasnou šestiletou propedofilku. Vlastně mám takovou jednu - dvojče (mladší) od Kiki Pimenové. <3
Navrhoval bych něco na tento způsob.
Jen by měla noční košilku I love Plyšáček, najdete na ČEPEK.
A po přečtení by zahrála krátké divadélko...
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Ne! Žádné natáčení, pěkně si mi vleze na klín a přečte mi to, nebo možná lepší by bylo kdyby mi jen vyprávěla o čem to bylo. Ikdyž pak by hrozilo, že si tam dost věcí vymyslí.