Plyšáček píše:Kaszi. Přijde mi, že mě přijímáš den ode dne stále více zlostněji. A je mi to upřímně líto.
A není to spíš tvoje obranná reakce? Z mého pohledu - párkrát jsem si udělal z tebe ironickou srandu, a mnohokrát jsem se neutrálně snažil zhodnotit, jak to s tebou je, proč tě ostatní vnímají tak, jak tě vnímají. Zřejmě jsi ještě nikdy nezažil naštvaného Kasze, to se teprv dějí věci!
A taky drobná rada - rovněž i s tím hodnocením ostatních buď trochu zdrženlivější, jinak se z toho nevyhrabeš. Napsat někomu, že je na někoho čím dál zlostnější, a to při situaci, kdy mi moje vlastní příspěvky nepřipadnou vůči tobě zlostné a ani žádnou zlost vůči Tobě v sobě necítím, může skutečně do budoucna vztahy poškodit.
Nelíbí se mi, jakým stylem píšeš (vychloubačně), nelíbí se mi, když zdůrazňuješ technické detaily kdo se o koho jak tře... a nijak nereaguješ na skutečnost, když ti člověk opakovaně píše, že není důležitá "technika", ale to, co se odehrává v mysli. Pohlavní zneužití je ještě stále pořád
úmyslný trestný čin.
Z toho, že se mi nelíbí tvůj přístup, ještě neznamená, že na tebe budu zlostný. Musíš se naučit umět přijmout kritiku - to je jedna věc, a druhá věc taky se z té kritiky poučit a podle tohoto vlastního sebepoučení jednat. Když budeš pořád dokola psát to stejné, nebudeš se zajímat o argumenty druhé strany, tak příspěvky z druhé strany také budou pořád stejně kritické.
Je možné, že jsi nějaký typ člověka, kterému vyhovuje spíše technické hodnocení, ale pak nevnucuj svůj pohled ostatním, kteří se řídíme více vlastním citem.