Upozornění na Doda a poděkování Plyšáčkovi

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od dodo »

Plyšáček píše:
fenix píše:I my ostatní musíme občas něco maskovat, ale nepíšeme kvůli tomu tak plyšově.
:D :D :D
Dodo, děkuji. S tím Brichcínem si to domluvím zcela soukromě.
Kaszi. Přijde mi, že mě přijímáš den ode dne stále více zlostněji. A je mi to upřímně líto.
Prosím tě a omluv tady Petra, on to tak nemyslí je prostě takovej no. Taky mě to trvalo než jsem si na to zvykl. Je to prostě taková jeho vlastnost vypadat naštvaně a nabubřele ale on si to ani neuvědomuje. Tak ho prosím toleruj a neber si to osobně
:D
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1712 poděkování
Dostal: 3595 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

dodo píše:S Brichcínem to není problém zformuluj otázku a já ti odpověď seženu :D. Pro mě je to maličkost co bych pro tebe mohl udělat.
Děkuji za nabídku, ale na Brichcína přímý kontakt mám.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:Pochopíš ty vůbec někdy, co svými větami vyjadřuješ? Nejde technicky jen o slova, ale jde o všechno, co je za nimi. Jen asi 10% předávané informace se děje přímo textem/slovy, zbytek je ve všem ostatním (a to nevidíme tvou mimiku, tón hlasu apod.). Myslíš si, že když mi napsal redaktor televize ...
Kaszi. Co zde uvádíš, platí pro přímou verbální komunikaci.
Je mi jasné, že každý (tedy i Kasz) vnímá vše ze svého hlediska a na základě svých minulých zkušeností (ať s řečníkem, či s kýmkoliv jiným). Zřejmě si až příliš barvitě představuješ moji mimiku, tón hlasu ap. To je ale Tvůj výtvor. Z textu tolik nevyčteš... Pokud by ses se mnou sešel, našel bys zřejmě zcela jiného člověka.
Tvá následná dlouhá zmínka o Markýze již vůbec nesouvisí se mnou. Ale když jsi to chtěl sdílet, proč ne.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Kaszi. Přijde mi, že mě přijímáš den ode dne stále více zlostněji. A je mi to upřímně líto.
A není to spíš tvoje obranná reakce? Z mého pohledu - párkrát jsem si udělal z tebe ironickou srandu, a mnohokrát jsem se neutrálně snažil zhodnotit, jak to s tebou je, proč tě ostatní vnímají tak, jak tě vnímají. Zřejmě jsi ještě nikdy nezažil naštvaného Kasze, to se teprv dějí věci! :)

A taky drobná rada - rovněž i s tím hodnocením ostatních buď trochu zdrženlivější, jinak se z toho nevyhrabeš. Napsat někomu, že je na někoho čím dál zlostnější, a to při situaci, kdy mi moje vlastní příspěvky nepřipadnou vůči tobě zlostné a ani žádnou zlost vůči Tobě v sobě necítím, může skutečně do budoucna vztahy poškodit.

Nelíbí se mi, jakým stylem píšeš (vychloubačně), nelíbí se mi, když zdůrazňuješ technické detaily kdo se o koho jak tře... a nijak nereaguješ na skutečnost, když ti člověk opakovaně píše, že není důležitá "technika", ale to, co se odehrává v mysli. Pohlavní zneužití je ještě stále pořád úmyslný trestný čin.

Z toho, že se mi nelíbí tvůj přístup, ještě neznamená, že na tebe budu zlostný. Musíš se naučit umět přijmout kritiku - to je jedna věc, a druhá věc taky se z té kritiky poučit a podle tohoto vlastního sebepoučení jednat. Když budeš pořád dokola psát to stejné, nebudeš se zajímat o argumenty druhé strany, tak příspěvky z druhé strany také budou pořád stejně kritické.

Je možné, že jsi nějaký typ člověka, kterému vyhovuje spíše technické hodnocení, ale pak nevnucuj svůj pohled ostatním, kteří se řídíme více vlastním citem.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Tvá následná dlouhá zmínka o Markýze již vůbec nesouvisí se mnou. Ale když jsi to chtěl sdílet, proč ne.
Ne, je to pořád dokola, nepochopil jsi asi zatím nic, když napíšeš tuhle "sebestřednou" větu. Já tady nepíšu příspěvky jen a pouze a výhradně tobě nebo o tobě.

Ty nevidíš, že zkušenost, která není o tobě, vlastně ale o tobě je? V tom textu o Markýze mě vůbec nezajímá Plyšáček, ale zajímalo, jak Tobě a ostatním čtenářům přiblížit, co to znamená "mezi řádky". Ta dlouhá zmínka o Markýze s tebou souvisí! Neb právě to, co textem vyjadřuješ "mezi řádky", je stokrát důležitější než přímo psaný text. To, jak text působí, je mnohem důležitější, než to, co přímo slovy explicitně sděluje.
dodo
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od dodo »

Kasz píše:Nelíbí se mi, jakým stylem píšeš (vychloubačně)
Petře neber to osobně ale ty tak píšeš taky. To bys mu neměl vyčítat.....
dodo
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od dodo »

Plyšáčku víš proč tě tu leckdy nemohou vystát? Protože jsi jim nastavil zrcadlo. To jím vůbec neuškodí ba naopak je moc dobře, že jsi tu a nenech se tím vším kolem tebe nějak vykolejit já se na tvé nové témata moc těším a pokud je něco co jsem ještě od tebe nečetl tak mě prosím dej vědět. Díky tvůj dodík
Plyšáček
Na trestné lavici

Kasz píše:
Plyšáček píše:Kaszi. Přijde mi, že mě přijímáš den ode dne stále více zlostněji. A je mi to upřímně líto.
A není to spíš tvoje obranná reakce? Z mého pohledu - párkrát jsem si udělal z tebe ironickou srandu, a mnohokrát jsem se neutrálně snažil zhodnotit, jak to s tebou je, proč tě ostatní vnímají tak, jak tě vnímají. Zřejmě jsi ještě nikdy nezažil naštvaného Kasze, to se teprv dějí věci! :)

A taky drobná rada - rovněž i s tím hodnocením ostatních buď trochu zdrženlivější, jinak se z toho nevyhrabeš. Napsat někomu, že je na někoho čím dál zlostnější, a to při situaci, kdy mi moje vlastní příspěvky nepřipadnou vůči tobě zlostné a ani žádnou zlost vůči Tobě v sobě necítím, může skutečně do budoucna vztahy poškodit.

Nelíbí se mi, jakým stylem píšeš (vychloubačně), nelíbí se mi, když zdůrazňuješ technické detaily kdo se o koho jak tře... a nijak nereaguješ na skutečnost, když ti člověk opakovaně píše, že není důležitá "technika", ale to, co se odehrává v mysli. Pohlavní zneužití je ještě stále pořád úmyslný trestný čin.

Z toho, že se mi nelíbí tvůj přístup, ještě neznamená, že na tebe budu zlostný. Musíš se naučit umět přijmout kritiku - to je jedna věc, a druhá věc taky se z té kritiky poučit a podle tohoto vlastního sebepoučení jednat. Když budeš pořád dokola psát to stejné, nebudeš se zajímat o argumenty druhé strany, tak příspěvky z druhé strany také budou pořád stejně kritické.

Je možné, že jsi nějaký typ člověka, kterému vyhovuje spíše technické hodnocení, ale pak nevnucuj svůj pohled ostatním, kteří se řídíme více vlastním citem.
Kaszi. Děkuji za odpověď. Za každou větu. Nebudu je jednotlivě citovat a rozebírat.

Jen toto:
Kasz píše:Je možné, že jsi nějaký typ člověka, kterému vyhovuje spíše technické hodnocení, ale pak nevnucuj svůj pohled ostatním, kteří se řídíme více vlastním citem.
Technické hodnocení mě osobně vůbec nezajímá. Já jsem tak intuitivní a citlivý, to bys koukal....
Ale pokud se řeší, co je pro děti prospěšné a co škodlivé, co je vhodné, aby pedofil praktikoval či rozvíjel, co se naučil a čemu by se měl vyhýbat, je PODLE MÉHO (Nezdůrazňuji svoji osobu, nýbrž relativnost a subjektivitu názoru) NÁZORU dobré konkrétní činnosti a interakci dítěte a pedofila konkretizovat a přesně pojmenovat.

Takže k jistým technikám se chci již několik dní blíže vyjádřit. Jen jsem čekal po Štědrém dni.
Kasz píše:Jakože pětileté holčičky provozují speciální praktiky, díky kterým mě můžou zavřít za zneužívání, jo? :)
To bude témátko. :D

K té Markýze: Měl jsem z toho trochu pocit, že ze mě děláš špeha podobného typu. Tak jsem jen napsal, že to doufám nesouvisí a že se jen chceš zřejmě POCHLUBIT s jinou příhodou... :) Ale klidně se chlub. Mně to totiž NEVADÍ. Mám Tě rád jako skromného a pokorného Kasze. Ale i kdyby ses začal chlubit, měl bych Tě rád stejně. Vidím v Tobě Boží jiskru, bratře. Máme velké úkoly a nemá cenu ztrácet energii vzájemnými bratrskými dohady...
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

dodo píše:Plyšáčku víš proč tě tu leckdy nemohou vystát? Protože jsi jim nastavil zrcadlo.
Ale vůbec ne. :) Kdyby nastavil zrcadlo, bylo by to možná fajn, ale i zrcadlo musíš umět nastavit tak, aby si z toho ten druhý člověk něco odnesl. A, Dodo, ty jsou zrovna příklad člověka, který, i kdyby chtěl, tak to zrcadlo nastaví tak, že v něm není vůbec nic vidět. Takže nevím, jestli zrovna z tebe by si v tomto ohledu někdo měl brát příklad. Spíš anti-příklad, jak se to nemá dělat. :)
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:K té Markýze: Měl jsem z toho trochu pocit, že ze mě děláš špeha podobného typu. Tak jsem jen napsal, že to doufám nesouvisí a že se jen chceš zřejmě POCHLUBIT s jinou příhodou... :) Ale klidně se chlub.
A pochopil jsi vůbec, co jsem se snažil tou Markýzou vysvětlit?
Plyšáček
Na trestné lavici

Kasz píše:
Plyšáček píše:K té Markýze: Měl jsem z toho trochu pocit, že ze mě děláš špeha podobného typu. Tak jsem jen napsal, že to doufám nesouvisí a že se jen chceš zřejmě POCHLUBIT s jinou příhodou... :) Ale klidně se chlub.
A pochopil jsi vůbec, co jsem se snažil tou Markýzou vysvětlit?
Nemohu napsat, že jsem inteligentnější, než se domníváš, protože bychom další hodinu rozebírali "moji nabubřelost". Takže raději jinak: "Ano. Kaszi. Pochopil."
Pojďme se raději podívat na nějakou pohádku. Toto vlákno se začíná třepit. Musím dostat také chvilku, abych se zamyslel nad sebou a nad svou pokleslostí. Zraje mi v hlavě téma o sexuálních praktikách malých holčiček... To bude více vysilující než cokoliv dosud zveřejněného od Plyšáčka. Takže si raději nejprve oddychněme u cukroví. :)
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne čtvrtek 25. 12. 2014, 14:46:54, celkem upraveno 1 x.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

:D *fuck* *boss* B) *sun* Tady je to jak v blázinci na oddělení tupých hlav :D Jednou se ucitujete a upopisujete k smrti *skull* Inu, šťastné a veselé a bohatou pomlázku, že ano? ;D Jo, a nezapomeňte vobarvit vajca a vydlabat dýni, když už slavíte ty Blbánoce tímto způsobem :D *beach*
Scopi
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Plyšáčku: Někde jsi tu psal že jsi u dosti lidí na ČEPEKu neoblíbený. Zřejmě to takto bereš že i u mě.
Jen to chci uvést na pravou míru. Nemůžu tu mluvit za všechny, ale ode mě to není nic proti tvé osobě. Je to spíše vyjádření nesouhlasu s některými tvými názory, a s tvým celkovým přístupem k danému tématu. Jestli to vyznělo jinak tak se omlouvám.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Tak a už mám toho dosť. Čo vám k tomu celému teraz poviem, bude naozaj od srdca...!

Pokiaľ píšete o slovenskej televíznej stanici, je to TV Markíza. Raz a navždy :D
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jeremy píše:Tak a už mám toho dosť. Čo vám k tomu celému teraz poviem, bude naozaj od srdca...!

Pokiaľ píšete o slovenskej televíznej stanici, je to TV Markíza. Raz a navždy :D
Doprkýnka... jaktože po tvrdé souhlásce následuje měkké i? :)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

fenix píše:Néé nové téma né: :D
Fénixi, ber to tak, že je mnohem lepší, když se Plyšáček bude soustředit na jedno nové téma, než aby se jeho úsilí rozplizlo do mnoha různých :D

Mimochodem, Květák kdysi navrhoval založit na fóru křesťanskou sekci. Musím říct, že mi ten nápad nepřišel úplně od věci, koneckonců i Děda tady měl jednou prosbu, zda by se náboženský laděné příspěvky mohli soustředit na jedno místo.

Každopádně v kontextu toho bych se teď skoro přimlouval za založení Plyšové sekce :D :D

Nic ve zlém, ani nic proti Plyšáčkovi samotnému, nicméně když jsem před rokem a půl přišel na fórum, tak jsem strávil několik měsíců četbou všech starších příspěvků. Jímá mě děs a hrůza při pomyšlení, že bych to samé měl udělat dnes ;)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Plyšáček
Na trestné lavici

Danieli, nějak sis nepovšiml, že jsi teď asi už jediný, kdo se naváží do plyšových mazlíčků. Už nejsi "in".
Zkraje mě ani nenapadlo, že zrovna Ty můžeš být takto osobní.

Tvé příspěvky mi přijdou rozvleklé a málo sdělující. Tolik urážek jen na mou plyšovou hlavu... Psal jsi, že by ses mi na ulici zdálky vyhnul. Já Tě přesto mám rád (už jsem Ti to psal i v SZ) - líbí se mi Tvůj idol Kaitlyn i Tvůj příkladný vztah k dceři. Přeji Ti více klidu. Prosím sekce nezakládej. Tak se mi prostě vyhni a nemusíš navádět jiné.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Kasz píše:
Jeremy píše:Tak a už mám toho dosť. Čo vám k tomu celému teraz poviem, bude naozaj od srdca...!

Doprkýnka... jaktože po tvrdé souhlásce následuje měkké i? :)
Pána učiteľa ospravedlňuje iba fakt, že uči v ČR, kde je to ešte stále markýza.

Čo sa týka slovenskej gramatiky, videl by som to na cudzie slovo.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Tak abych se k tomu vyjádřil. Tohle asi není vhodné, ale je těžké dokazovat, jeslti to skutečně přečetl nebo ne a je to asi jeho věc. Pro mě "lajk" je informace o tom, komu se prostě určitý článek líbí a tudíž označovat tak příspěvky, které jsem ani nepřečetl, nemá žádný význam. Mimo to doufám, že své texty a články píšete proto, že chcete nějak přispět a ne dostat za ně "lajk". Také doufám, že Dodo v sobě najde čest a pokoru a dobrovolně přizná barvu, jak to tedy je, což mu u mě očistí jeho jméno a podle toho bych se potom rozhodoval.
Scopi
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Plyšáček píše:Danieli, nějak sis nepovšiml, že jsi teď asi už jediný, kdo se naváží do plyšových mazlíčků. Už nejsi "in".
Zkraje mě ani nenapadlo, že zrovna Ty můžeš být takto osobní.

Tvé příspěvky mi přijdou rozvleklé a málo sdělující. Tolik urážek jen na mou plyšovou hlavu... Psal jsi, že by ses mi na ulici zdálky vyhnul. Já Tě přesto mám rád (už jsem Ti to psal i v SZ) - líbí se mi Tvůj idol Kaitlyn i Tvůj příkladný vztah k dceři. Přeji Ti více klidu. Prosím sekce nezakládej. Tak se mi prostě vyhni a nemusíš navádět jiné.
Prosimtě přečti si to ještě jednou co psal. Já sem to pochopil tak, že akorát poukazuje na to, jak jsou tvé témata zbytečně dlouhé (a zrovna v tomhle není sám komu to vadí).

Radil bych: Dvakrát čti, jednou piš :D