Můj život jako pes / Môj život ako pes / Mitt liv som hund / My Life As a Dog (1985, film)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Můj život jako pes / Môj život ako pes / Mitt liv som hund / My Life As a Dog (1985, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Můj život jako pes / Môj život ako pes / Mitt liv som hund / My Life As a Dog

Ingemar žije se starším bratrem a těžce nemocnou matkou. Přijímá kopance osudu bezmocně jako pes Lajka, který zemřel při cestě do vesmíru. Když se matčin stav zhorší natolik, že se nemůže o syny starat, Ingemar odjíždí na venkov. Poznává jiný život, opravdové kamarády, příbuzné, kterým na něm záleží. Navíc přichází doba chlapcova erotického procitání a o veselé zážitky není nouze. Díky tomu se mění Ingemarův pohled na svět a dřívější hluboká melancholie se nevrací ...

ČSFD

tom.poustevnik píše:Můj život jako pes je příběh kluka, se kterým se život zrovna nemazlí. Ale je to komedie a koneckonců i hlavní hrdina svůj život bere celkem s humorem.
V hlavní roli 11letý Anton Glanzelius jako Ingemar. Podle normálních hledisek je to BL film, ale z úchyl hlediska mu dávám smíšenou značku, protože 14letá Melinda Kinnaman jako Saga (nevím, kolik jí bylo v době natáčení) Ingemarovi ve dvou scénách ukazuje prsa — hraje totiž v chlapeckém fotbalovém týmu a kvůli rostoucím prsům si to asi brzy nebude moci dovolit.

rarefilmfinder.com píše:In the first part of the movie Saga (Melinda Kinnaman, 12) complains that her breasts are growing and she will not be able to play on the boys' soccer team. Ingemar suggests that she wrap them. They go into her bedroom and wrap a cloth around her chest.
Some time later, Saga tells Ingemar that she has grown a lot and won't be able to cover her breasts much longer. When Ingemar says he hadn't noticed, she unbuttons her blouse, shows him and asks if he wants to feel them. When he declines she starts wrestling with him and tries to get him to let her see how much he has grown. He gets mad and storms out.

► Ukázat spoiler
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Můj život jako pes / Môj život ako pes / Mitt liv som hund / My Life As a Dog (1985, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tak toto byl moc pěkný film, doporučuju ho všem BL i GL. Scény s milostným/erotickým/sexuálním nábojem jsem přestal počítat, když po prvních deseti minutách byly už tři. :D Holčiček tam bylo taky hodně a o hlavního hrdinu se doslova praly. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.