Ale nie, robim si prcu :-D Nie som Santa, ja viem, ze vam kazim vase detske sny :-( Ale nie som schopny vziat si vas na klin... Aj ked niektorych chlapcov, jestli mate v okoli... You know what I mean... Ne, robim si zasa prcu, rad bych jim nadelil darceky, ale nebol by som uchylny... :-D
Zdravim vsetky cepek obyvatele, obyvatelky aj ich chlapceky a dievcatka! :-D Vsetky vas snim!!! ... Pockat, to je spatne. Nie som vlk v cervenej karkulke. Som Santa Claus. ...
...
Zdravim vsetky cepek obyvatele, obyvatelky aj ich chlapceky a dievcatka! :-D Vsetkym vlezu do komina a vyrabuju obyvaky !! :-D
Po case som sa rozhodol sem napisat, forum som si prochadzal uz delsi cas, no anonymne a bez toho ze by som sa predstavil. Takze aspon par slovmi. :-D
Som Martin a mam teraz 22 rokov a chodim s 14rocnym chlapcekom uz skoro dva a pol roka. Nez si o mne budete vytvarat predsudky, citajte dalej. S 14rocnym chlapcekom, so kterym som este nemal nic sexualne a budem mat az bude chciet a bude mat nad 15.
Moj zivotny pribeh je asi taky, ze v 12tich som zazil s niekym poprve nieco sexualne. Bolo to spolocne masturbovanie s mojim najlepsim kamosom. Tehdy som sa urobil snad najlepsie za ten rok co som to prvne objavil. To se opakovalo este asi 5x, nez ho to omrzelo. Bol som smutny.
No potom az v patnastich som si nasiel prvu babu – ktora bola o rok a pol mladsia a kterou som, zial Bohu, ani nemiloval. Balila ma a ja sa nechal. Je vam asi jasne ze vtedy som urobil riadnu chujovinu… Ked mi povedala, ze TO chce, ja som svolil. Poprve a naposledy som sa vychrapal s niekym pod 15. Ten sex bol HROZNY, mne sa prvne nepostavil, nic, ked som sa snazil ho jej tam vopchat, tak ju to bolelo a ja som z toho bol riadne smutny, bal som sa, ze som jej ublizil a dalsie dny potom som sa ju bal potkat. A ked som sa odhodlal po takom tyzdni, zistil som, ze chodi s niekym inym. Nebol som smutny… a to mi prislo najhorsie :-( Ako to, ze nie som smutny, ked ma opustila frajerka?
Druhy vztah som zazil o asi mesiac, ked som zacal chodit s babou takmer o dva roky starsiou, nez som bol ja sam. S tou sex bol fajn, bola starsia a zkusenejsia, zel mne to moc nedavalo, nechapal som preco. Zacala ma podvadzat s nejakym 19rocnym frajerom a tym to po takom polroce skoncilo.
Potom prisiel na scenu kamarat Milan, nove pristahovany spoluziak. Od zaciatku, ked ma vsade videl, tajne na mna sahal, najprv na boky, potom na zadok a nakoniec aj u stolu tam dole... A mna sa vzdy postavil... Preto sa odhodlal k tomu, ze za mnou - ked sme robili projekt a dal nas dohromady ucitel - dosiel domov a namiesto projektu ma zacal bozkavat. Tehdy doslo ku spolocnej masturbacii.
Tohle ho vyprovokovalo k dalsim cinom, rad ma ponizoval na verejnosti, prikazoval mi, co mam robit, ako sa chovat. A ja som zistil, ze sa mi to paci. Som submisivny. Ke koncu uz to bralo ale hrozny smer, nemohol som robit vobec nic! Bol extremne ziarlivy a vsade na mna zreval, ze uz si spoluziaci mysleli, ze som vysinuty. Vztah vysiel von a kamosky sa ma dotazovaly, preco s niekym takym chodim? Preco nie s dakym hodnejsim clovekom? A viete co? Maly pravdu. Par dni na to som svojmu klukovi povedal, ze uz sa s nim nechcem znat.
V skole som mal peklo. Ale o mesiac sme sa kvoli tatinovi stehovali dal od tejto skoly, tohoto prekliateho miesta. Na nove skole to bolo lepsie, orientaciou som sa nechlubil. Dokonca som zasa nieco zkusil s babou :-D Spoluzacka, dopadlo to katastrofalne, ked na me oslave 17tin skoncila v posteli s mojim novym najlepsim kamosom, pretoze so mnou bola po sexualnej stranke frustrovana :-D
V 17tich som sa poprve hluboce zamiloval. Do kluka o rok mladsieho. Lukasa som spoznal skrz chatovanie na detskom webe :-D :-D Setkali sme sa a po case som sa mu zveril, ze som na chlapcov. On nebol, ale zaexperimentoval. Chodili sme spolu takmer rok, nez si nasiel frajerku. Prvy kluk, so ktorym som bol stastny. Dodnes na nej v dobrom vzpominam, aj ked uz si davno nepiseme.
Po nasom rozchode som bol hodne spatny. Bolo mi osemnast, bol som smutny a potreboval som zahnat smutok, spatne myslienky... Co myslite ze taky chalan spravi (s tym ako popisujem moj sexualny zivot je to jasne :-D)? No ano, isiel som z postele do postele ako taka *****. Najviac chlapcom, ktory chceli experimentovat, ale aj babam... Proste som pri TOM nemusel na nic myslet. Ale zacalo to byt blbe. Aj ked... Mne sa pacilo ked ma ostatny ponizovali... Ale zacalo ma to nicit fyzicky, veskere mlaceni a tak... :-( Az to dospelo do stadia, ked som musel prejst na inu skolu.
Bol som raneny, chcel som niekoho objat... Bal som sa sam seba, ze to dopadne ako na minulej skole. Vtedy poprve som si zacal vsimat, ze sa mi paci aj mladsi chalani. Tak 10, 11 rocni... Poprve som masturboval nad dp... Ale neriesil som to. Stale som mal sex s viacerimi lidmi... Stal som sa na sexe pomerne zavislym....
A pak som potkal Daniela... Bol to Cech. 15rocny blondaty anjel, chapavy, klidny, vnitrne dospely... a na chlapcov :-D Potkali sme sa na jednej akcii u nas, potom si pisali pres net a asi po mesiaci sme sa dali do kupy. U nej som sa sialene ukludnil. Miloval som ho a bol ochotny pro nej byt verny, poprve sme sa vyspali v realu az po takom polroce... Bol to velmi klidny vztah. Nespechali sme, mali sme si vzdy o com pokecat. Rad som ho hladil po vlasoch a uklidnoval ho. A aj on mna. Rok uplynul. No a pak mi bolo najednou 19 a jemu 16. Stale som ho lubil. Moc. Volavali sme si kazdy vecer. A jednoho dna mi ukazal jednu fajn online hru. A tak som ju kvoli nemu zacal hrat.
A na tej hre... Som jedenraz spoznal jednoho chlapca. Bol to zvlastny hoch. Trpel dyslexii a jeste nejakymi poruchami a velmi spatne pisal, ale brilantne hral. Bolo mu 11 a ja som zasol nad tym, aky je chytry, mudry. Aj ked psal ako male dieta, z vet plynulo, ako dobre premysla a vsetko... Najprv to bol moj dobry kamos. Zacali sme si volat. Roztomily hoch s krasnym hlaskom. A ja... Ja som zacal radsej volat s nim, nez s mojim priatelom. Danielovi som vzdy hovoril, ako malo casu mam a venoval som sa tomu malemu. Ten maly pochopil a klidne prijal, ze sa mi pacia chalani. Dokonce klidne prijal, ze sa mi paci chalani 11ti leti a malokdy i mladsi. A stale ma mal rad.
Netrvalo dlho a zacal si ma privlastnovat vetami, kdyz o me nebo o nas mluvil v 3tej osobe: "Az ja konecne v realu potkam MEHO Martina, tak..." a podobne. Zacal ziarlit ked som po case volal s priatelom, psal mi smutne smajliky, tak som bol nuteny s mym vlastnym priatelom mluvit tak polhodku tyzdne a inak pisat...
Danielovi nieco docvaklo a otazal se, jestli mam niekoho bokom. Vedel o mojej minulosti, o vsem (aj o tom, ze sa mi paci mali chalani) a zacal sa obavat, ze som asi zasa spadol to toho svojho sexualneho apetitu. Povedal som, ze ziadneho partnera nemam... A pak jedneho dna Daniel dojel k nam domov, s tym, ze mi to oznamil len den predom. Vtedy som mal volat s malickym, ale napsal som mu jen, ze je tu Dan a on musi pockat, ze dorazim pozdejsie... To ste mali vidiet... SMSky, prozvaneni, psanie na skype, na FB. Bol som nuteny mobil vypnut, pretoze Dany se stale dotazoval kdo ma tak shana. A potom sme sa k sebe tulili v posteli. Ja ho hladil vo vlaskoch a on zacal naznacovat, ze by sa rad po takom case so mnou zasa pomiloval... A ja v duchu pred ocima smutne SMSky... som povedal, ze nechcem.
Pytal sa "Proc?" a ja som odpovedel, ze to nejde. Ptal sa znova "Proc?" a ja som mu to povedal, ze znam jedneho chlapca a ten mna asi lubi. A ja ho mam tiez moc rad. Povedal som mu vsetko. Dany na chvili odbehol, ked sa vratil, mal cervene oci... Ale len prilehol a tulil sa.
Ted uz chapem ze sa tak lucil, ked mi plakal do tricka, hladil me a nechal se hladit. Odpoledne dalsieho dne odjel. Tehdy som ho v realu videl naposled. Takmer sme si nepisali. Bol koniec. Len sme sa bali to povedat. On bol silnejsi a tak to skoncil s tym, ze to nema zmysel. "Priznej si, ze ho milujes..." pisal mi tehdy. "Pro mne uz v tvem zivote neni moc mista.". Ked som mu pisal, ze ma to mrzi... odpovedal, ze on to vie. Stale ma lubi, ale vie ze uz to nema buducnost. Asi pred polrokom si dal na FB vztah s dalsim chalanom, pravdepodobne prvy po mne. Asi dlho smutnil, dodnes ma to mrzi.
Pote co Dany odjel som volal s malickym. Bol bez seba. Brecel, ze som bol s nim... Uklidnil som ho. Ked mu o par dni doslo, ze je mezi mnou a Danym koniec, bol velmi stastny aj ked sa to snazil nedavat najavo. Napisal mi, ze so mnou chce chodit on. A ja... Ja som povedal, ze ako chce on :-)
Setkali sme sa az v jeho 13ti, ked som az za nim jel a setkali sme sa, trosku nervozni. On mna miluje, ja jeho tiez. On vie ze som aj na mladsich chalanov, uz vie aj o mojej minulosti a veri mi.
Od sexu uz vyse 2,5 roka abstinujem, nezbyva nez sa uspokojit len rukou. Mojmu nyni 14 rocnemu anjelovi som verny.
Urobil som v zivote spoustu veci spatne, verte mi. Nejen to, co som napisal, spousta dalsich veci. A mrzi me, ze som to urobil. S rodinou mam priserne vztahy vlastnou vinou, mrzi ma to. Pekelne. Ale zivot ide dalej.
Mam pro co zit, pretoze mam svojho maleho.
Tym by som to zakoncil. Moc nebudem mat na CEPEK cas ale... i tak vas tady rad spoznam... Snad pochopite, ze aj ked som uchyl ako hovado ( :-D ), viem byt normalny.
Majte sa famfarovo!! :-D (A budte hodni lebo sa na vas na vianoce vyserem! :-D)
P. S.: Nie nie nie som *drag* a ani nepotrebujem psychiatricku .
P. P. S.: Tento smajlik - - nevypada ako by sa chlamal, ale ako by niekomu fajcil :-D
Ho ho hó, priatelia, byli ste hodní?!
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 10
- ve věku do: 35
- Výkřik do tmy: "Vy mate tak krasne kozy!" "Ty idiot, chces jednu do huby?" "Jo, a druhu jestli by som mohol hladkat." :-D :-D
- Dostal: 1 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Ho ho hó, priatelia, byli ste hodní?!
Milý Santo. Děkuji za hluboké sdílení.
Máš zajímavý život. Jen škoda, že nebudeš mít na ČEPEK moc času.
Ale můžeš chodit i po Vánocích.
Já jsem Plyšáček. Prosím, mohl bys mě letos donést v pytli nějaké nádherné blondýnce se zelenýma očima, které jsou tři, ale vypadá na dva? Třeba i do dětského domova - aby byla hodně nevymazlená...
Máš zajímavý život. Jen škoda, že nebudeš mít na ČEPEK moc času.
Ale můžeš chodit i po Vánocích.
Já jsem Plyšáček. Prosím, mohl bys mě letos donést v pytli nějaké nádherné blondýnce se zelenýma očima, které jsou tři, ale vypadá na dva? Třeba i do dětského domova - aby byla hodně nevymazlená...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Ho ho hó, priatelia, byli ste hodní?!
Serus Santo,
nebudem to zbytočne naťahovať a hneď úvodom svojho listu ti prezradím, že k tebe mám jedno vianočné prianie. Prosííím, už nepíš v tom zvláštnom jazyku, inak ma doženieš k predvianočnej depresii Kľudne skús poľsky. ale tento československý štýl mi navodzuje nutkanie k sebepoškodzovaniu
Inak máš zaujímavý životný príbeh a ja ti ďakujem, že si sa oň podelil. Kutíka ti závidím, tak sa snaž, aby bol aj vďaka tebe ten najšťastnejší pod slnkom, hoci je to malý žiarlivec Ale sám viem , že svojmu kutíkovi človek odpustí asi čokoľvek.
Podľa toho, čo píšeš, nie si ani tak pedofil ako skôr efebofil (človek niekedy nevie, ktoré z týchto slov je odpudivejšie), ale v závyslosti na svojich preferenciách ti rozumiem. Dúfam, že toho času na fórum si predsa len trochu nájdeš a prajem ti veľa zdaru
nebudem to zbytočne naťahovať a hneď úvodom svojho listu ti prezradím, že k tebe mám jedno vianočné prianie. Prosííím, už nepíš v tom zvláštnom jazyku, inak ma doženieš k predvianočnej depresii Kľudne skús poľsky. ale tento československý štýl mi navodzuje nutkanie k sebepoškodzovaniu
Inak máš zaujímavý životný príbeh a ja ti ďakujem, že si sa oň podelil. Kutíka ti závidím, tak sa snaž, aby bol aj vďaka tebe ten najšťastnejší pod slnkom, hoci je to malý žiarlivec Ale sám viem , že svojmu kutíkovi človek odpustí asi čokoľvek.
Podľa toho, čo píšeš, nie si ani tak pedofil ako skôr efebofil (človek niekedy nevie, ktoré z týchto slov je odpudivejšie), ale v závyslosti na svojich preferenciách ti rozumiem. Dúfam, že toho času na fórum si predsa len trochu nájdeš a prajem ti veľa zdaru